Πολιτική

Πυρά κατά Κασσελάκη από Γεροβασίλη και Ραγκούση στην Πολιτική Γραμματεία

Την θέση ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν σέβεται τις αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε σύμφωνα με πληροφορίες στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας η Όλγα Γεροβασίλη.

«Δεν πήρε το εξώδικο πίσω. Εξακολουθεί να λέει ότι είναι πρόεδρος, άρα δεν σέβεται τις αποφάσεις του κόμματος. Μίλησε για αλλαγή του πολιτεύματος και αυτό είναι λόγος αποκλεισμού κόμματος από τις εθνικές εκλογές ο μη σεβασμός του πολιτεύματος. Η δράση Κασσελάκη είναι διασπαστική κίνηση και όχι η αντίδραση του κόμματος απέναντι σ αυτή. Η αντίδραση είναι η μίνιμουμ κίνηση αξιοπρέπειας», φέρεται να είπε η κα Γεροβασίλη.

Ο Γιάννης Ραγκούσης σύμφωνα επίσης με πληροφορίες είπε ότι το εξώδικο είναι η μέχρι στιγμής κορυφαία πράξη ποινικοποίησης του κόμματος, σε συνέχεια άλλων που πρόσφατα προηγήθηκαν. Στόχος της ποινικοποίησης του κόμματος από τον Στέφανο Κασσελάκη και τους/τις ομοίους του είναι το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση.

Αναφέρθηκε επίσης στα χθεσινά sms λέγοντας: Είναι μια  τεχνητή προσπάθεια ακύρωσης της απαρτίας στην αυριανή συνεδρίαση της ΚΕ και αποτελεί μία αθέμιτη και πρωτοφανή υπονόμευση της λειτουργίας των οργάνων, δηλαδή της δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος και ως έτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί σήμερα από την Πολιτική Γραμματεία.

To άρθρο Πυρά κατά Κασσελάκη από Γεροβασίλη και Ραγκούση στην Πολιτική Γραμματεία δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-11 15:36:52

Back to top button