Πολιτική

Πυρά Γεροβασίλη κατά Κασσελάκη: Δεν ξέρω μέχρι που θα φθάσει το σχέδιό του για διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η Όλγα Γεροβασίλη προς τον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας πως η υποψηφιότητά του έχει κριθεί και δεν θα είναι υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές.

«Απαξίωσε το κόμμα, τους ανθρώπους τον μηχανισμό, είναι συμπεριφορά ανθρώπου αυτή που θέλει να προεδρεύσει στο κόμμα;», αναρωτήθηκε η κα Γεροβασίλη, εκτιμώντας πως το Συνέδριο δεν θα αναβληθεί.

«Δεν ξέρω μέχρι που θα φθάσει το σχεδιο διάλυσης του Κασσελάκη. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ο χώρος μας να ευτελίζεται κατ΄αυτό τον τρόπο» αναφέροντας πως δεν θα είναι υποψήφιος αφού η υποψηφιότητά του «έχει ήδη κριθεί».

Μιλώντας στο Mega, η αντιπρόεδρος της Βουλής και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει αντικαταστατική διαδικασία. Όλα έγιναν με βάση το καταστατικό και τον οδικό χάρτη, που λίγο παλαιότερα είχε ψηφίσει και η πλευρά Κασσελάκη. Όλα έγιναν όπως πρέπει. Δεν μπαίνουν άλλα ζητήματα σε αυτό».

Και συνέχισε: «Αυτό το κόμμα έκρινε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να το εκπροσωπήσει ως πρόεδρος. Το έκρινε με τη μομφή. Έχει τελειώσει αυτό. Επομένως, πώς είναι δυνατόν κάποιον που κρίνω ότι δεν μπορεί να με εκπροσωπήσει και να με αντιπροσωπεύσει ως πρόεδρος, του επιτρέπω ξαφνικά να κατέβει στις εκλογές;» διερωτήθηκε.

Παράλληλα η κυρία Γεροβασίλη τον κατηγόρησε ότι «εξαιτίας του ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε δημοσκοπικά στο 7%-8%».

«Θέλω να γίνει κανονικά το συνέδριο, εκτός αν βάλει βόμβα ο Κασσελάκης» τόνισε ακόμη. «Δεν θα επιτρέψουμε προβοκάτσιες, οφείλουμε να προχωρήσουμε κανονικά», είπε ακόμη.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-16 19:27:00

Back to top button