Αθλητικά

Ροντλ: «Αν πάει στο Παρίσι η Ελλάδα είναι ικανή να πάρει μετάλλιο»

Ο Χένρικ Ροντλ εξήρε τις ικανότητες της εθνικής Ελλάδας, μετά την ήττα της Αιγύπτου, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας ημέρας της πρώτης φάσης του Προολυμπιακού Τουρνουά του Πειραιά. «Αν πάει στο Παρίσι η Ελλάδα είναι ικανή να πάρει μετάλλιο» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ο Γερμανός Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αιγύπτου.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου που ήταν ανταγωνιστική απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Μπορεί να μην έπαιξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά η Ελλάδα έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Πιστεύω πως έχουν την καλύτερη ομάδα τους εδώ και πολλά χρόνια, είναι το φαβορί στο Προολυμπιακό Τουρνουά και αν πάει στο Παρίσι θεωρώ πως είναι ικανή να πάρει μετάλλιο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλό πρόσωπο και δείξαμε χαρακτήρα επιστρέφοντας στο παιχνίδι. Το μπάσκετ της Αιγύπτου βελτιώνεται και θεωρώ πως θα έχουμε ένα καλύτερο μέλλον», είπε.

Ο Καλέντ Αμπντελγκαουάντ ανέφερε: «Για μας ήταν σπουδαία εμπειρία η συμμετοχή μας εδώ. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-04 23:23:07

Back to top button