Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024


Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια δυσκολία στο να ελιχθείς, η οποία απαιτεί ειδικό χειρισμό. Ένα τετράγωνο Ερμή – Κρόνου μπορεί να φέρει όρια ή περιορισμούς στην  επιφάνεια, κάτι που μπορεί να είναι απογοητευτικό. Η κριτική ή τα βαριά αισθήματα μπορεί να είναι έντονα, αλλά είναι προσωρινά. Είναι προτιμότερο να θα μάθεις κάτι πολύτιμο από προβληματικές καταστάσεις για να νιώσεις πιο δυνατός και σίγουρος. Καθώς η μέρα προχωρά, οι ενέργειες αντιστρέφονται, καθώς πλησιάζουμε σε μια αρμονική πτυχή Ήλιου – Χείρωνα, η οποία βοηθά στην εξισορρόπηση των πραγμάτων.
Ταύρος
Με μια όψη τετραγώνου Ερμή – Κρόνου νωρίς σήμερα, θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις ή μπλοκαρίσματα. Χαμένα ή παρεξηγημένα μηνύματα και οδηγίες μπορεί να είναι μέρος αυτού. Οι κοινωνικές ανησυχίες θα μπορούσαν να είναι στο επίκεντρο, αλλά τις περισσότερες φορές η διαχείριση μικροπροβλημάτων μπορεί να οδηγήσει σε πολύτιμα ευρήματα και πιθανώς σε απροσδόκητες βελτιώσεις και προόδους. Καθώς η μέρα προχωρά, οι ενέργειες αλλάζουν καθώς πλησιάζουμε σε μια διέλευση Ήλιου – Χείρωνα. Αυτή η επιρροή σε βοηθά να μάθεις απ’ τις διαφορές σου.
Δίδυμοι
Νωρίς σήμερα ο Ερμής σχηματίζει ένα τεταμένο τετράγωνο με τον Κρόνο και οι καθυστερήσεις ή οι αποσυνδέσεις μπορεί να επιβραδύνουν τα πράγματα ή να σε απογοητεύσουν. Ο γύρω σου μπορεί να είναι ευαίσθητοι ή να μην είναι τόσο γρήγοροι όσο εσύ, γι’ αυτό πρόσεξε να μη βιαστείς να μιλήσεις. Μπορεί να υπάρχουν εμπόδια στη διαχείριση πριν τα πράγματα αρχίσουν να κυλούν ομαλά. Απέφυγε να ξοδεύεις πολύ χρόνο σε κατάσταση έντασης και διόρθωνε τα λάθη με ένα βήμα τη φορά. Καθώς η μέρα προχωρά οι γύρω σου αρχίζουν να σε βλέπουν με ιδιαίτερα καλή διάθεση.
Καρκίνος
Οι επικοινωνίες μπορεί να είναι δύσκολες νωρίς σήμερα και οι λάθος συνδέσεις, οι καθυστερήσεις ή οι μικρές ατυχίες μπορεί να διαταράξουν το πρωινό σου. Ωστόσο μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε παρακάμψεις που λειτουργούν προς όφελος σου. Σκέψου ότι ακόμα και ο εκνευρισμός μπορεί να παρακινήσει θετικές αλλαγές. Επιδίωξε να κάνεις μια επιπλέον προσπάθεια για να ξεπεράσεις τα πιο μικρά προβλήματα και τις προκλήσεις, όσο ενοχλητικά μπορεί να είναι αυτά. Καθώς η μέρα προχωρά επωφελείσαι από την όψη Ήλιου – Χείρωνα και είναι καλό για να χτίσεις γέφυρες και να κάνεις συνδέσεις.
Λέων
Νωρίς σήμερα μπορεί να επικρατήσει δύσκολη ενέργεια σε νοητικό επίπεδο. Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις κάτι, καθώς μπορεί να υπάρχουν προβλήματα είτε με καθυστερήσεις ενός μηνύματος είτε με τον τρόπο λήψης του. Οι γύρω σου μπορεί να είναι ευαίσθητοι με το τετράγωνο του Ερμή προς τον Κρόνο, ή πολλά μικρά πράγματα να πάνε στραβά που σχετίζονται κυρίως με καθυστερήσεις ή πρόβλημα στην επικοινωνία. Ιδανικά, οι εκνευρισμοί μπορούν να σε ωθήσουν να κάνεις εποικοδομητικές αλλαγές. Είναι ίσως καλύτερο να χαμηλώσεις τους τόνους και να παρακάμψεις το περιττό άγχος της αναποφασιστικότητας.
Παρθένος
Η Σελήνη περνάει σήμερα στο ζώδιο σου, ωθώντας τις συναισθηματικές ανάγκες στο προσκήνιο. Το πρώτο μισό της ημέρας, ένα τετράγωνο Ερμή – Κρόνου μπορεί να σου δείξει την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις τα προβλήματα. Με αυτή τη διέλευση μπορεί να αισθάνεσαι ότι δεν τα καταφέρνεις παρά την πολύ προσπάθεια, αλλά η διόρθωση λαθών και προβλημάτων μπορούν να σε βοηθήσουν μακροπρόθεσμα. Είναι λογικό να τα πηγαίνεις καλά με τους γύρω σου και τον εαυτό σου. Η αποδοχή ότι υπάρχουν εμπόδια στην κατανόηση ίσως είναι χρήσιμη.
Ζυγός
Νωρίς σήμερα οι κριτικές ή τα ελαττώματα τείνουν να έρχονται στην επιφάνεια, καθώς ο Ερμής και ο Κρόνος σχηματίζουν ένα τετράγωνο. Οι δουλειές ή οι ευθύνες μπορεί να σε κρατήσουν πίσω και μπορεί να φαίνεται πιο δύσκολο να τις διαχειριστείς. Μπορεί να χρειαστούν προσαρμογές προτού ανακτήσεις εμπιστοσύνη πάνω σε ένα έργο. Ευτυχώς μπορείς να δεις τις ευκαιρίες, όχι μόνο τα ελαττώματα, τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις και αυτό γίνεται πιο φυσικό όσο η μέρα προχωρά. Σε αυτό βοηθάει η διέλευση Ήλιου – Χείρωνα που επηρεάζει αργότερα την ημέρα.
Σκορπιός
Ένα τετράγωνο Ερμή – Κρόνου νωρίς σήμερα, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πολύ ευάλωτος για να αντιμετωπίσεις εξωτερικές πιέσεις. Προσωρινά, είναι καλύτερο να αποφύγεις καταστάσεις που περιλαμβάνουν αντιπαράθεση ή έντονες απαιτήσεις σε χρόνο και ενέργεια. Εάν οι περιστάσεις σε καθυστερούν, θα μπορούσε να είναι για καλό, καθώς θα σε παρακινήσουν να κάνεις πολύτιμες προσαρμογές. Στόχος να αφήσεις οριστικά πίσω σου τα προβλήματα. Σε βοηθά να το κάνεις αυτό το εξάγωνο Ήλιου – Χείρωνα που έρχεται σε επιρροή αργότερα σήμερα. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι εκφράζεις τα πιο περίπλοκα συναισθήματα σου με σχετική ευκολία.
Τοξότης
Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Κρόνο να σε επηρεάζει νωρίς την ημέρα, οι πιέσεις με οικιακά ή προσωπικά θέματα μπορεί προσωρινά να σε βαρύνουν. Μπορεί να υπάρξει μια ψυχική αποσύνδεση με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο. Τα προβλήματα στην επικοινωνία είναι προσωρινά και είναι καλύτερο να προσπαθήσεις να τις αντιμετωπίσεις ως είναι. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου, εάν η καρδιά σου δεν βρίσκεται σε αυτό που κάνεις. Ωστόσο μπορεί να αξίζει τον κόπο να προσαρμόσεις τον εαυτό σου ώστε να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο.
Αιγόκερως
Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Κρόνο να επηρεάζει νωρίς την ημέρα, υπάρχει μια τάση να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο. Οι διελεύσεις μεγεθύνουν τους περιορισμούς μιας κατάστασης. Είναι μια προσωρινή και χρήσιμη διαδικασία αφού σε βοηθά να εντοπίσεις ελαττώματα, αλλά μπορεί να είναι αποκαρδιωτική. Είναι καλύτερο να εστιάσεις σε πρακτικά προβλήματα που χρειάζονται λύση και να είσαι σε εγρήγορση για θέματα επικοινωνίας. Ενώ η τάση είναι να εστιάζεις στα προβλήματα, μια όψη Ήλιου – Χείρωνα που είναι ενεργή αργότερα σήμερα, σε βοηθά να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα.
Υδροχόος
Με ένα τετράγωνο Ερμή – Κρόνου νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξει παρεξήγηση, μπλοκάρισμα στην επικοινωνία ή διανοητική αποσύνδεση. Οι απαντήσεις μπορεί να είναι κρίσιμες ή να λείπουν όταν τις χρειάζεσαι ή οι ανησυχίες για τα χρήματα μπορεί να σε προσγειώσουν απότομα. Δεν είναι η ώρα να πάρεις μια μεγάλη απόφαση, αλλά είναι μια χρήσιμη ενέργεια για την επίλυση διαφόρων μικροπροβλημάτων ή εκκρεμοτήτων. Είναι πολύ πιο εύκολο να δεις την ευχάριστη πλευρά των πραγμάτων καθώς προχωρά η μέρα και μια όψη Ήλιου – Χείρωνα μπαίνει στο παιχνίδι.
Ιχθύες
Νωρίς σήμερα ένα τετράγωνο Ερμή – Κρόνου σε παρακινεί να ασχοληθείς με πράγματα που δεν μπορείς να αλλάξεις, καθώς έχει τη δυνατότητα να μεγεθύνει προσωρινά τα ελαττώματα μιας κατάστασης. Επιδίωξε να δεις τι μπορείς λογικά να κάνεις και αν είναι δυνατόν, αφιέρωσε χρόνο για να συγκεντρωθείς. Θέλει προσοχή, καθώς οι άλλοι θα μπορούσαν να εκλάβουν αυτά που λες με αρνητικό τρόπο. Χρησιμοποίησε την ενέργεια αυτής της διέλευσης για να συγκεντρωθείς. Ευτυχώς η μέρα προχωρά με πολύ περισσότερα ανοίγματα και ευκολίες.
Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!Κεντρική φωτογραφία: iStock
 


Εχει Δημοσιευθεί :2024-06-12 09:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button