Auto

Πώς σας φαίνεται αυτή η ψηφιακή Lancia Delta; (+video)

Οι περισσότερες μάρκες που βρίσκονται κάτω από τη στέγη του ομίλου Stellantis, είναι εμπορικά ακμάζουσες, αλλά πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Δείτε το παράδειγμα της Lamcia, τα βάσανα της οποίας, βεβαίως, ξεκινούν πολλά χρόνια πριν περάσει στα χέρια της Stellantis. Με μοναδικό, πλέον, προϊόν τη νέα Ypsilon, στο μυαλό όλων των φίλων της μάρκας είναι η αναγέννησή της.

Και κάτι τέτοιο, χωρίς μια Delta στη γκάμα της, είναι ένα ανάλατο γεύμα. Το τι ακριβώς σημαίνει αυτό το όνομα για τη σύγχρονη ιστορία της Lancia, δεν επιδέχεται ανάλυσης, ειδικά για τους petrolheads και όσους μεγάλωσαν με τα επιτεύγματά της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.



Η κοινή πεποίθηση είναι ότι ο Ιταλός κατασκευαστής μπορεί να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα STLA Medium για να λανσάρει μια ολοκαίνουργια Delta. Αυτή η κατασκευή είναι ο θεμέλιος λίθος των Citroen C5 Aircross, Peugeot e-3008 και e-5008, Opel Grandland και του επερχόμενου Jeep Compass.

Μέχρι, όμως, να επιβεβαιωθούν τα σενάρια, η νέα Delta αποτελεί αποκλειστική υπόθεση των ψηφιακών καλλιτεχνών, όπως ο γνωστός και μη εξαιρετέος Theottle, που πήρε ένα Peugeot 308 και το έφερε στα μέτρα και τα σταθμά της Lancia.

Οι απόψεις για το τελικός αισθητικό αποτέλεσμα ποικίλουν και τα συμπεράσματα, είναι όλα δικά σας…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-16 23:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button