Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023


Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Γενικώς, η έντονη δραστηριότητα στον τομέα του πνεύματος σου τις τελευταίες ημέρες ενθαρρύνει τον αυθορμητισμό σου. Θέλεις να εξερευνήσεις τα πάντα. Σήμερα ωστόσο νιώθεις λίγο διχασμένη. Η εύρεση μιας ισορροπίας μεταξύ των ευθυνών και της διασκέδασης σε δυσκολεύει. Για να πετύχεις κάτι τέτοιο πρέπει να μειώσεις τις δραστηριότητες της καθημερινότητάς σου. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό. Στην περίπτωσή την δική σου να λειτουργήσει θετικά. Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου, παίρνεις επιτέλους μια ανάσα, αφήνεις για λίγο στην άκρη τα συναισθηματικά σου ζητήματα και το σύμπαν θα σε ανταμείψει για αυτό.
Ταύρος
Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Αισθάνεσαι λίγο έξω από τα πράγματα σήμερα. Πρέπει να γίνεις λίγο πιο επιλεκτική, όσον αφορά το πού θα εκτονώσεις την ενέργειά σου. Πρέπει να ξεκουραστείς λίγο. Να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου. Μην πιέζεις για κάτι που δεν μπορεί ακόμα να πραγματοποιηθεί. Επωφελήσου από παλιές ιστορίες αγάπης και σχέσεις. Ανακάλυψε πώς μπορούν αυτές να επηρεάσουν το παρόν. Κάνε πιο βαθιές σκέψεις για ένα ζήτημα που σε απασχολεί. Είναι παραγωγικό αυτό. Απλά να έχεις στο νου σου πως δύσκολα θα φτάσεις τώρα στην καρδιά του προβλήματος. Δεν είναι η ώρα…
Δίδυμοι
Με τους πλανήτες στον τομέα των συνεργασιών σου, αυτές τις μέρες ενθαρρύνουν την κοινωνική σου πλευρά. Βέβαια σήμερα νιώθεις προβληματισμένη για αυτό θέλεις να μείνεις μόνη και να σκεφτείς. Είσαι κουρασμένη αλλά αυτό είναι προσωρινό. Πάντως σίγουρα η ημέρα σου δίνει όλα τα σημάδια που χρειάζεσαι για να πεισθείς πως πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα και να ξεκουραστείς. Πρόσεξε τις υποσχέσεις που θα δώσεις σήμερα. Αύριο μπορεί να θελήσεις να τις αθετήσεις. Το να πεις σε όλα ναι είναι η εύκολη οδός και μοιάζει να θες να ακολουθήσεις αυτήν τώρα. Καλύτερα να μην δεσμευτείς για τίποτα ακόμα. Άφησε τα πάντα στον αέρα μέχρι να καταλάβεις τί ακριβώς είναι αυτό που έχεις ανάγκη.
Καρκίνος
Με τους πλανήτες να έχουν έντονη παρουσία στον ηλιακό 6ο οίκο σου αυτές τις μέρες, εστιάζεις στην εργασία και την υγεία σου. Σήμερα αισθάνεσαι διχασμένη ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχεις και στην κοινωνική σου ζωή. Χρειάζεσαι μια ανάσα. Νιώθεις απογοητευμένη προς το παρόν. Αβέβαιη. Και αυτό σε κάνει να θέλεις να εξετάσεις κάθε πιθανή πτυχή του προβλήματος πριν προχωρήσεις μπροστά. Δεν έχεις δώσει την απαιτούμενη προσοχή στις συναισθηματικές σου ανάγκες και τώρα είναι η πιο σωστή στιγμή για να το κάνεις.
Λέων
Οι σημερινές διελεύσεις σε προκαλούν να ξεκουραστείς. Να κάτσεις να σκεφτείς. Η Σελήνη μετακινείται στο ζώδιο πίσω από το δικό σου και αυτό σε ωθεί να κατεβάσεις ρυθμούς, να το πας λίγο πιο χαλαρά. Κάνε ένα διάλειμμα από τις αμέτρητες υποχρεώσεις που έχεις σημειωμένες στην ατζέντα σου. Χρησιμοποίησε αυτό το χρόνο για να εμβαθύνεις στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Ο Ήλιος σχηματίζει γωνία με το Δία, και ενώ γενικά είσαι fan της τάξης και της πειθαρχίας, αυτό σε βάζει στην διαδικασία να αφεθείς πιο ελεύθερη.
Παρθένος
Οι ενέργειες της ημέρας σε προτρέπουν να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Βασικός σου στόχος τώρα θα έπρεπε να είναι να αποφύγεις τις δεσμεύσεις και την υπερφόρτωση του προγράμματός σου. Προσωρινά δεν θα είναι εύκολο να κάνεις αυτό που θέλεις και αυτό γιατί υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που χρειάζονται την βοήθεια και την στήριξή σου και για εσένα αυτοί αποτελούν προτεραιότητα. η αβεβαιότητα που υπάρχει στην κοινωνική σου ζωή σε αναστατώνουν μέσα στην ημέρα.
Ζυγός
Υπάρχει έντονη δραστηριότητα στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα. Είσαι περίεργη και χρειάζεσαι ποικιλία στην καθημερινότητά σου. Θέλεις οι συνδέσεις σου με τους γύρω να έχουν περισσότερο νόημα. Θέλεις να νιώσεις έλξη. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και θα το καταφέρεις. Οι ενέργειες της ημέρας δεν ευνοούν τις μεγάλες κινήσεις και τις αποφάσεις. Άκουσε καλά τι σου λέει η διαίσθηση σου, αλλά μην ενεργήσεις ακόμα. Περίμενε να πάρεις πιο σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις.
Σκορπιός
Σήμερα συμβαίνουν πολλά και όλα ζητούν την προσοχή σου. Αυτό θα σε εξαντλήσει συναισθηματικά. Αν νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά, ίσως είναι η ώρα να κάνεις αλλαγές. Είσαι πιο ευαίσθητη από το συνηθισμένο. Χρειάζεσαι λίγη ξεκούραση. Επίσης πρέπει να ακούσεις επιτέλους τον εαυτό σου και να αναγνωρίσεις κάποιες ανάγκες που τις βάζεις κάτω από το χαλάκι εδώ κα καιρό. Με τις σημερινές διελεύσεις, απόφυγε να ψάχνεις για προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εάν οι αντιδράσεις σου σου μοιάζουν ακατάλληλες για την εκάστοτε κατάσταση, ήρθε η ώρα να κοιτάξεις μέσα σου και να βρεις την λύση.
Τοξότης
Είναι μια δυνατή ημέρα για επίλυση προβλημάτων. Άκου τις συναισθηματικές σου ανάγκες και προσπάθησε να δημιουργήσεις ήρεμες στιγμές για εσένα και τον σύντροφό σου και θα δεις πως η σχέση θα δυναμώσει. Στον αντίποδα καλό θα ήταν να αποφύγεις τις πολλές συζητήσεις γιατί κουράζουν. Μην πιέζεις καταστάσεις. Ένα βήμα τη φορά. Καλό θα ήταν να ρίξεις λίγο στους ρυθμούς και να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου.
Αιγόκερως
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των συνεργασιών σου σήμερα, και αυτό σε κάνει να αναζητάς την αλληλεπίδραση. Συμβιβάζεσαι και επιτρέπεις και στους γύρω σου να κλέψουν για λίγο την παράσταση, να φανούν. Πρέπει να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην ανάγκη σου να συνεργαστείς και στην τάση σου να τα κάνεις όλα μόνη σου. Αν σταματήσεις να έχεις εμμονή με τα προβλήματα που σε απασχολούν αυτό το διάστημα, θα δεις πως θα βρεις πιο γρήγορα την λύση. Υπάρχει μια αμφιβολία και μια μικρή σύγχυση που σε κάνουν να ρίξεις τους ρυθμούς σου μέσα στην ημέρα.
Υδροχόος
Οι σημερινές διελεύσεις σε θέλουν να κάνεις αργά και σταθερά βήματα. Μην βιαστείς για τίποτα. Ο Ήλιος βρίσκεται στον κοινωνικό σου τομέα και σε ενθαρρύνει να πειραματιστείς, να ξεπεράσεις τα συνηθισμένα όρια σου και να συνδεθείς με τους γύρω σου. Δημιουργούνται διλήμματα μέσα στην ημέρα που σε ωθούν να σκεφτείς και να θέσεις προτεραιότητες. 
Ιχθύες
Με έντονη δραστηριότητα στον ηλιακό 10ο οίκο σου αυτές τις μέρες, τα θέματα καριέρας είναι σε προτεραιότητα. Θέλεις να τα κάνεις όλα αλλά δεν έχεις τον χρόνο αλλά και την ενέργεια. Καλύτερα να καλλιεργήσεις τη φαντασία σου σε αυτή τη φάση παρά να αναζητήσεις σαφείς απαντήσεις. Όσο κι αν θέλεις να προχωρήσεις τα σχέδιά σου, υπάρχει αβεβαιότητα, η οποία καθυστερεί τα πάντα. Αυτό όμως προς το παρόν είναι καλό!


Εχει Δημοσιευθεί :2023-11-29 00:09:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button