Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου 2024


Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
ΚριόςΟ Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα των οικονομικών σου σήμερα και θα δεις σημαντική πρόοδο σε αυτό τον τομέα. Αυτή η διέλευση θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις στα οικονομικά σου, μπορεί να σε κάνει να ανακαλύψεις κρυφά σου ταλέντα ενώ το επόμενο διάστημα σου επιφυλάσσει και άλλα δώρα. Θα ανακαλύψεις νέους τρόπους να εξοικονομείς χρήματα ενώ ταυτόχρονα βλέπεις και την αυτοεκτίμηση σου να ανεβαίνει. Αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι την αξία των χρημάτων καθώς και το πως μπορούν να σε κάνουν πιο ανεξάρτητο.
ΤαύροςΟι σημερινές διελεύσεις των πλανητών είναι ισχυρές. Ο Δίας και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται στο ζώδιο σου (ένα σπάνιο γεγονός ) φέρνοντας ηλεκτρική και συναρπαστική ενέργεια. Ένα ξαφνικό νέο για τα οικονομικά σου ή μια ευκαιρία, όπως μια κληρονομιά, εξάλειψη ενός χρέους, μια επαγγελματική εξέλιξη είναι πιθανή σήμερα. Ο Δίας κυβερνά τον τομέα της συναισθηματικής και της υλικής σου υπόστασης καθώς και τα οικονομικά τρίτων και ο Ουρανός κυβερνά τον τομέα της καριέρας, της υστεροφημίας και των ευθυνών σου. Καθώς αυτοί οι πλανήτες συναντιούνται στο ζώδιο σου, μπορεί να υπάρξει μια απροσδόκητη ανατροπή που θα βελτιώσει τη ζωή σου και θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς.
Δίδυμοι Ο Δίας και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται στον Ταύρο και είναι μια συναρπαστική στιγμή γεμάτη εκπλήξεις στα συναισθηματικά σου. Πρόκειται για μια δυνατή ένωση που μπορεί να σε ωφελήσει αρκετά, καθώς και να σε απαλλάξει από βάρη του παρελθόντος. Η διαίσθηση σου αυξάνεται ιδιαίτερα όσον αφορά θέματα που σε εμπόδιζαν να εξελιχθείς. Εγκαταλείπεις παλιές συμπεριφορές που δεν σε εξυπηρετούν πια. Είναι πιθανό να έχεις μυστικά σε μια σχέση σου και αυτό μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για εσένα είναι πιθανά και μπορεί να είναι διεγερτικά ή κίνητρα. Παρασκηνιακές καταστάσεις μπορεί να έρθουν στο φως με αποτέλεσμα να σου εξάψουν το ενδιαφέρον.
ΚαρκίνοςΟ Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στον τομέα της φιλίας, φέρνοντας συναρπαστικές εκπλήξεις στην κοινωνική σου ζωή. Ως εκ τούτου, το 2ο μισό του μήνα και οι αρχές του επόμενου, μπορεί να είναι μια περίοδος εκπλήξεων, βελτιώσεων και εκπληκτικών αλλαγών, ενώ επιδιώκεις προσωπική ευτυχία, φιλίες, δικτύωση και συμμετοχή στα κοινά. Μια γνωριμία με ατόμου ή ομάδας που είναι δημιουργική, ασυνήθιστη ή αντισυμβατική στο όραμά της μπορεί να κάνει την εμφάνιση της στη ζωή σου. Αυτή η διέλευση μπορεί επίσης να προσφέρει ευκαιρίες για να προωθήσεις την δουλειά σου ή να γνωρίσεις κάποιον που σε ενθαρρύνει να βελτιώσεις την υγεία σου.
ΛέωνΗ ευθυγράμμιση του Δία με τον Ουρανό σήμερα είναι ισχυρή και αγγίζει ολόκληρο το μήνα. Αυτός ο σπάνιος συνδυασμός εμφανίζεται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, ενισχύοντας την καριέρα, τις επιδόσεις, τις φιλοδοξίες ή τη φήμη σου με ξαφνικούς, απροσδόκητους ή ασυνήθιστους τρόπους. Μια έκπληξη προώθησης, αλλαγή κατεύθυνσης ή αναγνώριση μπορεί να επιφυλάσσεται. Τα θέματα καριέρας μπορούν να πάρουν μια ενδιαφέρουσα και συναρπαστική τροπή γι’ αυτό να είσαι έτοιμη να αρπάξεις τις ευκαιρίες. Είναι μια αναζωογονητική, ενδυναμωτική στιγμή.
ΠαρθένοςΗ σημερινή ευθυγράμμιση Δία -Ουρανού μπορεί να υποδηλώνει μια ώθηση σε σχέδια που αφορούν το σπίτι, την εκπαίδευση, την εργασία ή την υγεία. Καθώς αυτός ο σπάνιος συνδυασμός ενώνεται στον τομέα του πνεύματος και του ανώτερου νου, μπορεί να αφορά την εξερεύνηση νέων εμπειριών και ιδεών. Αυτή είναι μια περίοδος γνώσεων, αλλαγής πεποιθήσεων και περιπετειών ή δραστηριοτήτων που σου ανοίγουν νέους ορίζοντες. Η παρόρμηση για περιπέτεια και νέες εμπειρίες που σε φέρνουν σε επαφή νέους πολιτισμούς ή συναισθήματα είναι ιδιαίτερα έντονη.
ΖυγόςΔώσε ιδιαίτερη προσοχή στη σημερινή σπάνια ευθυγράμμιση του Δία και του Ουρανού στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Παρουσιάζει μια χρυσή ευκαιρία για ανάπτυξη και πρόοδο στις επαγγελματικές και προσωπικές σου αναζητήσεις. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για τον τομέα της οικειότητας, της ψυχολογίας και της αυτό-ενδυνάμωσης. Οι στήριξη που λαμβάνει τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά, είτε από κάποιο δάνειο είτε από φίλους είναι άμεση και σε εκπλήσσει.
ΣκορπιόςΟ Δίας συναντά τον Ουρανό στον τομέα της συνεργασίας σήμερα και οι γύρω σου μπορεί να σε εκπλήξουν. Οι ανάγκες στη σχέση σου βγαίνουν στην επιφάνεια ξαφνικά και νιώθεις επιθυμίες και πόθους που ποτέ δεν ήξερες ότι είχες. Θα ωφελειθείς οικονομικά από τρίτους τις επόμενες μέρες. Μπορεί να συμβεί ένα απρόσμενο γεγονός ή μια ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς και να σε εκτροχιάσει από τα συνηθισμένα μοτίβα σου. Εάν είχες νιώσει πρόσφατα ότι οι αλλαγές στις σχέσεις σου έχουν επιβληθεί, ίσως αντιληφθείς τώρα ότι οι αλλαγές είναι κάτι που χρειάζεσαι για να αναπτυχθείς.
Τοξότης
Αυτή μπορεί να αποδειχθεί μια περίοδος με ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην καθημερινότητα σου. Ο κυβερνήτης σου ο Δίας, ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό στον τομέα της εργασίας, της υγείας, της ευεξίας και της καθημερινότητας σου και αυτοί είναι τομείς της ζωής όπου μπορείς να απολαύσεις ξαφνικά οφέλη, χαρούμενες εξελίξεις και επιπλέον ενθουσιασμό. Αυτό μπορεί να αφορά την καθημερινή σου εργασία, σπουδές ή μια μέθοδο ευεξίας που μπορεί να είναι λίγο έξω από τα συνηθισμένα, αλλά που μπορεί να φαίνεται ελκυστική. Είναι επίσης μια δυναμική επιρροή στην προσωπικότητα σου, καθώς νιώθεις πιο ανοιχτή στο να εκφράζεις τις μοναδικές σου ιδιότητες.
Αιγόκερος
Ο Δίας και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται στον τομέα της διασκέδασης, της δημιουργικότητας, της χαράς, της αναψυχής, των αναζητήσεων και του ρομαντισμού σήμερα και θα νιώσεις ενθουσιασμό, και πρόοδο σε αυτά τα σημεία της ζωής. Μια άλλη πιθανότητα είναι ένας παλιός έρωτας ή κάποια σχέδια από το παρελθόν επανέλθουν στη ζωή σου. Είσαι διαθετημένος να ρισκάρεις σε δημιουργικό ή ρομαντικό επίπεδο. Κάτι μπορεί να σε εμπνεύσει να δοκιμάσεις ένα νέο δημιουργικό χόμπι ή μια περιπέτεια. Στόχος σου είναι να συντονιστείς με τις μελλοντικές θετικές δονήσεις αυτής της ισχυρής διέλευσης.
Υδροχόος
Η σημερινή ευθυγράμμιση Δία- Ουρανού ενθαρρύνει το μακροπρόθεσμο όραμα και τον προγραμματισμό. Στην πραγματικότητα αυτός ο σπάνιος συνδυασμός τονώνει την αισιοδοξία σου. Αυτή η ενέργεια εμφανίζεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας φέρνοντας δυναμικότητα, βελτιώσεις και εκπλήξεις σε αυτούς τους τομείς. Η ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργείτε στο σπίτι σε αφήνει να νιώθεις πιο ελεύθερος, πιο ανάλαφρος και πιο χαρούμενος. Σημειώνεις πρόοδο, καθώς νιώθεις λίγο πιο αποστασιοποιημένος και έτοιμος για αλλαγές.
Ιχθύες
Η σημερινή σπάνια ευθυγράμμιση του Δία με τον Ουρανό αναδεικνύει τον τομέα της επικοινωνίας σου. Φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες, εκπλήξεις και αλλαγές σε ότι αφορά την εκπάιδευση, τις σπουδές, την επικοινωνία, τα ταξίδια, την οικογένεια και τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Αυτή η διέλευση είναι αρκετά ισχυρή και σε επηρεάζει το επόμενο διάστημα. Μπορεί να λάβεις θετικά νέα ή να διαβάσεις κάτι που θα σε εμπνεύσει να αλλάξεις τα ενδιαφέροντα σου. Την ίδια στιγμή, μπορεί να εντριφύσεις σε ένα θέμα που δεν είχες εξετάσει πριν ή μέσω διόδων που δεν έχεις δοκιμάσει. Γίνεσαι πιο ανοιχτός στην επικοινωνία για θέματα ή συναισθήματα που είχες κρατήσει μέχρι τώρα για τον εαυτό σου.


Εχει Δημοσιευθεί :2024-04-20 00:32:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button