Auto

Πώς θα σας φαινόταν ένα Abarth Grande Panda;

Στη διατυπωθείσα, από ορισμένους, άποψη ότι η Fiat αποτελεί «σκιά» του ένδοξου παρελθόντος της, λόγω των γνωστών προβλημάτων του ομίλου Stellantis, με την ιταλική κυβέρνηση, οι αριθμοί αποδεικνύουν ότι το brand name αντέχει.

Υπάρχουν, μάλιστα, χώρες, όπως η Αλγερία, όπου το 76% των πωλήσεων νέων οχημάτων, είναι Fiat! Επειδή, λοιπόν, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, ακόμη και σε όλη την ευφάνταστη σφαίρα των ψηφιακών αυτοκινήτων, ορισμένοι δεν ήταν αρκετά υπομονετικοί για να περιμένουν τις επίσημες εκδηλώσεις της εταιρείας σχετικά με αναμενόμενα νέα μοντέλα.

Ως εκ τούτου, ο Kleber Silva, ένας ψηφιακός καλλιτέχνης με έδρα τη Βραζιλία, γνωστός ως KDesign AG  στα social media, αποφάσισε να… προλάβει την αυτοκινητοβιομηχανία, παρουσιάζοντας τη δική του, ομολογουμένως αρκετά ρεαλιστική, αντίληψη, ενός επερχόμενου Abarth Grande Panada, που ασφαλώς βασίζεται στο ολοκαίνουργιο Fiat Grande Panda.



Και αν η επιθετική σχεδίαση, τα φουσκωμένα φτερά, οι σπορ ζάντες και τα λογότυπα Abarth, μας βάζουν στο κλίμα, πώς θα μπορούσαμε να φανταστούμε το σύστημα μετάδοσης κίνησης, για μια τέτοια έκδοση;

Ο σημαντικότερος «ύποπτος» δεν είναι άλλος, από το νέο 600e της Abarth, με τους 237 ίππους μερικές δυνατές σπορ πινελιές, όπως χαμηλωμένη ανάρτηση και αεροδυναμικές βελτιώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-01 19:15:02

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button