Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου 2024


Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Η Πανσέληνος σήμερα είναι ένα σημαντικό γεγονός και έχει τη δυνατότητα να αναδείξει συναισθηματικές ανακαλύψεις που μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές ιδέες και εγχειρήματα τις επόμενες μέρες. Αυτή η σεληνιακή φάση μπορεί να προκαλέσει ένα ζήτημα που αφορά χρέη, υποχρεώσεις, επενδύσεις, μοίρασμα ή υποστήριξη. Εάν έχεις εξαρτηθεί από ανθρώπους ή πράγματα με ανθυγιεινούς τρόπους, αυτή είναι η στιγμή που θα το δεις και θα το αναγνωρίσεις πραγματικά, παρακινώντας σε να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις.
Ταύρος
Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στο αντίθετο σου ζώδιο, υπενθυμίζοντας σου να σκεφτείς αν ζεις τη ζωή σου με ισορροπημένο τρόπο. Οι σχέσεις μπορεί να είναι σε έντονη εστίαση και οι άλλοι μπορεί ξαφνικά να απαιτήσουν περισσότερη προσοχή. Μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις για τα συναισθήματα ή τις ανάγκες σου και αυτές μπορεί να λειτουργήσουν καταλυτικά για να κάνεις προσωπικές αλλαγές ή να ζήσεις τη ζωή σου διαφορετικά. Κάποιος θα μπορούσε να αποκαλύψει κάτι σημαντικό για σένα που οδηγεί σε μια εντελώς νέα εστίαση ή κατεύθυνση.
Δίδυμοι
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει στο φως ένα έργο, μια υπηρεσία ή ένα πνευματικό θέμα. Οι πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια ή τα συναισθήματα που προκαλούν τώρα σε ωθούν να κάνεις τις απαραίτητες βελτιώσεις και προσαρμογές στη ζωή σου και η καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, είναι το κλειδί για όλα αυτά. Εάν δεν είσαι ικανοποιημένη ή αν έχουν συσσωρευτεί προβλήματα με θέματα εργασίας, υγείας ή υπηρεσιών, θα το νιώσεις έντονα τώρα με τα γεγονότα της εβδομάδας.
Καρκίνος
Η σημερινή Πανσέληνος φωτίζει τον τομέα της χαράς σου, ενθαρρύνοντας σε να χαρείς τα συναισθήματα σου, να μοιραστείς τις δημιουργίες σου και να ακολουθήσεις την ευδαιμονία σου. Μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ανακαλύψεις των συναισθημάτων σου για κάποιον ή ένα συγκεκριμένο έργο. Μια φιλία μπορεί να φτάσει σε ένα σημείο καμπής ή τα συναισθήματα σου φαίνεται να ξεχειλίζουν. Αν και αυτή είναι μια σημαντική διαδικασία, είναι καλή ιδέα να αφιερώσεις λίγο χρόνο με αυτό που νιώθεις, πριν πάρεις τις πιο σημαντικές αποφάσεις. Ενδέχεται να απελευθερώσεις πνιγμένα συναισθήματα ή να προκύψουν σημαντικές συναισθηματικές αποκαλύψεις.
Λέων
Η σημερινή Πανσέληνος εστιάζει το ενδιαφέρον σου σε θέματα σπιτιού, της οικογένειας και της καρδιάς. Εάν έχεις ρίξει πολλή ενέργεια στις ευθύνες σου προς τον έξω κόσμο, οι περιστάσεις σου υπενθυμίζουν τώρα να ισορροπήσεις τα πράγματα. Ένα θέμα σπιτιού, οικογένειας ή περιουσίας θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή σου αυτή τη στιγμή ή μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποιες εργασίες στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί επίσης να υπάρχουν ζητήματα που προκαλούν συναισθήματα άγχους ή ανασφάλειας, αλλά κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να μην αφήσεις αυτά τα πράγματα να παρεμβαίνουν στις σχέσεις σου.
Παρθένος
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να σε αφυπνίσει σε ιδέες και συναισθήματα, καθώς συμβαίνει στον τομέα της επικοινωνίας. Μπορεί να βιώσεις μια έντονη δίψα για να σε καταλάβουν, να πεις τη γνώμη σου και να εκφράσεις τις ιδέες ή την άποψη σου. Μπορεί να υπάρξει μια συζήτηση που να προκαλεί κάθε λογής συναισθήματα ή ένα ξαφνικό νέο ενδιαφέρον που σε ενθουσιάζει. Γνωρίζεις τις προηγουμένως θαμμένες ανάγκες και επιθυμίες που μπορεί να σου ανοίξουν τα μάτια. Ενώ η ατμόσφαιρα μπορεί να είναι λίγο χαοτική, αναγνωρίζεις επίσης την ανάγκη να διαχειριστείς καλύτερα τις καθημερινές σου υποθέσεις και να παρακολουθείς τα πράγματα, καθώς και την αξία του να παραμένεις σε επαφή με τους ανθρώπους.
Ζυγός
Η σημερινή Πανσέληνος, ένα φως καθοδήγησης στον ουρανό μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μια οικονομική κατάσταση ή ένα επιχειρηματικό θέμα. Αντίθετα, μπορεί να αφορά μια ξαφνική συνειδητοποίηση του τι χρειάζεσαι και πως να το αποκτήσεις. Μπορεί να βγεις λίγο από τη ζώνη άνεσης σου για να πετύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, αλλά μπορεί να αξίζει τον κόπο. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για συνειδητοποιήσεις και ανακαλύψεις που σε βάζουν σε μια πορεία προς αυξημένη ανεξαρτησία, ασφάλεια και ωριμότητα.
Σκορπιός
Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στο ζώδιο σου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για φρέσκιες, νέες προσεγγίσεις ιδιαίτερα στις σχέσεις σου, αλλά και με την αυτοφροντίδα και τις ανάγκες σου για ανατροφοδότηση. Για παράδειγμα, εάν είσαι δυσαρεστημένη με την έλλειψη επικοινωνίας του συντρόφου σου, αυτή είναι η στιγμή να το αντιμετωπίσεις. Τώρα νιώθεις το κίνητρο να βελτιώσεις τη σχέση σου. Μπορεί να έχεις μια σημαντική αποκάλυψη, όπως να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες.
Τοξότης
Με τη σημερινή Πανσέληνο στο ζώδιο ακριβώς πίσω από το δικό σου, το ψυχικό σου ραντάρ δουλεύει υπερωρίες. Μπορείς να δεις τα αληθινά σου συναισθήματα για ένα θέμα ή τα ένστικτα για ένα άτομο ή έργο. Ένα μυστικό μπορεί να βγει στο φως. Εάν έχεις αφιερώσει πολύ χρόνο για να καλύψεις τις φυσικές σου ανάγκες και τον υλικό κόσμο, κάτι που είναι πιθανό με τις τρέχουσες διελεύσεις, τότε η ανάγκη σου για συναισθηματική και ψυχική απελευθέρωση ή απόδραση είναι τώρα υπερβολική. Η επιδίωξη αυτής της αποστολής μπορεί να σε βοηθήσει να αναρρώσεις, να ξεκουραστείς και να ανανεωθείς.
Αιγόκερως
Η σημερινή Πανσέληνος ξυπνά την ανάγκη να νιώθεις ότι εκτιμάς και εκτιμάσαι ως φίλη, ή την ανάγκη να ευθυγραμμιστείς με μια αιτία, στόχο ή όνειρο για να σε παρακινήσει και να σε οδηγήσει. Λάθη σε υπάρχοντα σχέδια ή σχέσεις μπορούν να έρθουν στο φως. Μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική επίγνωση των συναισθημάτων για κάποιον ή ένα θαμμένο πρόβλημα σχέσης μπορεί να εμφανιστεί και να απαιτήσει προσοχή. Αυτή η Πανσέληνος ενισχύει τα συναισθήματα που σχετίζονται με τη φιλία, την κοινότητα και την κοινωνική σου ζωή.
Υδροχόος
Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον ηλιακό 10ο οίκο σου και διαμορφώνεται ένα πιο ξεκάθαρο όραμα για το που θα ήθελες να κατευθυνθείς στο μέλλον. Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις την ηγεσία ή να ασχοληθείς με μια ευθύνη ή ένα έργο που απαιτεί εστίαση. Οι άλλοι μπορεί να σε αναγνωρίσουν για τα ταλέντα, την αξιοπιστία ή την εμπειρία σου. Μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία εργασίας, ένα βραβείο ή ένα επόμενο βήμα που ξεκαθαρίζει τη γενική κατεύθυνση της ζωής σου. Επίσης το να νιώθεις λίγη παράνοια είναι πιθανό με το τετράγωνο της Πανσελήνου προς τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου και η αναμονή για περισσότερη αντικειμενικότητα πριν λάβεις μια σημαντική απόφαση μπορεί να είναι το καλύτερο.
Ιχθύες
Η σημερινή Πανσέληνος φωτίζει τον τομέα του πνεύματος, της περιπέτειας και της έκφρασης, φέροντας ανακαλύψεις και συνειδητοποιήσεις που σχετίζονται με τη μάθηση, το μοίρασμα, τις πεποιθήσεις ή ιδέες. Η επιθυμία σου να ξεφύγεις από την καθημερινή σου ζωή είναι έντονη τώρα, ιδιαίτερα εάν έχεις επικεντρωθεί τόσο πολύ στις ρουτίνες και που έχεις αγνοήσει την ανάγκη σου για ευρύτερη μάθηση. Φτάνεις σε ένα σημείο καμπής ή μια αποκάλυψη σχετικά με ένα θέμα επικοινωνίας, κατανόησης, στάσης, προοπτικής ή δημοσίευσης που σε βάζει σε μια νέα πορεία.
Κεντρική φωτογραφία: Istock


Εχει Δημοσιευθεί :2024-04-24 00:32:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button