Γυναίκα

Ρητορική η ερώτησή μου για την καριέρα του Λύτρα, δεν ολοκλήρωσα τη φράση μου

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη ότι «πλήττεται μια καριέρα» σχολιάζοντας τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα. 

Στη σημερινή εκπομπή της η Ζήνα Κουτσελίνη θέλησε να δώσει τις δικές της εξηγήσεις για τα όσα είπε για την υπόθεση Απόστολου Λύτρα και τόνισε πως απομονώθηκε η φράση και «τίποτα από αυτά που με κατηγορείτε δεν στέκει για εμένα». 

Σημειώνεται πως το βράδυ της Δευτέρας (17.6.2024) λίγες ώρες μετά τις επίμαχες δηλώσεις της η ίδια βρέθηκε σε βραδινή έξοδο και μίλησε σε δημοσιογράφους, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Ζήνα Κουτσελίνη είχε ζητήσει από τους δημοσιογράφους να μην της κάνουν καμία ερώτηση για την υπόθεση Λύτρα. 

Μιλώντας για 11 λεπτά στη σημερινή εκπομπή της τόνισε: «Είδα αρκετά σχόλια όπου πήρατε κι απομονώσατε μία δική μου φράση, θέλοντας να με επικηρύξετε. Ήταν σε ρητορικό ερώτημα ότι: “Αμφισβητείτε ότι μία καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται;”. Έχω πει πολλά πράγματα για το πως νιώθει ένα παιδί και το πως καταδικάζω αυτό που συνέβη. Υπήρξα παιδί τέτοιας κακοποιητικής σχέσης. Εκεί παρενέβη ο Δημήτρης Μαρέδης και δεν ολοκλήρωσα τη σκέψη μου».

Συνέχισε, λέγοντας, πως: «Είναι δύσκολα αυτά τα ζητήματα κι όχι επειδή έχω συνεργαστεί στην εκπομπή με έναν άνθρωπο που κατηγορείται με πολύ συγκεκριμένη και βαριά κατηγορία. Είναι επειδή η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια τώρα γιατί έχω πει σε εσάς το 1% της ζωής μου… Δεν με άφησαν να ολοκληρώσω αυτή τη φράση ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι, οι οποίοι έχουν την ίδια ομπρέλα κοινή και στήριξαν ο ένας την καριέρα του στον άλλον, έλεγε το δικαστήριο πως δεν πρέπει να πλησιάζουν όταν η δουλειά τους είναι μαζί».

 

«Σας έχω αποδείξει πόσο είμαι κοντά στις κακοποιημένες γυναίκες είμαι κι έμπρακτα. Εμένα με προσβάλει αυτό όταν απομονώνουν μία τέτοια φράση. Η αλήθεια είναι ότι έλαβα πολλά μηνύματα κι όχι μόνο από ανθρώπους που έχω βοηθήσει. Θέλω να ξέρετε ότι δεν είμαι σε φάση άμυνας κι έχω αφήσει πίσω το σκληρό μου παρελθόν και προχωρώ μπροστά, αλλά δεν μπορώ να μην επισημαίνω ότι έρχεται μία απόφαση όπου ο ένας είναι στο ζενίθ της καριέρας του μαζί με τη σύζυγό του, τους έχω ζήσει μαζί, την κοινή τους καριέρα και πόσο στήριζαν ο ένας τον άλλον και δεν γνώριζα κάτι από αυτά που προέκυψαν. Όπως κι η ίδια είπε ότι δεν το έχει ξανακάνει. Αυτό που παίρνω δεν είναι η συγγνώμη του Απόστολου, τη βάζω στην άκρη και δεν με αφορά.

Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί και μην μου χρεώνετε πράγματα που θέλετε ενδεχομένως να χρεώσετε στη δικαιοσύνη ή σε άλλους. Ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή και η διαδρομή της αλήθειας είναι μία. Είμαι ξεκάθαρη από την αρχή. Λυπάμαι πολύ που νιώσατε ότι σας προσβάλω, αλλά για εμένα δεν πρέπει να περάσει ούτε λεπτό στο μυαλό» υπογράμμισε. 

Συνέχισε, λέγοντας πως: «Η αλήθεια είναι ότι στο διαφημιστικό διάλειμμα είπα στον Δημήτρη ότι αυτό που μόλις έγινε θα παρεξηγηθεί. Είχα δίκιο ότι θα παρεξηγηθεί κι ότι κόβεται μία φράση. ενώ υπάρχουν 40 λεπτά. Με στενοχωρεί γιατί κάποιοι κάνουν δηλώσεις χωρίς να έχουν δει και με ταγκάρουν λέγοντας πολλά για τη ζωή μου» ανέφερε σε άλλη σημείο η Ζήνα Κουτσελίνη.

Τέλος, σημείωσε πως: «Είναι δύο άνθρωποι κάτω από την ίδια στέγη και να πω ψέματα; Στο ζενίθ της καριέρας τους. Η σύζυγός του στα πρώτα λεπτά δεν λέει την αλήθεια και στη συνέχεια τη λέει και πολύ καλά κάνει… Τίποτα από αυτά που με κατηγορείτε δεν στέκει για εμένα. Αυτά θέλω να πω και το αφήνω στον Θεό». 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-18 13:10:25

Back to top button