Αθλητικά

Ρεάλ Μαρίτης – Αλαβές 3-2: Έπαιξε με τη… φωτιά στο φινάλε αλλά πήρε τη νίκη με σκόρερ τον Εμπαπέ η «Βασίλισσα»

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέτρεψε στην Αλαβές να πετύχει δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο στο φινάλε του αγώνα, αλλά έστω κι έτσι, πήρε τη νίκη με 3-2 και μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή της “La Liga” στην Ισπανία.

Με τον Βάθκεθ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα και τον Κιλιάν Εμπαπέ να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ από φοβερή ομαδική προσπάθεια στο 40′, η Ρεάλ Μαδρίτης φάνηκε να “καθαρίζει” από νωρίς το ματς με την Αλαβές στην ισπανική “La Liga”.

Ο Ροντρίγκο πέτυχε μάλιστα και τρίτο γκολ για την ομάδα του στο 48′, αλλά οι παίκτες του Αντσελότι “χαλάρωσαν” στη συνέχεια και οι Μπεναβίντεθ και Γκαρθία σκόραραν στο 85′ και το 87′, κάνοντας “θρίλερ” το ματς στα τελευταία λεπτά. Η “Βασίλισσα” απέφυγε όμως μία νέα… γκέλα και πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, που τη φέρνουν στο -1 από την Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία, έστω και με ένα ματς περισσότερο.

To άρθρο Ρεάλ Μαρίτης – Αλαβές 3-2: Έπαιξε με τη… φωτιά στο φινάλε αλλά πήρε τη νίκη με σκόρερ τον Εμπαπέ η «Βασίλισσα» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-24 23:59:13

Back to top button