Αθλητικά

Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός 17-5 (Πρώτο δεκάλεπτο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Νovasports Prime) στο «Wizink Center» η μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Ρεάλ, για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προέρχεται από την αναπάντεχη ήττα στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν και στο remake του τελικού της περσινής Euroleague, θα υπερβάλλει εαυτόν, προκειμένου να βγάλει αντίδραση και να κλείσει με ένα μεγάλο «διπλό» την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της διοργάνωσης.

Πάντως τη νίκη θέλουν πάση θυσία και οι Μαδριλένοι, καθώς μετρούν ήδη δύο ήττες στην εφετινή Euroleague, με τελευταία αυτή στην έδρα της Μπασκόνια, και, όπως είναι φυσικό, επιθυμούν διακαώς να επιστρέψουν στις επιτυχίες, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Οι «πράσινοι» έχουν παραταχθεί στο ματς με μοναδική απουσία αυτή του Αντετοκούνμπο. Στον αντίποδα ο Τσους Ματέο μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Φακούντο Καμπάτσο, μετά την τιμωρία μίας αγωνιστικής που του επεβλήθη.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) και Κρίσταπς Κονσταντίνοβς (Λετονία).

Τα δεκάλεπτα:


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-17 21:45:00

Back to top button