Αθλητικά

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: «El Clasico» με φόντο την κορυφή στην Ισπανία

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί απόψε (26/10, 22:00, LIVE από το site σήμερα.gr) την Μπαρτσελόνα στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” σε ένα ντέρμπι κορυφής στην ισπανική “La Liga”.

Το “El Clasico” της Ισπανία έχει φέτος και πάλι ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού η Μπαρτσελόνα δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και ικανή να να “χτυπήσει” τη Ρεάλ Μαδρίτης των αστέρων και του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος και ετοιμάζεται για το πρώτο του μεγάλο ντέρμπι με τη φανέλα της “Βασίλισσας”.

Μετά από 10 αγώνες στη φετινή σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα, η Μπαρτσελόνα έχει μόλις μία ήττα και προηγείται στη βαθμολογία με 27 βαθμούς, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης ακολουθεί στο -3, όντας όμως ακόμη αήττητη στη “La Liga”.

Οι δύο ομάδες προέρχονται επίσης από μεγάλες νίκες στη League Phase του Champions League, αφού η Μπαρτσελόνα “σάρωσε” με 4-1 την Μπάγερν Μονάχου και η Ρεάλ Μαδρίτης “διέλυσε” με φοβερή ανατροπή την Μπορούσια Ντόρτμουντ, για το εντυπωσιακό 5-2.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται δε να παρατάξουν ενδεκάδες με όλα τα μεγάλα τους αστέρια, αφού από τη μία πλευρά θα υπάρχουν οι Γιαμάλ, Ραφίνια, Λεβαντόφσκι και από την άλλη Εμπαπέ, Μπέλιγχαμ και Βινίσιους.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Βάσκεθ, Μεντί, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Εμπαπέ, Μπέλιγχαμ

Μπαρτσελόνα: Πένια, Κουμπαρσί, Ινίγο Μαρτίνες, Μπαλντέ, Κουντέ, Κασάδο, Πέδρι, Όλμο, Ραφίνια, Γιαμάλ, Λεβαντόφσκι

To άρθρο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: «El Clasico» με φόντο την κορυφή στην Ισπανία δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-26 15:09:00

Back to top button