Ελλάδα

Ρέντη: Προφυλακίστηκε ο 31χρονος με το παρατσούκλι «Shark» μετά την πολύωρη απολογία του

Στη φυλακή οδηγείται ο 31χρονος με το ψευδώνυμο «Shark», ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη.

Μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή πήρε τον δρόμο για τη φυλακή κι ενώ νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή (10/05), είχε παραδοθεί στην υποδιεύθυνση Καταπολέμησης Αθλητικής Βίας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ήταν ο άνθρωπος που είχε επιφορτιστεί με το να εντοπίσει που ακριβώς βρισκόταν η διμοιρία των ΜΑΤ ώστε να γίνει η καταδρομική εναντίον των αστυνομικών, έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».

Μάλιστα, είχε και ενεργό ρόλο στα επεισόδια που στοίχισαν τη ζωή στον άτυχο αστυνομικό.

«Ήθελα να κλείσω τις δουλειές μου σε Αθήνα και Ζάκυνθο», φέρεται να είπε ο «Shark» όταν παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Αθλητικής βίας σήμερα το πρωί.

Στο παρελθόν 0 31χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές σε μια περίπτωση για πρόκληση φθορών σε συρμό του Ηλεκτρικού και άλλες δύο φορές μετά από καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία από συντρόφους του.

Εκκρεμεί άλλο ένα ένταλμα σε βάρος νεαρού με το ψευδώνυμο «Ρουμάνος». Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να παραδοθεί τις επόμενες ώρες.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-10 18:36:00

Back to top button