Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024


Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Ο Δίας γίνεται ανάδρομος σήμερα και θα συνεχίσει να κινείται σε ανάδρομη κίνηση μέχρι τις 4/2.  Ωστόσο συνεχίζει να φέρνει καλή ενέργεια ειδικά αν ασχολείσαι με σπουδές και επικοινωνία μέχρι τον Ιούνιο.  Ωστόσο κατά τη διάρκεια αυτού του τετραμήνου μπορεί να αναθεωρήσεις σχετικά με πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν σου κάνουν καλό.  Ίσως είναι συνετό  να μην αναλάβεις νέα καθήκοντα και ευθύνες και να εστιάσεις στις όμορφες στιγμές. Οι σημερινές διελεύσεις είναι επίσης ισχυρές όσον αφορά στα οικονομικά.
Ταύρος
Ο Δίας ξεκινά σήμερα τον πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του και σε προκαλεί να επανεκτιμήσεις ορισμένα από τα σχέδια σου.  Τα πράγματα πάνε καλύτερα και είναι καλή στιγμή για νέες κινήσεις. Μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις ή μειωμένος ενθουσιασμός στους τομείς των οικονομικών και των επιχειρήσεων.  Ωστόσο,  καθώς προσαρμόζεσαι στην ανάδρομη περίοδο θα καταλάβεις ότι πρέπει να δεις τα πάντα ρεαλιστικά, να χαλαρώσεις τις δαπάνες και την ενέργεια που σπαταλάς χωρίς λόγο. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα να αποδείξεις την αξία σου.
Δίδυμοι
Ο Δίας ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του σήμερα και θα συνεχίσει να κινείται στο ζώδιο σου και να προκαλεί ενθουσιασμό και αισιοδοξία μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο.  Είναι μια καλή στιγμή να αποφύγεις τις υπερβολές και να περιορίζεις τις έντονες αντιδράσεις.  Εάν το έχεις παρακάνει τώρα είναι η στιγμή να πατήσεις γερά τα πόδια στην γη. Η επιστροφή ή η επανέναρξη σε παλιότερες συμπεριφορές μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελής τώρα. Επειδή ο Δίας κυβερνά τον τομέα της συνεργασίας, όποτε είναι ανάδρομος είναι καλύτερο να εστιάσεις στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου παρά να προχωρήσεις σε νέες. 
Καρκίνος
Ο Δίας ξεκινά σήμερα τον τετράμηνο ανάδρομο κύκλο του. Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που χρειάζεται ενδοσκόπηση, επιβράδυνση  και αναθεώρηση.  Ίσως χρειαστεί να πας πιο αργά σε τομείς της ζωής σου όπου πίεσες πάρα πολύ.  Πρέπει να περιορίσεις τις υπερβολές. Αν δεν σου  ακούγεται πολύ διασκεδαστικό,  θα σου κάνει πραγματικά καλό ειδικά αν έχεις δώσει βάρος στους άλλους και όχι σ’ εσένα. Σήμερα είναι καλό να νιώσεις άνετα με τον εαυτό σου κάτι που θα σε βοηθήσει να βελτιωθείς.
Λέων
Ο Δίας ξεκινά σήμερα την τετράμηνη ανάδρομη πορεία του  όπου θα διαρκέσει έως τις 4/2/2025.  Ενώ η διέλευση του Δία από τον ηλιακό σου 11ο οίκο θα συνεχίσει να ωφελεί το πνεύμα συμμετοχής σου μέχρι το Φεβρουάριο, το τετράμηνο παράθυρο που ανοίγει σήμερα, είναι μια εξαιρετική στιγμή   για να αποκτήσεις ισορροπία.  Εάν έχεις πάρα πολλές ιδέες στο μυαλό σου, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή να τις πραγματοποιήσεις. Σήμερα είσαι σε καλή θέση για να επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων.
Παρθένος
Ο Δίας ξεκινά σήμερα τον τετράμηνο ανάδρομο κύκλο του, ενθαρρύνοντας σε να σταθεροποιήσεις τους ρυθμούς σου.  Ο Δίας κυβερνά τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και από τώρα μέχρι τον Ιούνιο, κινείται στον τομέα της καριέρας σου.  Ως εκ τούτου, μπορεί να χρειαστεί να περιορίσεις τον ενθουσιασμό σε προσωπικά και επαγγελματικά και να δεις νέες προοπτικές σε εφικτά έργα.  Σήμερα αντιμετωπίσεις τα ζητήματα σου ιδιαίτερα καλά.
Ζυγός
Ο Δίας ξεκινά σήμερα τον ετήσιο τετράμηνο ανάδρομο κύκλο του  και θα συνεχίσει να κινείται ανάδρομα μέχρι τις 4/2/2025.  Μπορεί να νοιώσεις κουρασμένη και παράλληλα ενθουσιασμένη. Ο Δίας όμως σου ζητά να ψάξεις λιγάκι τις πραγματικές σου ανάγκες. Η συγκεκριμένη περίοδος είναι η πλέον κατάλληλη για κάτι τέτοιο. Ίσως για λίγο να χάσεις την πίστη στις δυνατότητές σου αλλά αρκεί μόνο να δεις με ρεαλιστική ματιά τα σχέδια σου. Σήμερα προσεγγίζεις περισσότερους ανθρώπους και τους μεταδίδεις τις γνώσεις σου. 
Σκορπιός
Ο Δίας διασχίζει τον τομέα της οικειότητας σου από το Μάιο και σήμερα, γίνεται ανάδρομος για τέσσερεις μήνες.  Αυτός ο κύκλος θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τις συμπεριφορές σε δουλειά και σπίτι που είναι υπερβολικές. Εναλλακτικά, μπορεί να χρειαστεί να επιβραδύνεις ή να μετριάσεις τα κοινά οικονομικά ή τα χρέη.  Σήμερα οι σχέσεις σου με τους άλλους και πιθανότατα με τον εαυτό σου, μπορεί να βαθαίνουν  και να ενισχύονται με τις τρέχουσες διελεύσεις που ενισχύουν το συναισθηματικό κόσμο σου.
Τοξότης
Ο Δίας σήμερα γίνεται ανάδρομος και θα παραμείνει μέχρι τις 4/2/2025.  Αυτός ο κύκλος επηρεάζει τις συνεργασίες και τις διαπραγματεύσεις.  Σε αυτούς τους τομείς μπορεί να κοιτάς πίσω πριν προχωρήσεις.  Είναι μια περίοδος για να ρίξεις μια πιο ρεαλιστική ματιά στα τρέχοντα έργα να τα επεκτείνεις ή να αναλάβεις περισσότερα.  Εάν προσπαθείς σκληρά να υποστηρίζεις τους άλλους και τώρα χρειάζεσαι μια απόσταση, σκέψου ήπιους τρόπους για να δημιουργήσεις τη σωστή ισορροπία.  Μπορεί να επιστρέφεις σε παλιές φιλίες που θα σε ανανεώσουν. 
Αιγόκερως
Ο Δίας γυρίζει ανάδρομος στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα.  Κατά τη διάρκεια αυτού του τετράμηνου ανάδρομου κύκλου, δίνεις έμφαση στη δουλεία και την υγεία σου. Ίσως χρειαστεί να ρίξεις τους τόνους. Αν και μπορεί να είναι αποθαρρυντικό στην αρχή στην πραγματικότητα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να δεις αυτές τις δραστηριότητες και τα σχέδια από μια διαφορετική, πιο ρεαλιστική ή μέτρια οπτική γωνία. 
Υδροχόος
Ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σήμερα, προκαλώντας μια περίοδο αναθεώρησης και ίσως κάποια επανευθυγράμμιση της σκέψης και των σχεδίων σου που σχετίζονται με την κοινωνική σου ζωή, τα χόμπι, το ρομαντισμό, τη διασκέδαση και τα παιδιά σου.  Ο φθίνων ενθουσιασμός είναι εφικτός τώρα και ορισμένες τροποποιήσεις και μια διαφορετική οπτική σε αυτά τα θέματα είναι σωστή κίνηση.  Πάρε το χρόνο σου και σταμάτα να κινείσαι σπασμωδικά και γρήγορα. Δεν χρειάζεται να βάλεις τα πράγματα σε αναμονή κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που θα διαρκέσει έως τις 4/2/2025, απλά προσπάθησε να διασκεδάζεις περισσότερο και να χαλαρώνεις με φίλους ή τον αγαπημένο σου. 
Ιχθύες
Η τυχερή διέλευση του Δία στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου συνεχίζεται μέχρι τον Ιούλιο, φέρνοντας μια καλή κατάσταση στην  προσωπική σου ζωή.  Ωστόσο ο Δίας ξεκινά ένα τετράμηνο ανάδρομο κύκλο σήμερα και ίσως φέρει κάποιες καθυστερήσεις σε σχέδια που έχεις για το σπίτι. Θα συνειδητοποιήσεις αρκετά σύντομα ότι αυτή η περίοδος είναι εξαιρετική για να μειώσεις τις υπερβολές σε όλους τους τομείς. Αντιμετώπισε τις καθυστερήσεις ως ευκαιρίες για να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές.  Κάνε τα πράγματα σωστά, ώστε να μπορείς να προχωρήσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αργότερα.


Εχει Δημοσιευθεί :2024-10-09 07:03:00

Back to top button