Showbiz

Πρωτιά για το “Akis’ Food Tour”! |


Το “Akis’ Food Tour” με τον Άκη Πετρετζίκη, επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου στις 21:00, στον Alpha, και κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης.

Το ταξίδι του Άκη Πετρετζίκη στην Πιερία σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης σημειώνοντας 17% στο σύνολο κοινού.

Όσα είδαμε στο “Akis’ Food Tour”

Μέσα από αυτή τη αντισυμβατική γαστρονομική περιπέτεια του Άκη οι τηλεθεατές έμαθαν ποιον θησαυρό κρύβει η θάλασσα της περιοχής, αφού “φιλοξενήθηκαν” στις μυδοκαλλιέργειές της.

Πώς συλλέγεται το αλάτι; Αυτό το έδειξε στις Αλυκές Κίτρους, σε ένα τοπίο μαγικό. Στην Κατερίνη ο Άκης Πετρετζίκης έβγαλε το δικό του μπουγατσόμετρο, έφτιαξε τσουκνιδόπιτα, ενώ δοκίμασε flying fox, ραπέλ, νεροτσουλήθρες και άλματα στο νερό, με τη δράση να ανεβαίνει και την αδρεναλίνη να χτυπά κόκκινο!


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2025-04-06 21:46:00

Back to top button