Γυναίκα

Πότε βγαίνει από το νοσοκομείο ο Δημήτρης Σταρόβας;

Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Σταρόβας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από μερικές ημέρες. Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στο Πρωινό, η οποία αναφέρθηκε την εξέλιξη της υγείας του δημοφιλούς καλλιτέχνη και αποκάλυψε πότε θα πάρει εξιτήριο.

«Ο Δημήτρης Σταρόβας βγαίνει αύριο από το νοσοκομείο. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα των γιατρών και των καρδιολόγων και των νευρολόγων που τον παρέλαβαν. Έκαναν ό,τι καλύτερο. Όλα θα πάνε καλά και από εδώ και πέρα θα ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών. Σύντομα θα είναι κοντά μας. Σταδιακά ρυθμίζονται όλα για τον κάθε ασθενή και από εδώ και πέρα χρειάζεται προσοχή», δήλωσε η Ματίνα Παγώνη.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, στενός φίλος του Δημήτρη Σταρόβα, τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και είπε στην κάμερα του Πρωινό τα εξής:

«Έχω πάει και τον έχω δει είχε πλήρη διαύγεια με πολλή δύναμη, αντιλαμβάνεται τα πάντα. Δεν μπορούσε να αρθρώσει λόγο, τώρα είναι πολύ καλά. Ήμουν και παρών που τον πήρε ο Αθερίδης τηλέφωνο και του είπε να του πει ένα τραγούδι. Νομίζω ήταν περαστικό αυτό που του συνέβη».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-28 13:20:08

Back to top button