Auto

Πρώτο επίσημο teaser για το καινούργιο Ford Capri

Η Ford διέρρευσε την πρώτη εικόνα teaser του επερχόμενου ηλεκτρικού coupé-SUV της, το οποίο αναμένεται να αναβιώσει το θρυλικό όνομα Capri, επιστρατεύοντας μια νέα, ομολογουμένως, εντυπωσιακή καμπάνια.

Η οποία ονομάζεται «Comeback Cars», καλεί τους αναγνώστες εντύπων και ιστοσελίδων, να της στείλουν μέσω WhatsApp τη φράση «COMEBACK». Αυτό ξεκινά μια αυτοματοποιημένη συνομιλία που παρέχει μία από τις δύο εικόνες προεπισκόπησης του νέου Capri, τον ​​προβολέα ή το πίσω φως.

Παρά το γεγονός ότι η Ford δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα το όνομα του μοντέλου, όλες οι πληροφορίες συνηγορούν σε αυτό, ενώ και στο πλαίσιο της καμπάνιας, γίνεται αναφορά στις χρονολογίες 1969 και 1986, δηλαδή στην έναρξη και στη λήξη της παραγωγής του Capri.



Το μάρκετινγκ έχει τέτοια διεισδυτικότητα στην προκειμένη περίπτωση, που η διαφημιστική εκστρατεία χρησιμοποιεί στο σενάριο μια διάσημη φράση του βετεράνου Γάλλου άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ερίκ Καντονά, όταν κέρδισε την έφεση για την κλωτσιά σε έναν νεοναζί οπαδό της Κρίσταλ Πάλας.

Έλεγε: «Όταν οι γλάροι ακολουθούν την τράτα, είναι επειδή νομίζουν ότι οι σαρδέλες θα πεταχτούν στη θάλασσα. Τώρα (για τη Ford), ρίξτε αυτές τις εικόνες στη διαδικτυακή θάλασσα και μάθετε ποιος ακολουθεί…».

Η σχέση ανάμεσα στο διάσημο απόσπασμα και το αυτοκίνητο δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.

Η Ford επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι το Capri θα αποκαλυφθεί άμεσα και το νέο μοντέλο έχει εντοπιστεί σε δοκιμή σε δημόσιους δρόμους.

Θα είναι «αδελφοποιημένο» με το νέο Explorer, που βασίζεται στην πλατφόρμα MEB της Volkswagen και θα προσφέρει δυνατότητα επιλογής τριών κινητήρων (από 168 ίππους έως 335 ίππους) και δύο μπαταριών (52 kWh και 77 kWh). Το Capri επρόκειτο αρχικά να κυκλοφορήσει περίπου έξι μήνες μετά το Explorer.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-27 17:45:53

Back to top button