Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023


Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Ενώ γενικά είσαι ευνοημένη στο κομμάτι των σχέσεων αυτή την περίοδο, τυχαίνει να πρέπει να έρθεις αντιμέτωπη με μικρές, ανώδυνες συγκρούσεις. Μην σε τρομάζουν αυτά. Σήμερα, ζητήματα που έχεις βάλει κάτω από το χαλί εδώ και καιρό, έρχονται στην επιφάνεια. Ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσεις. Δεν είναι η πιο καλή στιγμή για να βρεθείς απέναντι στα προβλήματα της σχέσης σου και να προσπαθήσεις να τα λύσεις. Κάνεις τόσα πολλά για τους γύρω σου, που νιώθεις κουρασμένη. Βάλε φρένο στην φαντασία σου, ειδικά όταν αυτή μπλέκεται στα ερωτικά σου.
Ταύρος
Κατακλύζεσαι από σκέψεις σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου. Μην εγκαταλείπεις τις επιδιώξεις σου. Όχι ακόμα! Η προκλητική όψη μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα σε παρακινήσει να δώσεις προτεραιότητα στην γαλήνη και την αρμονία. Μην το παρακάνεις σήμερα. Η υπερβολή σου μπορεί να παρεξηγηθεί από πολλούς.
Δίδυμοι
Η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας. Αντιμετωπίζεις μια κατάσταση με λάθος τρόπο, ειδικά αν πρόκειται για κάποιο ζήτημα καρδιάς. Δεν είναι καλή μέρα για να δεσμευτείς ή να πάρεις μια απόφαση. Χρειάζεσαι χρόνο για να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά. Το να μένεις σε μια κατάσταση που δεν σε γεμίζει, σε εξαντλεί.
Καρκίνος
Σήμερα τα θέματα καρδιάς δεν είναι τόσο απλά. Υπάρχει ένας δισταγμός, μια αβεβαιότητα. Από την μια έχεις μια έντονη επιθυμία να κάνεις κάτι διαφορετικό ή ασυνήθιστο αλλά από την άλλη η καρδιά σου αναζητά την ηρεμία. Νιώθεις στο κενό και αυτό είναι πολύ κουραστικό. Δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάς ενέργεια ανησυχώντας για πράγματα μικρά, που δεν έχουν αξία.
Λέων
Οι στόχοι σου αποκτούν ακόμα περισσότερη αξία σήμερα. Η αυτοβελτίωση είναι ο No1 στόχος τώρα. Αμέσως μετά έρχονται οι δραστηριότητες που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Θέλεις να λύσεις προβλήματα που υπάρχουν και δείχνει μεγάλη αφοσίωση σε αυτό. Η κοινωνική σου ζωή δεν σε γεμίζει όσο θα ήθελες, και αυτό σήμερα είναι ακόμα πιο έντονο σε σχέση με άλλες ημέρες. Ωστόσο το να κλείνεις τα μάτια σε όσα σου λέει η καρδιά σου, είναι σαν να λες ψέματα στις σχέσεις σου. Είναι καλύτερο να αποδεχτείς την αβεβαιότητα που νιώθεις τώρα και προς το παρόν να μην κάνεις κανένα βήμα και καμία κίνηση.
Παρθένος
Δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις τις επιθυμίες και τους πόθους σου σήμερα. Η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε βάζει σε πειρασμό να κλείσεις τα μάτια στις ευθύνες σου. Είτε είσαι λάθος είτε σωστή, θέλεις να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Αν νιώθεις αβεβαιότητα, ρίξε ρυθμούς μέχρι να νιώσεις πιο σίγουρη. Έχεις χάσει την λαχτάρα, αλλά θα την βρεις. Εστιάζεις την προσοχή σου σε όσα δεν αξίζουν την προσοχή σου και πρέπει να μάθεις να μην το κάνεις αυτό.
Ζυγός
Η σημερινή πεμπτουσία Αφροδίτης – Ποσειδώνα, κάνει την ημέρα πλήρως ακατάλληλη για να πάρεις αποφάσεις σχετικά με τον έρωτα αλλά και με τα οικονομικά σου. Φρόντισε τον εαυτό σου αντί να κάνεις τα πάντα για όλους τους άλλους και να αφήνεις στην άκρη διαρκώς τα δικά σου θέλω. Άρχισε να ονειρεύεσαι περισσότερο και άκουσε την διαίσθησή σου. Η αμφιβολία και η σύγχυση που νιώθεις τώρα είναι προσωρινές.
Σκορπιός
Η Αφροδίτη βρίσκεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής αυτές τις μέρες. Χρειάζεσαι χρόνο για να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις πρόσφατες εμπειρίες. Σήμερα οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες σου σε οδηγούν σε αδιέξοδο. Ανάγκες που εμφανίζονται ξαφνικά και που δεν έχουν πολύ νόημα, χρησιμεύουν μόνο για να σε παρασύρουν αυτή τη στιγμή. Επιδίωξε να συνδεθείς με τις πραγματικές σου ανάγκες ή να εργαστείς για την προσωπική ευτυχία σου αντί να περιμένεις τους άλλους να σου φέρουν χαρά.
Τοξότης
Σε συναισθηματικό επίπεδο, η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε κάνει να νιώθεις ότι δεν παίρνεις αυτό που θέλεις σήμερα. Ψάξε να βρεις την ρίζα του προβλήματος. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις. Μην αφήσεις το κενό να σε τραβήξει προς τα κάτω. Σταμάτα να ασχολείσαι με τα ασήμαντα. Ξεκουράσου. Εστίασε την προσοχή σου σε κάτι συγκεκριμένο. Ένα βήμα τη φορά. Νιώθεις πως δεν μπορείς να εμπιστευτείς, οπότε άσε στην άκρη τα νέα ξεκινήματα για τώρα. Είναι λάθος το timing.
Αιγόκερως
Είναι δύσκολο να είσαι τόσο παραγωγική όσο θα ήθελες σήμερα. Η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα είναι στο παιχνίδι. Η Αφροδίτη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος σε κάνει να απολαμβάνεις τη δουλειά και τα καθήκοντά σου. Ωστόσο υπάρχουνσ τιγμές που χρειάζεσαι απεγνωσμένα ένα διάλειμμα. Σήμερα είναι μια τέτοια στιγμή. Μπορεί να συμφωνήσεις σε κάτι για να ευχαριστήσεις κάποιον και αργότερα να μετανιώσεις που δεν ήσουν ειλικρινής και δεν κινήθηκες με βάση το τι θέλεις εσύ. Αυτές οι υποχωρήσεις σου μπορεί να σου κοστίσουν στο μέλλον.
Υδροχόος
Σήμερα τα συναισθήματά σου δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς. Δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Εάν αισθάνεσαι λίγο απογοητευμένη, τότε πρέπει να βρεις κάτι που θα σου προσφέρει συναισθηματική ανανέωση. Όσο μεγάλα και αν είναι τα σχέδιά σου αυτή τη στιγμή, μη βιαστείς να τα εφαρμόσεις μέχρι να αισθανθείς απόλυτα σίγουρη γι’ αυτά.
Ιχθύες
Σήμερα νιώθεις λες και ο χρόνος έχει σταματήσει. Η αυτοπεποίθησή σου έχει πέσει και αυτό σε αποπροσανατολίζει. Είναι όμως κάτι το προσωρινό. Προσπάθησε να μην επιτρέψεις στην ενσυναίσθηση να υπερισχύσει της κοινής λογικής σου, καθώς έχεις την τάση να βλέπεις αυτό που θέλεις να δεις και όχι απαραίτητα αυτό που συμβαίνει. Αισθάνεσαι πως δεν είσαι στην ίδια σελίδα με τους άλλους, και στην προσπάθειά σου να το αλλάξεις αυτό, κάνεις κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνεις εκείνους ευτυχισμένους και όχι το εαυτό σου.


Εχει Δημοσιευθεί :2023-11-30 00:09:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button