Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 14 Μαρτίου 2023


Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
ΚριόςΣκέφτεσαι περισσότερο το παρελθόν και υπάρχει καλή ενέργεια για να βγάλεις νόημα από τις πρόσφατες σκέψεις και εξελίξεις. Επιδίωξε να κερδίσεις και να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου χρόνο για ξεκούραση και προβληματισμό. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αναπτύξεις μια ιδέα που μπορεί να σου φέρει χρήματα ή να μάθεις να χρησιμοποιείς τους πόρους πιο αποτελεσματικά. Ο χειρισμός εκκρεμών ή ανεπίλυτων θεμάτων μπορεί να τονώσει το αίσθημα ασφάλειας, τα αισθήματα αυτοεκτίμησης και της οικονομικής σου κατάστασης. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της περιπέτειας σου και επιθυμείς αυξημένο χώρο και φως σε συναισθηματικό επίπεδο. 
ΤαύροςΗ Σελήνη περνά στον τομέα των κοινών πόρων σου και επιθυμείς μια βαθύτερη προσέγγιση ή ένα αίσθημα σύνδεσης. Ωστόσο μπορεί να είναι δύσκολο να καταλήξεις σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο με τις σημερινές διελεύσεις. Σε τελική ανάλυση, η ένταση που δημιουργείται τώρα μπορεί να σου δώσει ώθηση και να σε παρακινήσει, αλλά είναι πολύ εύκολο να εργαστείς σε διασταυρωμένους σκοπούς με κάποιον ή να νιώσεις κάποια εσωτερική αναταραχή. Προσωρινά μπορεί να αισθάνεσαι μια έλλειψη κατεύθυνσης, καθοδήγησης ή υποστήριξης. Είναι πιθανό να έχεις ξεφουσκωμένα συναισθήματα όμως είναι κάτι προσωρινό. 
ΔίδυμοιΜε τη σημερινή Σελήνη αναζητάς ισορροπία στη ζωή σου και δίνεις μεγαλύτερη προσοχή  στις σχέσεις σου. Ωστόσο ο Άρης στο ζώδιο σου, είναι κάτω από λίγο άγχος σήμερα και οι άλλοι μπορεί να σου προκαλούν αμυντικότητα, αλλά μπορεί να δείχνουν μια πλευρά του εαυτού σου ή τις ανεκπλήρωτες ανάγκες σου. Σκέψου το να θέσεις μικρές προκλήσεις ή στόχους και εργάσου προς αυτή την κατεύθυνση μέχρι να υλοποιηθεί ένα μεγαλύτερο σχέδιο. Εάν ελπίζεις σε κάτι που δεν υλοποιείται κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να προσαρμοστείς, καθώς αυτό μπορεί να είναι καλύτερο για σένα. 
ΚαρκίνοςΗ Σελήνη περνά όλη τη μέρα στον ηλιακό τομέα της εργασίας και ρουτίνας, αναδεικνύοντας τις καθημερινές σου υποθέσεις. Ωστόσο οι διελεύσεις σήμερα μπορούν να συσσωρευτούν σε κάποια πίεση ή ένταση που μειώνει την παραγωγικότητα. Δεν χρειάζεται να αγνοήσεις τα κίνητρα σου για να διορθώσεις τα πράγματα, αλλά είναι καλή ιδέα να κάνεις ότι μπορείς για να φροντίσεις την ψυχική σου ισορροπία. Οι προσδοκίες σου ίσως χρειάζονται μια προσαρμογή και οι αλληλεπιδράσεις, συγκρούσεις ή τα χρονοδιαγράμματα να σου δημιουργήσουν κάποια σύγχυση. Ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο ή να βρεις μια νέα πηγή έμπνευσης, κάτι που μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα κάποια κυκλοθυμία. 
ΛέωνΤο να εκφράσεις και να μοιραστείς τον εαυτό σου μπορεί να είναι μια ισχυρή έλξη σήμερα με τη Σελήνη στον ηλιακό 5ο οίκο σου. Η ευαισθησία σε κοινωνικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορες αντιδράσεις ή κυκλοθυμία. Ωστόσο οι σημερινές διελεύσεις φαίνεται να ενθαρρύνουν τις ατημέλητες προσεγγίσεις και ίσως αποφασίσεις ότι η αναμονή για την αντιμετώπιση προβλημάτων είναι το καλύτερο. Ίσως χρειαστεί να βασιστείς σε άλλους και οι συγκεχυμένες αλληλεπιδράσεις να βοηθήσουν στην αποκάλυψη κρυμμένων επιθυμιών. 
ΠαρθένοςΗ επιθυμία να βάλεις τάξη στην προσωπική σου ζωή είναι έντονη σήμερα, αλλά μπορεί να μην είναι εύκολο να ξεπεράσεις τις απογοητεύσεις. Το να τους επιτρέψεις να σε παρακινήσουν να κάνεις αλλαγές ή να αφήσεις πίσω σου μια ενοχλητική κατάσταση μπορεί να είναι παραγωγικό. Αν και το καθάρισμα του αέρα γύρω σου μπορεί να φαίνεται ότι είναι αυτό που χρειάζεσαι, υπάρχει μια τάση να είσαι υπερβολικά αμυντική, οπότε το να περιμένεις μπορεί να είναι το καλύτερο. 
ΖυγόςΜπορεί να ελκύεσαι από προσωπικά ενδιαφέροντα, αλλά δυσκολεύεσαι να καλύψεις όλες τις ανάγκες και επιθυμίες σου. Λάβε υπόψη ότι η βιασύνη των εργασιών σου θα οδηγήσει σε λάθη και διαφωνίες. Έλα σε καλύτερη επαφή με τις αληθινές σου επιθυμίες πριν αναλάβεις δράση. Ο Άρης στον 9ο ηλιακό σου οίκο σε βρίσκει να αναζητάς ευκαιρίες για ανάπτυξη, μάθηση, σύνδεση και βελτίωση. Ωστόσο συγκρούεται με τον Ποσειδώνα σήμερα και ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο ή μια απογοήτευση πριν ο άνεμος επαναφέρει τις ισορροπίες σου. Πρόσεξε για ευσεβείς πόθους που παρεμβαίνουν στη διαδικασία σκέψης και στη λήψη αποφάσεων. 
ΣκορπιόςΟι ανάγκες σου για άνεση και εξοικείωση είναι πιο έντονες από το συνηθισμένο σήμερα με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου όλη μέρα. Ωστόσο οι συγκρούσεις του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις σχετικά με τα όρια, τα χρήματα, τη δυναμική εξουσίας ή το σεβασμό. Μπορεί να αισθάνεσαι ανικανοποίητη, όμως θα πρέπει να βρεις και να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Μπορεί να είναι δύσκολο να νιώσεις και να λάβεις ικανοποίηση με τις σχέσεις, με τις ανάγκες και επιθυμίες σου, καθώς υπάρχει η τάση να συγκρούονται μέσα σου. Η προτεραιότητα σου αυτή τη στιγμή θα πρέπει να είναι η φροντίδα του εαυτού σου σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο. 
ΤοξότηςΗ σημερινή Σελήνη στο ζώδιο σου σε φέρνει στο επίκεντρο. Ωστόσο οι διαφορές και οι προβληματικές περιοχές βρίσκονται σε μεγαλύτερη εστίαση με τις σημερινές κυκλοθυμικές διελεύσεις. Προσωρινά μπορεί να μην είναι εύκολο να δεις καθαρά γύρω σου και ίσως χρειαστεί να βγάλεις κάτι από μέσα σου. Έχεις την τάση να ακολουθείς τον δικό σου δρόμο, αλλά αναζητάς και την αναγνώριση από τους άλλους, περιπλέκοντας τις αλληλεπιδράσεις σου. Ίσως είναι καλύτερο να οραματιστείς την επόμενη κίνηση σου πριν περάσεις στην  υλοποίηση της, καθώς αποπροσανατολίζεσαι. 
ΑιγόκεροςΗ Σελήνη περνά όλη τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και εσύ κάνεις ένα βήμα πίσω από τη συνηθισμένη δραστηριότητα. Υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι χρειάζεσαι λίγο χώρο για αναπνοή. Μπορεί να μην είσαι σαφές το τι θέλεις προσωρινά και αν γνωρίζεις τις επιθυμίες σου και το πως να τις ικανοποιήσεις μπορεί να σε πιέσει. Πλανήτες στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και σήμερα, συγκρούονται με τον Ποσειδώνα και έτσι τις επόμενες μέρες οι στόχοι σου μπορεί να φαίνονται πιο δύσκολοι. 
ΥδροχόοςΗ Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα όλη μέρα μπορεί να σε εμπνεύσει να αναζητήσεις χαλαρές και εύκολες δραστηριότητες. Ωστόσο μπορεί να αισθάνεσαι κάπως ανήσυχη ή αναστατωμένη με τις τρέχουσες διελεύσεις που σε ωθούν να βρεις κάποια έμπνευση. Θα ήταν σοφό να διευθετήσεις πρώτα τις απογοητεύσεις. Μπορεί να αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στο να κάνεις κάτι ανεξάρτητα ή να ελπίζεις στη συμμετοχή των άλλων. Ταυτόχρονα πρόσεξε  τις επιθυμίες και τις ιδιοτροπίες που σε αποσπούν από την πορεία σου. 
ΙχθείςΈχεις κίνητρο να κάνεις το καλύτερο σου σήμερα και αναζητάς τρόπους να βελτιώσεις τη δουλειά, τη φήμη ή τα έργα σου. Είναι μια καλή στιγμή για να βρεις μια περιοχή εστίασης και να εργαστείς για ένα συγκεκριμένο στόχο. Γνωρίζεις ιδιαίτερα τους κανόνες  με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 10ο οίκο σου. Η ενέργεια είναι εξαιρετική για την επίλυση προβλημάτων και την ομαλή λειτουργία των πραγμάτων σήμερα. Είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για να εργαστείς σε προσωπικά ενδιαφέροντα και έργα, να κάνεις πολύτιμες συνδέσεις και ικανοποιητικές σπουδές.  


Εχει Δημοσιευθεί :2023-03-14 00:09:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button