Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 25 Απριλίου 2023


Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
ΚριόςΗ Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας κι εσύ αναζητάς την άνεση και την οικειότητα. Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Κρόνου φέρνει σταθερή, παραγωγική ενέργεια στην ημέρα. Έχεις το κίνητρο να ολοκληρώσεις ένα έργο που είχες αφήσει στη μέση. Είναι μια καλή στιγμή να αναζητήσεις τρόπους για να βελτιώσεις τα οικονομικά, τις επαγγελματικές και πρακτικές υποθέσεις σου. Ωστόσο θα μπορούσες να συνειδητοποιήσεις ότι το να απομακρυνθείς λίγο από μια κατάσταση σε βοηθά να δεις τα πράγματα πιο καθαρά.
ΤαύροςΟι άνθρωποι μπορεί να φανούν χρήσιμοι με πρακτικούς τρόπους σήμερα. Μια ομαδική προσπάθεια σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου πιο αποτελεσματικά. Η καλή οργάνωση αλλά και ικανότητα να αποδέχεσαι τα πράγματα όπως είναι, θα σε βοηθήσουν σήμερα. Είσαι πρόθυμη να καταβάλλεις προσπάθεια για να πετύχεις τους στόχους σου, σήμερα όμως προτιμάς να αφιερώσεις χρόνο στο να παρατηρείς και να κρατάς σημειώσεις. Αυτή η προσέγγιση λειτουργεί καλά με τη σημερινή διέλευση Ήλιου – Κρόνου. Αυτή η επιρροή επίσης σταθεροποιεί τις φιλίες και τις συνδέσεις.
ΔίδυμοιΗ σημερινή διέλευση Ήλιου – Κρόνου φέρνει σταθερότητα και η Σελήνη στον τομέα των πόρων σου όλη μέρα δημιουργεί έναν χαλαρό ρυθμό. Έχεις το κίνητρο να ολοκληρώσεις ένα έργο που έχεις αφήσει στη μέση, μιας και τώρα είσαι πιο παραγωγική και οργανωμένη. Μια αίσθηση σταθερής προόδου είναι ικανοποιητική, ακόμα κι αν είναι αργή. Οι αλλαγές όμως που γίνονται με αυτόν τον τρόπο έχουν μεγαλύτερη μονιμότητα. Βλέπεις τους στόχους και την απόδοση σου μέσα από μια ρεαλιστική οπτική κι αυτό σε βοηθά να πάρεις πιο σωστές αποφάσεις.
ΚαρκίνοςΗ Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σου είναι ζωηρή, αλλά η σημερινή όψη Ήλιου – Κρόνου σε βοηθά να σταθεροποιηθείς και να αρχίσεις να σκέφτεσαι πιο πρακτικά. Μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση στις σχέσεις αξίζει τον κόπο με αυτήν τη διέλευση. Το κλειδί είναι να έχεις “προσγειωμένες” προσδοκίες, καθώς το να περιμένεις πάρα πολλά -από τον εαυτό σου ή από τους άλλους- μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Οι άνθρωποι στη ζωή σου προσφέρουν την υποστήριξη τους και σε βοηθούν να νιώσεις πιο ασφαλής.
ΛέωνΗ Σελήνη περνά τη μέρα στο φόντο του ηλιακού σου χάρτη σήμερα δημιουργώντας την ανάγκη για ένα διάλειμμα από τα συνηθισμένα. Ωστόσο με τη σημερινή διέλευση Ήλιου – Κρόνου δεν μπορείς να μην δεις τις προτεραιότητες σου. Ίσως συνειδητοποιήσεις ότι η χρήση λίγης στρατηγικής είναι αυτό που χρειάζεται για να είναι μια προσέγγιση επιτυχημένη αυτήν τη στιγμή. Η απλοποίηση είναι συχνά η καλύτερη διαδρομή με αυτή τη διέλευση. Σήμερα εστιάζεις κυρίως σε αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι ολοκληρωμένη.
ΠαρθένοςΗ μέρα χρειάζεται να έχεις υπομονή με τους άλλους. Οι διελεύσεις υποστηρίζουν τις προσδοκίες τους και παράλληλα σε βοηθάνε ώστε να αποκτήσει σταθερότητα η ζωή σου. Με τον Κρόνο να διέρχεται στον τομέα της συνεργασίας σου, οι στενές σχέσεις ίσως μοιάζουν περιοριστικές, όμως κατανοείς τα οφέλη αυτής της διέλευσης. Μπορεί να μαθαίνεις να έχεις λιγότερες προσδοκίες από τους άλλους. Στην ιδανική περίπτωση, περιμένεις από τους άλλους να σε συναντήσουν στα μισά του δρόμου, καθώς προσπαθείς να αφήσεις πίσω σου υπερβολικά ιδεαλιστικές απόψεις για τη συνεργασία.
ΖυγόςΟι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να κάνεις ένα ικανοποιητικό ξεσκαρτάρισμα στη λίστα των υποχρεώσεων σου, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο. Η έρευνα και η αναζήτηση απαντήσεων μπορεί να είναι ελκυστική και ικανοποιητική. Βρίσκεσαι σε ένα μακροπρόθεσμο κύκλο του Κρόνου που είναι ιδιαιτέρως απαιτητικός στα επαγγελματικά, αλλά και στην προσπάθεια επίτευξης των καθημερινών στόχων. Σήμερα είναι πιο εύκολο να δεις τα οφέλη αυτής της εστίασης.
ΣκορπιόςΗ Σελήνη στον πνευματικό σου τομέα ανεβάζει τη διάθεση και το όραμα σου. Ταυτόχρονα μια διέλευση Ήλιου – Κρόνου σε κρατά προσγειωμένη. Αυτή η διέλευση παρέχει την ενέργεια για την ενίσχυση μιας σχέσης αγάπης ή μιας δημιουργικής συνεργασίας. Το να κάνεις βήματα για να εξασφαλίσεις το μέλλον σου έχει νόημα τώρα. Η επίδειξη του εαυτού σου ως έμπιστη και συνεπής μπορεί να φέρει ανταμοιβές και να κερδίσεις πόντους. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να επεξεργαστείς ένα έργο ή να ολοκληρώσεις κάτι σημαντικό για σένα.
ΤοξότηςΟ Ήλιος και ο Κρόνος εναρμονίζονται σήμερα και σε ενθαρρύνουν να εστιάσεις στις προτεραιότητές σου. Το να βάλεις μια τάξη στην οικιακή σου ζωή μπορεί να είναι το κλειδί για καλύτερη διάθεση και αίσθηση ολοκλήρωσης. Οι μικρές αλλαγές έχουν επιτυχία σήμερα και να σε κάνουν να νιώσεις πιο οργανωμένη, ότι έχεις τον έλεγχο και ότι είσαι πιο πάνω από τα πράγματα. Η αίσθηση του μέλλοντος είναι ισχυρή σήμερα και το να εργάζεσαι για να κάνεις το σήμερα πιο ασφαλές θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις. Με άλλα λόγια είναι πιθανό να το βρεις πιο εύκολο από το συνηθισμένο να κάνεις μερικές θυσίες τώρα, αν αυτό σε βοηθήσει αργότερα.
ΑιγόκεροςΕίσαι εξαιρετικά παραγωγική σήμερα με τον Κρόνο τον κυβερνήτη σου σε αρμονία με τον Ήλιο. Κατά κάποιον τρόπο η μέρα τονίζει την πνευματική πλευρά των πραγμάτων, αλλά αυτή η διέλευση Ήλιου – Κρόνου γειώνει και η θετική πλευρά της πειθαρχίας βρίσκεται στο επίκεντρο. Αυτή η διέλευση σε βοηθά επίσης να αναγνωρίσεις τα οφέλη της σκληρής δουλειάς, του προγραμματισμού και της προσπάθειας. Η εκπλήρωση των ευθυνών σου σε κάνει να νιώθεις χρήσιμη και οργανωμένη. Θετική ενέργεια είναι μαζί σου για να την αφιερώσεις σε προσωπικά ενδιαφέροντα, δημιουργικές αναζητήσεις, χόμπι και πιθανόν παραγωγικούς τρόπους αναψυχής.
ΥδροχόοςΘα ήταν σοφό να επωφεληθείς από την επιρροή Ήλιου – Κρόνου σήμερα, η οποία είναι σταθεροποιητική και πρακτική. Μπορεί να το βιώσεις ως μια αυξανόμενη επιθυμία να είσαι πάνω από τα πράγματα, ιδιαίτερα όσον αφορά στα χρήματα, το σπίτι, την οικογένεια και τα θέματα ασφάλειας. Ακόμη και μικρές προσπάθειες σύνδεσης με την οικογένεια μπορούν να συμβάλουν πολύ στην ενίσχυση των δεσμών. Η επιβράδυνση μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της δουλειάς σου τονίζοντας την εκτίμηση σου για τα πιο απλά πράγματα στη ζωή.
ΙχθείςΟ Κρόνος στο ζώδιο σου εναρμονίζεται με τον Ήλιο σήμερα και η εστίαση της ενέργειας σου τείνει να λειτουργεί καλύτερα για εσένα. Ευνοείται μια μέτρια αλλά σταθερή προσπάθεια. Έχεις την τάση να έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να είσαι υπεύθυνη και σήμερα το να κατευθύνεις την προσοχή σου σε βασικές εργασίες σε ηρεμεί. Η οργάνωση έρχεται φυσικά για σένα τώρα και αναλαμβάνεις εύκολα τον υπεύθυνο ρόλο. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να σε πάρουν στα σοβαρά και να επικοινωνήσεις με την εξουσία καθώς και το να είσαι με λίγα λόγια η φωνή της λογικής.


Εχει Δημοσιευθεί :2023-04-25 00:09:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button