Auto

Πόσα νομίζετε ότι ζητά Ολλανδός έμπορος για το Tesla Cybertruck;

Είναι υπερβολικά ογκώδες, είναι υπερβολικά βαρύ (πάνω από 3 τόνους) και έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τους πεζούς!

Ναι, το Tesla Cybertruck είναι ένα αναμφισβήτητα εντυπωσιακό όχημα, το οποίο, όμως, με βάση τα αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας, δεν θα έπαιρνε ποτέ νόμιμη έγκριση για τους ευρωπαϊκούς δρόμους. Γι’ αυτό και σε κάποιες χώρες της γηραιάς ηπείρου (Πολωνία, Τσεχία), ορισμένοι dealers επιλέγουν κάποια τρικ, για να το εισάγουν, συνήθως ως… φορτηγό!

Σε κάθε περίπτωση, το Cybertruck έπαψε να μοιάζει με πολυπόθητη αγορά της… Black Friday! Δεν υπάρχουν, πλέον, τεράστιες λίστες αναμονής και με 100.000 δολάρια, στις ΗΠΑ, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο pick-up.

Δεν έχουν, όμως, όλοι την ίδια εικόνα… Η Next Exclusives, ένας αντιπρόσωπος με έδρα την Ολλανδία, πουλά ένα Cybertruck για 295.000 ευρώ (329.530  δολάρια). Ωστόσο, αυτό το ποσό δεν περιλαμβάνει τον υποχρεωτικό φόρο προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ) 21%.

Με αυτήν την εισφορά, το κόστος κτήσης είναι 356.950 ευρώ (398.731 δολάρια). Προσθέστε μερικές χιλιάδες δολάρια περισσότερα και θα μπορούσατε να αγοράσετε τέσσερα Cybertrucks στις ΗΠΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-24 20:30:12

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button