Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024


Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Από πολλές απόψεις η σημερινή μέρα είναι καλή για να βρεις μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα. Με τον Ήλιο και τον Ερμή να είναι παράλληλοι μεταξύ τους, περνούν και οι δυο από τον τομέα της συνεργασίας.  Είναι μια καλή στιγμή να ασχοληθείς με ένα πρόβλημα στη σχέση σου μιας και θα κινηθείς με ορθολογισμό και κοινή λογική.  Αργότερα σήμερα, προσπάθησε να μη σκέφτεσαι υπερβολικά τα πράγματα, αλλά να σταθμίζεις τα υπέρ και τα κατά.  Καθώς ο Ερμής και ο Κρόνος πλησιάζουν σε μια πεμπτουσία, οι επικοινωνίες μπορεί να μπλοκαριστούν με κάποιο τρόπο και θα δεν θα καταφέρεις να μοιραστείς τις ιδέες σου. Θα χρειαστεί να το κάνεις τις επόμενες ημέρες. 
Ταύρος
Σήμερα, μετά από μια έκλειψη, θα έχει έξτρα ενέργεια που θα σε οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις. Μπορείς να σκεφτείς τρόπους για να διαχειριστείς και να οργανώσεις καλύτερα την καθημερινή σου ζωή και τη ρουτίνα σου. Αναλογίσου τις ευθύνες σου και πέταξε από πάνω σου ότι δεν σου αναλογεί για να νοιώσεις καλύτερα.  Όσο περνά η μέρα μπορεί να καταλάβεις ότι σου ξεφεύγουν κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες. Αυτό οφείλεται στη διέλευση Ερμή – Κρόνου.  Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά, αλλά απέφυγε την υπερβολική σκέψη αν θέλεις να δεις αποτελέσματα.
Δίδυμοι
Μπορεί να εστιάσεις σε δημιουργικές αναζητήσεις σήμερα μιας και είναι πολύ καλή μέρα για να εκφράσεις τις ιδέες και τα συναισθήματα σου.  Αυτό μπορεί να ισχύει για μια σχέση ή ειδύλλιο. Είναι η στιγμή άλλωστε να βάλεις τα συναισθήματα σου σε μια σειρά.  Συζητήσεις και σκέψεις τώρα είναι στο επίκεντρο.  Αργότερα σήμερα, ίσως προκύψει ένα θέμα το οποίο είναι καλό να το αφήσεις για αργότερα. Μην αναλάβεις πολλές υποχρεώσεις και σκέψου δύο φορές πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Κι αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι είναι καλή ιδέα, αφού έχεις εξετάσει όλες τις παραμέτρους  προχώρησε και έκφρασε το!
Καρκίνος
Ενώ μπορεί να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένη στον εσωτερικό κόσμο σου, την οικογένεια ή την προσωπική σου ζωή αυτή τη στιγμή,  δε βρίσκεις τον εαυτό σου. Αντίθετα, μπορείς να βρεις εξαιρετικές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό.  Ακόμα κι έτσι, μπορεί να υπάρξει ένα μικρό εμπόδιο.  Καθώς η μέρα προχωρά ο Ερμής και ο Κρόνος κατευθύνονται προς μια πεμπτουσία και η επίτευξη ενός συμβιβασμού μπορεί να είναι προκλητική ή ακόμη και εξαντλητική.  Αντίθετα, θα μπορούσες να αισθάνεσαι συγκλονισμένη από οικογενειακές ή οικιακές δραστηριότητες, αλλά δεν μπορείς να απομακρυνθείς αρκετά από αυτές. 
Λέων
Έχεις την τάση να ταχτοποιείς τα εσωτερικά σου θέματα σήμερα.  Είσαι σε εγρήγορση και μπορεί να απολαύσεις την επίλυση μιας σύγκρουσης ή έστω να καταλήξεις σε ένα ικανοποιητικό συμπέρασμα.  Η ακαταστασία ή αποδιοργάνωση μπορεί να σε εκνευρίσει, επομένως θα ήταν φρόνιμο να βάλεις σε μια τάξη τη ζωή σου το συντομότερο δυνατό.  Η αδράνεια μπορεί να σε κάνει ανήσυχη, οπότε σήκωσε τα μανίκια και δούλεψε το. Ωστόσο αργότερα σήμερα, μπορεί να υπάρχουν πολλά να σκεφτείς, χωρίς όμως να λάβεις απαντήσεις στα ερωτήματα σου. Κάνε υπομονή. 
Παρθένος
Είσαι σε σωστό δρόμο αν αναζητάς λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα και τις επιχειρήσεις σήμερα.  Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής είναι παράλληλος με τον Ήλιο και οι δύο βρίσκονται στον τομέα των οικονομικών.  Μπορεί να είσαι πιο αντικειμενική στις πρακτικές σου υποθέσεις απ’ ότι συνήθως.  Αργότερα σήμερα, μπορεί να υπάρξουν ανησυχίες που θα σε προσγειώσουν στην πραγματικότητα, με μια όψη Ερμή – Κρόνου να μπαίνει στο παιχνίδι.  Υπάρχουν πολλά να σκεφτείς κυρίως όσον αφορά στα οικονομικά και άλλες πρακτικές υποθέσεις σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις. 
Ζυγός
Μπορείς να ασχοληθείς με το αγαπημένο σου χόμπι σήμερα. Παράλληλα είναι καλή ημέρα αν θέλεις να λύσεις κάποια προβλήματα και να πραγματοποιήσεις μικρά σχέδια. Η ένταση των προηγούμενων ημερών μειώνεται με συζήτηση ή τη βοήθεια τρίτων που έχουν πιο καθαρή σκέψη. Τα προβλήματα τείνουν να επιλύονται σχετικά γρήγορα και μπορεί να είναι ενθαρρυντικό να αφήσεις πίσω σου τις προσωπικές διαφορές. Σκέπτεσαι αντικειμενικά, κινείσαι με στρατηγική και αρχίζεις να σκέφτεσαι το μέλλον με αισιοδοξία.  Ακόμα κι έτσι, αργότερα σήμερα, ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις ένα μικρό εμπόδιο ή καθυστέρηση.
Σκορπιός
Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον 12ο ηλιακό σου οίκο  να συνδέονται με παράλληλη όψη, μπορεί να υπάρξει νοιώσεις μεγαλύτερη ανάγκη, απ’ ότι συνήθως για προσωπικό, ιδιωτικό χρόνο. Έχεις την τάση να αναζητάς απαντήσεις τώρα και είναι η κατάλληλη στιγμή για συζητήσεις. Είσαι σε ευνοϊκή θέση για να λύσεις προβλήματα, να κατανοήσεις το παρελθόν και να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Κάποιος δικό σου θα ζητήσεις συμβουλές και την γνώμη σου, μην το αρνηθείς. Ωστόσο μέσα στην ημέρα ίσως ανακαλύψεις ότι έχεις αφήσει κάτι στη μέση και πρέπει να το βελτιώσεις.
Τοξότης
Έχεις την τάση να επικεντρώνεσαι στην κοινωνική σου ζωή, τα ιδανικά και τις προοδευτικές σου ιδέες σήμερα.  Υποστηρίζεις εύκολα τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και βοηθά ώστε να πραγματοποιήσουν κάποιο στόχο ή όνειρο με πρακτικό τρόπο.  Οι συζητήσεις με ένα φίλο μπορεί να είναι  σημαντικές τώρα και να σου χαρίσουν ένα κίνητρο για να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο.  Μπορείς να απολαύσεις τη δημιουργία ιδεών, μακροπρόθεσμων σχεδίων και στρατηγικών μόνη σου ή και με την βοήθεια κάποιου δικού σου ανθρώπου. 
Αιγόκερως
Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι μαζί σου σήμερα και η αντικειμενικότητα σου είναι επίσης σε καλή κατάσταση.  Έχεις περισσότερα κίνητρα από το συνηθισμένο και βρίσκεσαι πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου.  Μπορείς να βασιστείς στην ώριμη σκέψη ώστε να έχει τη μέγιστη απόδοση.  Ωστόσο, αυτή τη μέρα μετά από μια έκλειψη, δεν είναι η ώρα να προχωρήσεις.  Καθώς η μέρα προχωρά η επιρροή Ερμή – Κρόνου είναι λιγότερο από ιδανική για να βρεις ανοιχτά κανάλια έκφρασης. 
Υδροχόος
Η μέρα έχει αρκετή ενέργεια με μεγάλη έμφαση στην ορθή σκέψη. Μπορείς να κινηθείς με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα, ως συνήθως. Η καθοδήγηση των άλλων μπορεί να είναι ικανοποιητική μιας και σε βοηθούν να αναπτύξεις τις δεξιότητες και τις γνώσεις σου.  Αυτή είναι μια καλή μέρα για να προγραμματίσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Επίσης μπορείς να μοιραστείς ιδέες με κάποιον ειδικό.  Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά, πλησιάζουμε σε μια διέλευση Ερμή – Κρόνου και μπορεί να υπάρξει μια κατάσταση που απαιτεί να μειώσεις τις απώλειες σου και να προχωρήσεις μπροστά.
Ιχθύες
Η υγιής σκέψη και η αντικειμενικότητα βρίσκονται στο επίκεντρο σήμερα, που σχετίζονται κυρίως με τις στενές σχέσεις, τις βαθύτερες ανάγκες και την προσωπική σου ψυχολογία.  Η επιθυμία να μιλήσεις για δύσκολα θέματα και να καταλήξεις σε μια λύση, είναι έντονη. Οι δραστηριότητες της ημέρας θα σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο ανανεωμένη σήμερα.  Μπορεί να σημειώσεις πρόοδο σε ένα οικονομικό στόχο ή να υπάρξουν νέες ιδέες για μια δυνατή σχέση.  Αργότερα σήμερα η ανάγκη να είσαι φειδωλή, μια υπενθύμιση ενός καθήκοντος ή το αίσθημα του περιορισμού θα μπορούσε προσωρινά να υπονομεύσουν  τη θετική σου προοπτική ή τις συζητήσεις.
Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική Photo by Valentina Frugiuele/Getty Images


Εχει Δημοσιευθεί :2024-10-03 07:02:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button