Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023


Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
ΚριόςΟ Ερμής σε βοηθάει να επεξεργαστείς πρόσφατα γεγονότα και να τονώσεις την ψυχολογία σου με κάποιες αποδράσεις από τη ρουτίνα σου. Οι μικρές προκλήσεις του Ερμή σε δυσκολεύουν σε αυτή τη φάση να διαχωρίσεις τις ευθύνες από την ξεκούρασή σου. Ωστόσο σήμερα και αύριο είναι δυο μέρες που ευνοούν τη δημιουργική σύνδεση με τους άλλους. Δείχνεις ενθουσιασμό και επικοινωνείς το σπιρτόζικο ταμπεραμέντο σου. Η Αφροδίτη που αυτήν τη στιγμή διασχίζει το ζώδιο σου, οδεύει σε αρμονία με τον κυβερνήτη σου Άρη. Οι γύρω σου ερωτεύονται το μοναδικό σου στιλ και αυτό δηλώνει και τη βελτίωση της ερωτικής σου ζωής.
ΤαύροςΠροχωράς προς μια εξαιρετική επιρροή για δημιουργικές αλληλεπιδράσεις, αν και μπορεί να υπάρχουν κάποια μικρά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις πρώτα. Ευτυχώς οι δυσκολίες κατανόησης μιας κατάστασης τώρα, μπορεί να οδηγήσουν σε ισχυρές λύσεις και θετικά συναισθήματα. Η αποθάρρυνση -αν τη νιώθεις τώρα- είναι προσωρινή. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου πριν εμπιστευτείς κάποιον ή κάτι. Υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός, φωτιά και ενέργεια και κυρίως η ερωτική σου ζωή το αντικατοπτρίζει αυτό έντονα. Οι επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να προκύψουν τώρα είναι ενδιαφέρουσες και μπορεί να έχεις την ευκαιρία να σημειώσεις εντυπωσιακή πρόοδο.
ΔίδυμοιΗ μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τους στόχους σου κι αυτό σε βοηθά μακροπρόθεσμα. Με τις σημερινές διελεύσεις μπορεί να βρεις τους άλλους ιδιαίτερα συνεργάσιμους. Αναζητάς τώρα περισσότερη προσοχή ή συντροφικότητα. Το να προσεγγίσεις τους άλλους και να αναλάβεις την ηγεσία ή την πρωτοβουλία θα φέρει ανταμοιβές. Σίγουρα η εκτίμηση ενός φίλου μπορεί να σε παρακινήσει να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις. Καθώς εκπέμπεις ζεστές και διεγερτικές δονήσεις μπορεί να συναντήσεις κάποιον ιδιαίτερο μέσω μιας ομάδας ή ενός φίλου.
ΚαρκίνοςΜπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι ο τρόπος που επικοινωνείς σήμερα είναι λίγο σαρκαστικός ή κυνικός, χωρίς να είναι αυτές οι προθέσεις σου. Δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάς χρόνο σε τύψεις κι ενοχές. Πάρε ό,τι πρέπει να μάθεις από μια εμπειρία και απόφυγε το να σου γίνει εμμονή. Μια διέλευση Αφροδίτης – Άρη σε βοηθά σε αυτό και σήμερα και αύριο. Η τάση σου να κρατάς πράγματα για τον εαυτό σου μεταφράζεσαι σε μυστηριώδης γοητεία τώρα και αυξάνει την απήχησή σου. Αυτό ισχύει και στα προσωπικά, αλλά και στα επαγγελματικά σου.
ΛέωνΜπορεί να υπάρχει μια τάση σήμερα να εστιάζεις περισσότερο σε αυτό που δεν λειτουργεί -με μια δευτερεύουσα, αλλά αγχωτική πτυχή Ερμή – Πλούτωνα να επηρεάζει τη μέρα. Αυτό είναι εντάξει μέχρι ενός συγκεκριμένου σημείου, αλλά σε υπερβολικό βαθμό γίνεται αντιπαραγωγικό. Ευτυχώς η ανάγκη για καλή παρέα και ενδιαφέρουσες εμπειρίες μπορεί να σε παρακινήσει για δράση σήμερα και αύριο. Θα μπορούσαν να υπάρχουν ευκαιρίες αλληλεπίδρασης με άτομα που βρίσκονται σε απόσταση ή που σας ενώνουν πολιτιστικά ενδιαφέροντα.
ΠαρθένοςΜε μια όψη Ερμή – Πλούτωνα να επηρεάζει τη μέρα, είσαι σε θέση να σκεφτείς πιο βαθιά και να εξετάσεις όλες τις πτυχές και πιθανότητες. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να διατηρήσεις αυτήν την τάση σε υγιή επίπεδα, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Είναι εύκολο να βάλεις τρικλοποδιά στον εαυτό σου, όταν σε πιάνουν οι αμφιβολίες σου. Σε βοηθά να χαλαρώσεις μια διέλευση Αφροδίτης – Άρη που είναι ενεργή σήμερα και αύριο. Αυτή η επιρροή ενισχύει επίσης διακριτικά μια οικεία σχέση ή μια προοπτική καριέρας. Μπορεί να λάβεις επαγγελματική υποστήριξη, κι αν υπάρχει ανταγωνισμός αυτήν τη στιγμή, είναι το είδος που σε ωθεί στη βελτίωση.
ΖυγόςΕίσαι σε θέση να προσθέσεις περισσότερο ενθουσιασμό στις σχέσεις και στα έργα σου. Το μόνο πράγμα που μπορεί να σε παραξενεύσει είναι ο τρόπος που θα το κάνεις. Είναι η στιγμή να προωθήσεις μια ιδέα σου σε ή με κάποιον. Αυτό μπορεί επίσης να σου συμβεί με μια πρόκληση του Ερμή με τον Πλούτωνα που είναι ενεργή σήμερα. Εάν οι σκέψεις σου αρχίζουν να σε πνίγουν και να γίνονται εμμονικές, προσπάθησε να τραβήξεις τον εαυτό σου έξω από αυτό. Ευτυχώς μια όψη Αφροδίτης – Άρη που επηρεάζει το σήμερα και το αύριο σε βοηθά να εστιάσεις στην ευχάριστη δράση.
ΣκορπιόςΟι σημερινές διελεύσεις αποτελούν κίνητρα για τη δουλειά και τις καθημερινές ρουτίνες. Υπάρχει η τάση να κολλάς στο παρελθόν ή να εκφράζεσαι αμυντικά -κάτι που χρειάζεται έλεγχο. Το να ακολουθήσεις τον δύσκολο δρόμο για να αποφύγεις περιττές διαφωνίες και αμυντικές στάσεις μπορεί να είναι ό,τι καλύτερο. Απόφυγε το άγχος για τα μικρά ή ασήμαντα πράγματα. Το να παρέχεις μια υπηρεσία ή να προσφέρεις εθελοντικά τη βοήθεια σου σε κάποιον μπορεί να είναι εξαιρετικά ανταποδοτικό. Υπάρχει μια ευκολία ή μια φυσική, ζεστή αίσθηση σε οικεία θέματα και μια αίσθηση γαλήνης και αποδοχής του εαυτού σου.
ΤοξότηςΥπάρχει μια ευχάριστη αίσθηση στις σχέσεις σου σήμερα και αύριο, αλλά υπάρχει και μια πικάντικη νότα επίσης. Οι συμβουλές για κάτι συναρπαστικό μπορούν να σε συγκινήσουν και να σε παρακινήσουν. Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το τι έχεις να πεις. Μια σύνδεση Αφροδίτης – Άρη που συμβαίνει στους τομείς της αγάπης και των σχέσεων σου, υποδηλώνει ότι θα επωφεληθείς σημαντικά από τις αλληλεπιδράσεις σου και τα σχόλια από τους άλλους θα είναι ενθαρρυντικά. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για δημιουργική εργασία ή δραστηριότητες αναζήτησης ευχαρίστησης.
ΑιγόκεροςΜπορεί να έχεις την έμπνευση για να κάνεις κάτι μοναδικό και πρωτότυπο, ιδιαίτερα όσον αφορά στο σπίτι και την οικογένεια. Ίσως χρειαστεί να παλέψεις μέσα σου για το αν θα εκφράσεις ή όχι τις ανησυχίες σου. Η μέρα όμως τείνει να ευνοεί τη δράση και τις ζεστές εκφράσεις συναισθημάτων παρά την υπερβολική σκέψη ή την ανάλυση. Θα διαπιστώσεις πως οι αλληλεπιδράσεις είναι λίγο πικάντικες και αρκετά δυναμικές και μπορεί κάλλιστα να τονώσουν το πνεύμα και την αυτοπεποίθηση σου. Η δράση γύρω από το σπίτι ή με τη δουλειά σου μπορεί να είναι θεραπευτική.
ΥδροχόοςΜια όψη Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να μετατρέψει σήμερα τη νοητική διέγερση σε νευρικότητα αν δεν προσπαθήσεις να το ελέγξεις. Μπορεί να τσεκάρεις για δεύτερη φορά ορισμένα εγχειρήματα σήμερα και ίσως να δοκιμάζεις τις αντοχές τους. Ωστόσο η εξαιρετική ενέργεια που είναι μαζί σου σήμερα και αύριο θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις το πιο αυθόρμητο πνεύμα σου. Μόλις το κάνεις, η δημιουργική αυτοέκφραση έρχεται εύκολα και φυσικά. Οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι ιδιαίτερα ζεστές και διασκεδαστικές. Οι άνθρωποι σου δίνουν ενέργεια σήμερα κι εσύ σε εκείνους.
ΙχθείςΣήμερα και αύριο είναι δυο ισχυρές μέρες για να αποκτήσεις νέα εικόνα για τα δημιουργικά σχέδια σου ή για τις σχέσεις σου. Η ορμή να γευτείς τη ζωή και να την εκτιμήσεις φαίνεται να κυριαρχεί. Πολλά από αυτά μπορεί να περιστρέφονται γύρω από τα προσωπικά αντικείμενα, την ομορφιά και την άνεση στο σπίτι, αλλά νιώθεις πολύ δημιουργική και λίγο πιο σίγουρη για την επιδίωξη και κάλυψη των αναγκών και επιθυμιών σου. Είναι μια καλή στιγμή για να μαγνητίσεις πράγματα και ανθρώπους και οι περιστάσεις φαίνεται να αναδεικνύουν τα φυσικά σου ταλέντα.


Εχει Δημοσιευθεί :2023-03-10 00:09:00

Back to top button