Auto

Πώς ήταν τα crash tests από 40 χρόνια; (+video)

Το (όχι κατά Όργουελ) 1984, τα αυτοκίνητα ήταν τελείως διαφορετικά, σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν σήμερα στους δρόμους όλου του πλανήτη και προφανώς διέθεταν εντελώς διαφορετικές προδιαγραφές ασφάλειας.

Οι δοκιμές πρόσκρουσης αποτελούν, γενικώς, ένα επώδυνο θέαμα, το οποίο υποβάλλει αυτόν που το παρακολουθεί, στη διαδικασία να φανταστεί πόσο σοβαρός θα ήταν ο πιθανός τραυματισμός των επιβατών. Από την άλλη, για τις αυτοκινητοβιομηχανίες,. Είναι οδηγός εξέλιξης.

Το εν λόγω βίντεο, που ξεκινά με την ατμόσφαιρα… αστυνομικούς δράματος, καθώς συνέβαινε ένα τροχαίο ατύχημα κάθε ένα δευτερόλεπτο, παρασύρει τους θεατές σε διάφορα μέτρα που είχε ενσωματώσει η Volkswagen για την προστασία των επιβατών, στο επαγγελματικό Bus. από τα μπροστινά γόνατα πρόσκρουσης του βαν, μέχρι τη ράβδο παραμόρφωσης, που είναι προσαρτημένη σε αυτά, αλλά και όλα τα πρόσθετα δομικά στηρίγματα του οχήματος. Το λεωφορείο είχε ακόμη και μια πτυσσόμενη κολόνα τιμονιού. Όλα αυτά μπορεί να μοιάζουν… πρωτόγονα στις μέρες μας, αλλά πριν από 40 χρόνια, ήταν αρκετά προηγμένα πράγματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-30 19:45:56

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button