Σχέσεις

Πώς το αλκοόλ κάνει χειρότερο το σεξ, σε αντίθεση με ό,τι πίστευες

Και σίγουρα δεν το χρειάζεσαι για να ζητήσεις αυτά που θες στο σεξ

Έχεις ακούσει ποτέ για το «υγρό κουράγιο»; Είναι η εναλλακτική ονομασία που δίνουμε στο αλκοόλ, επειδή μάς χαλαρώνει και παίρνει το φίλτρο που χρησιμοποιούμε πριν κάνουμε το οτιδήποτε. Αν ας πούμε ντρέπεσαι στο σεξ, αλλά σου αρέσει το dirty talk, το αλκοόλ έρχεται να σου δώσει μία ώθηση. Δεν είναι όμως και πολύ καλό να συμβαίνει, ειδικά αν συμβαίνει συχνά. Σου εξηγούμε το γιατί.

Κι όμως, το αλκοόλ χειροτερεύει το σεξ

Μπορεί να σου δώσει το λίγο θάρρος που έψαχνες, αλλά φέρνει άλλα προβλήματα. Καταρχάς, προκαλεί δυσκολίες στη στύση, σύμφωνα με έρευνα του 2018, κολπική ξηρότητα και φυσικά, ο κίνδυνος να μην συναινέσεις σε ό,τι συμβεί.

Jenny.Gr

Το νηφάλιο σεξ σας φέρνει πιο κοντά

Όσο πιο αυθεντική είναι η σύνδεση μεταξύ δύο ανθρώπων, τόσο καλύτερο το σεξ. Όταν είσαι νηφάλιος, έχεις απόλυτη συναίσθηση του σώματος και του μυαλού σου και δεν χρειάζεται να υποκριθείς ότι είσαι κάποιος άλλος κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ναι στο αλκοόλ, αλλά με μέτρο

Δεν είπε κανείς να μην πίνεις όταν βγαίνεις έξω, αλλά ξέρεις πολύ καλά τα όριά σου και πότε πρέπει να σταματήσεις. Απόλαυσε τα καλοκαιρινά σου κοκτέιλ, αλλά κάντο με μέτρο έτσι ώστε να απολαμβάνεις το σεξ. Πάρε θάρρος από τη σχέση που έχεις με τον παρτενέρ σου και απενοχοποίησε το σεξ. Μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής, που θα έπρεπε να χαίρεσαι ενώ είσαι απόλυτα παρούσα.


Δημοσιεύθηκε
2023-08-16 16:15:00

Back to top button