Showbiz

Πώς να δημιουργήσεις στυλάτα total white looks φέτος το καλοκαίρι

Το λευκό είναι η απόχρωση που μας θυμίζει διακοπές σε κάποιο νησί των Κυκλάδων. Ανεξάρτητα από τις τάσεις που πρωταγωνιστούν ανά σεζόν στον κόσμο της μόδας, το λευκό έχει την αξία του κλασικού και μάλιστα αντικαθιστά το μαύρο την περίοδο του καλοκαιριού. Αν θέλετε φέτος το καλοκαίρι να δημιουργήσετε στυλάτα total white looks δεν έχετε παρά να διαβάσετε παρακάτω μερικά styling tips.

1. Ένας τρόπος για να αναβαθμίσεις το λευκό μονοχρωματικό σύνολό σου είναι να προσθέσεις τα κατάλληλα αξεσουάρ. Το διαχρονικό styling combo που εμπιστεύονται οι fashion experts είναι το λευκό με το μπεζ ή το καφέ. Συνεπώς, ο συνδυασμός λευκό φόρεμα με καφέ δερμάτινα σανδάλια, λευκό λινό πουκάμισο με λευκή παντελόνα και δερμάτινη ζώνη ή total white look με δερμάτινη tote bag είναι ανάμεσα σε εκείνους που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι.

2. Το λευκό όμως είναι ιδανική επιλογή και όσον αφορά στα beach looks σας. Ένα λευκό αέρινο καφτάνι ή ένα λευκό twin set είναι μία από τις καλύτερες επιλογές σε cover-ups για την παραλία.

3. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα λευκά αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι λευκά πέδιλα, μία λευκή mini bag ή ένα εντυπωσιακό ζευγάρι λευκά σκουλαρίκια πρόκειται να φωτίσουν αμέσως ένα σύνολο, κυρίως εάν αυτό είναι total white.

4. Η λίστα με τους τρόπους που μπορείτε να αναβαθμίσετε ένα λευκό μονοχρωματικό look ολοκληρώνεται με το total white beach look. Ένα λευκό μαγιό, μπικίνι ή ολόσωμο, σε συνδυασμό με ένα λευκό cover-up, αφενός πρόκειται να αναδείξουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα σας και αφετέρου να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

5. Το λευκό χρώμα σε λινό ύφασμα δημιουργεί ένα πολύ κομψό και άκρως καλοκαιρινό αποτέλεσμα. Ο σημαντικότερος λόγος όμως είναι πως τα λευκά λινά ρούχα όπως τα φορέματα, οι παντελόνες και οι πουκαμίσες είναι ένας από τους πιο chic τρόπους για να αντιμετωπίσετε τον καύσωνα του καλοκαιριού χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στο στιλ σας.

Δείτε παρακάτω total white looks και κρατήστε σημειώσεις.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-29 08:30:52

Back to top button