Γυναίκα

Πύρρος Δήμας: Η κόρη του, Μαρία άλλαξε το επίθετό της στα social media – «Σύννεφα» στη σχέση τους;

Η κόρη του Πύρρου Δήμα, Μαρία αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό της στα social media.

Συγκεκριμένα, η κόρη του Πύρρου Δήμα αφαίρεσε από τον λογαριασμό της στο Facebook το Δήμα και πρόσθεσε το Σδούγκου, το οποίο ήταν επώνυμο της μητέρας της που έχει φύγει από τη ζωή.

Σε αντίθεση με το τρίτο παιδί του Πύρρου Δήμα, τη Μαρία που σπουδάζει στις ΗΠΑ, τα δυο πρώτα παιδιά του διατηρούν κανονικά στα social media το επίθετο τους και υπογράφουν ως Βίκτωρ και Ελένη Δήμα.

Η αλλαγή αυτή στο Facebook φαίνεται να δημιουργεί ερωτηματικά για τις σχέσεις πατέρα και κόρης και μάλιστα λίγο καιρό πριν ο Πύρρος Δήμας υποδεχτεί το πέμπτο του παιδί από την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Να θυμίσουμε πως τον Ιούνιο του 2018 ο σύζυγος του Πύρρου Δήμα, Αναστασία Σδούγκου έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Οι δυο τους μετρούσαν πολλά χρόνια κοινής πορείας, ενώ είχαν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια δίπλα στα τέσσερα παιδιά τους.

«Η Αναστασία έπαιξε σε όλα τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Θεωρώ ότι μεγαλώσαμε μαζί και κάναμε πολλά πράγματα μαζί, που άλλοι άνθρωποι δεν θα τα έκαναν ούτε σε τρεις ζωές. Μου χάρισε τέσσερα υπέροχα παιδιά… Πολλά μου χάρισε», είχε δηλώσει ο Πύρρος Δήμας το 2021 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ANT1.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-06 09:40:53

Back to top button