Αθλητικά

Πρώτο θέμα στην «A Bola» το… φλερτ της Σπόρτινγκ με τον Ιωαννίδη: «20 εκατομμύρια ζητάει ο Παναθηναϊκός»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος ως γνωστόν βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τα «λιοντάρια» έχουν βάλει εδώ και καιρό στο στόχαστρό τους τον διεθνή επιθετικό του Παναθηναϊκό και μάλιστα το «φλερτ» των δύο πλευρών κοσμεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της «A Bola».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του πορτογαλικού Μέσου οι ιθύνοντες του τριφυλλιού αξιώνουν το ποσό των 20 εκατ. ευρώ, προκειμένου να ανάψουν το πράσινο φως για τη μετακόμιση του 24χρονου φορ στο «Ζοζέ Αλβαλάδε».

Στο σχετικό δημοσίευμα επισημαίνεται παράλληλα ότι η Σπόρτινγκ μπορεί να προσφέρει στον Ιωαννίδη πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο διεθνής επιθετικός «θέλει μία νέα περιπέτεια και βλέπει τη Σπόρτινγκ ως έναν καλό προορισμό για την καριέρα του».

Μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Λισαβόνας διέθεσε ανάλογα χρήματα και για τον Γιόκερες, κάνοντας την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της και τώρα ο Σουηδός επιθετικός είναι περιζήτητος με την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποιεί, έχοντας ρήτρα που φτάνει τα 100 εκατ. ευρώ.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-02 12:53:46

Back to top button