Αθλητικά

Πρώτη προπόνηση της Εθνικής ενόψει Αγγλίας – Παίζει τελικά ο Χάρι Κέιν στο Γουέμπλεϊ

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει του μεγάλου αγώνα της Πέμπτης (10/10) με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ», αλλά και της αναμέτρησης που θα ακολουθήσει επί ελληνικού εδάφους με την Ιρλανδία (13/10) πραγματοποίησε τη Δευτέρα (7/10) η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα και οι Τσιμίκας, Τζόλης, Ζαφείρης, Μπακασέτας, Πέλκας, Κουλιεράκης, Ρότα, Χατζηδιάκος, Τζολάκης και Ρέτσος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και αποκατάσταση, καθώς προέρχονταν από αγώνες που έδωσαν το Σαββατοκύριακο (5-6/10) με τους συλλόγους τους στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Ως γνωστό, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν είχε στη διάθεσή του τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική, και δίτερμα σε μισό γήπεδο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην «ανοίγει τα χαρτιά του» σχετικά με το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει το βράδυ της Πέμπτης στο «ναό του Ποδοσφαίρου».

Οι προθέσεις του αναμένεται να γίνουν πιο σαφείς στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της Τρίτης (8/10), όπου ο Σέρβος θα δείξει κάποια από τα πλάνα του για το μεγάλο ματς με τα «Τρία Λιοντάρια».

Στην αποστολή της «γαλανόλευκης» συμμετέχουν οι: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Βαγιαννίδης, Τσιμίκας, Ρότα, Ρέτσος, Ντόη, Μπακασέτας, Μάνταλος, Ζαφείρης, Σιώπης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Δουβίκας.

Με Κέιν κόντρα στην Ελλάδα η Αγγλία

Ο μικροτραυματισμός του Χάρι Κέιν στον τετρακέφαλο, είχε «μουδιάσει» για ένα 24ωρο το τεχνικό τιμ της Εθνικής Αγγλίας ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (10/10) με την Ελλάδα στο «Wembley», ωστόσο από το απόγευμα της Δευτέρας (7/10) σήμανε λήξη… συναγερμού στην αγγλική ομάδα.

Ο 31χρονος αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας εξετάστηκε απ’ το ιατρικό τιμ των «τριών λιονταριών», με τις εξετάσεις του να είναι «καθαρές» και να δείχνουν πως ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Ως εκ τούτου θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Ελλάδα, χωρίς αυτό να αλλάζει κάτι στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος είχε τονίσει το απόγευμα της Δευτέρας (7/10):

«Αν δείτε το ρόστερ της Αγγλίας δεν νομίζω ότι αγχώνεται πολύ ο προπονητής τους. Γιατί να αγχώνομαι εγώ; Έχω ήδη τα δικά μου τα θέματα».




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-07 23:47:01

Back to top button