Αθλητικά

«Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Μαρσιάλ»

Για ένα μεταγραφικό μπαμ της τελευταίας στιγμής πάει η ΑΕΚ, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο, ο οποίος έγραψε στο Χ (πρώην twitter) ότι η «Ένωση» έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Άντονι Μαρσιάλ.

Το όνομα του Γάλλου επιθετικού είχε «παίξει» δυνατά για τον «δικέφαλο» πριν μερικές εβδομάδες, ωστόσο όλα έδειχναν ότι η περίπτωση του δεν θα προχωρήσει.

Σύμφωνα πάντως με το tweet του έγκυρου Ισπανού δημοσιογράφου της «Relevo», οι δύο πλευρές όχι μόνο κάθισαν εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεών, αλλά έχουν έρθει και σε προφορική συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30 φορές διεθνής με τους «τρικολόρ» το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε κοντά στη βραζιλιάνικη Φλαμένγκο, με το deal να χαλάει εξαιτίας των εξωπραγματικών απαιτήσεών του, όπως ανέφεραν διεθνή Μέσα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαρσιάλ ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά από εννέα χρόνια θητείας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία κατέγραψε 317 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 90 γκολ.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-16 23:27:01

Back to top button