Showbiz

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Λάθος χειρισμός του ΑΝΤ1 αυτό που συνέβη με τις… |


Τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη φιλοξένησαν στο “Στούντιο 4” της Δευτέρας η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αυτήν την τηλεοπτική σεζόν τον είδαμε να πρωταγωνιστεί σε δύο σειρές ταυτόχρονα στο δεύτερο μισό της σεζόν, στις “Ψυχοκόρες” του ΑΝΤ1 και στον “Σασμό” του Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος πήγε τη συζήτηση προς τα εκεί ρωτώντας στον καλεσμένο του: “Προτάσεις έχεις συχνά; Έχεις πολλές προτάσεις; Μου έλεγε ένας φίλος μου που βλέπει και τις “Ψυχοκόρες” και τον “Σασμό” ότι “Αμάν αυτός ο Δαδακαρίδης παντού είναι;”. (γέλια) Τι να κάνει ο άνθρωπος; Είναι καλός ηθοποιός και τον ζητάνε“.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έδωσε την απάντησή του εξηγώντας ότι οι “Ψυχοκόρες” ήταν να προηγηθούν του “Σασμού”: “Ήταν λάθος χειρισμός από το κανάλι, ήταν να ξεκινήσουμε τον Σεπτέμβριο με τις “Ψυχοκόρες”, μετά άλλαξε. Προφανώς θα έγινε μία λάθος διαχείριση στον χρόνο. Μετά προέκυψε η ιστορία με τον “Σασμό”, για ένα τρίμηνο – τετράμηνο που ήταν στο κλείσιμό του. Ήταν κάτι που ήταν πολύ σημαντικό, με ανθρώπους που ήθελα επίσης πολύ να συνεργαστώ, με τον Ήμελλο και με όλα τα παιδιά, είναι τόσο ωραίοι ηθοποιοί στη σειρά, ένας και ένας“.

Στο σημείο εκείνο, ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν σκοπεύει να κάνει τηλεόραση του χρόνου: “Έτυχε. Δηλαδή του χρόνου δεν νομίζω ότι θα με δείτε κάπου, θα με δείτε στο θέατρο αν θέλετε. Ήταν δύο χρόνια σερί γυρισμάτων, οπότε νομίζω ότι ήρθε η ώρα λίγο…“.

Στη συνέχεια, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης περιέγραψε στους παρουσιαστές της ΕΡΤ την εμπειρία του στις “Ψυχοκόρες” : “Οι “Ψυχοκόρες” έχουν ένα υπέροχο σενάριο, αληθινές ιστορίες. Έχουν υπέροχους ηθοποιούς, ένα υπέροχο σκηνοθετικό team με μεγάλη χαρά και ενέργεια και από τα δύο συνεργεία αλλά και από τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη, τον σκηνοθέτη μας. Έχουν αγάπη από την παραγωγή και μεγάλη αυτοθυσία από τα συνεργεία, σε απίστευτες και δύσκολες συνθήκες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Μία ωραία στήριξη στην παραγωγή και τη Feelgood που πάλευε για όλο αυτό. Φανταστικούς διευθυντές φωτογραφίας, γιατί ήταν όλοι φυσικοί χώροι όλοι και όλη την προσπάθεια των ανθρώπων συλλογικά. Κάναμε τη σειρά χωρίς να ξέρουμε πότε θα βγει και πώς θα βγει“.

Κλείνοντας, ο ίδιος είπε: “Του χρόνου δεν θα κάνω τηλεόραση, δεν προλαβαίνω. Αλλά, από την άλλη νομίζω θέλει και να είσαι λίγο εραστής στα πράγματα. Ο “Σασμός” είχε το team των ανθρώπων που ήθελα να δουλέψω και ήθελα να κάνω έναν ρόλο πολύ σκληρό, έναν αδίστακτο άνθρωπο“.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-01 17:35:00

Back to top button