Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024


Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, ενθαρρύνοντας σε να βρεις λίγο προσωπικό χρόνο. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη για λίγη περισσότερη ξεκούραση ή ιδιωτικότητα. Όμως, ενώ αυτή είναι συνήθως μια στιγμή για να δεις τις προτεραιότητες σου πιο καθαρά, η αντίληψη σου είναι ελαφρώς διαστρεβλωμένη αργότερα σήμερα. Η τάση να ασχολείσαι υπερβολικά με μια κατάσταση είναι πιθανόν πρόβλημα. Εάν νιώθεις πως υπάρχει μια τάση υπερβολής και δραματοποίησης μη δώσεις πολύ σημασία και κοίτα να απολαύσεις περισσότερο τον εαυτό σου.
Ταύρος
Η Σελήνη περνάει σήμερα στον κοινωνικό σου τομέα και είναι η κατάλληλη στιγμή να προσεγγίσεις τους γύρω σου και να συνδεθείς. Απομακρύνεσαι από την επαγγελματική ενασχόληση προς την κοινωνική. Είσαι επίσης σε μια καταπληκτική θέση για να καταλήξεις σε συμφωνίες ή να εκφράζεσαι πιο εύκολα στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Οι φιλίες μπορούν να ευδοκιμήσουν με λίγη περισσότερη προσοχή τώρα. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά, πρόσεξε την τάση για υπερβολή ή το να κάνεις πράγματα λόγω ανησυχίας. Καλό είναι να αφιερώσεις χρόνο για να βγάλεις ουσιαστικά συμπεράσματα και να αποφύγεις προσωρινά τη λήψη αποφάσεων, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με χρήματα και προσωπικά υπάρχοντα.
Δίδυμοι
Παρατηρείς την τάση κάποιου προσώπου να συνεργαστεί και να συνάψει δίκαιε συμφωνίες σήμερα. Μπορεί να είσαι σε καλή θέση να τακτοποιήσεις οικονομικά ή ιδιοκτησιακά διλήμματα και προβλήματα, τουλάχιστον θεωρητικά! Μια θετική ενέργεια σε ωθεί στην επίλυση προβλημάτων που έχουν να κάνουν με επαγγελματικές, οικονομικές και πρακτικές υποθέσεις. Υπάρχει μια καλή ενέργεια μαζί σου σήμερα, αλλά μπορεί να πιέσεις μια θετική κατάσταση ή και να το παρακάνεις, καθώς η μέρα προχωρά. Οι γύρω σου μπορεί να φαίνονται λίγο υπερβολικοί και ίσως και εσύ να τους βλέπεις με αυτόν τον τρόπο.
Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του ψυχισμού σου, διεγείροντας την επιθυμία σου για λίγη περισσότερη ελευθερία από ότι συνήθως. Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν την κοινωνική αλληλεπίδραση. Μπορείς να κρατήσεις τα πράγματα πιο χαλαρά αν αυτό θέλεις, ωστόσο καλό είναι να συναναστραφείς και να μοιραστείς αυτή τη στιγμή. Τα όνειρα και τα οράματα σου είναι πιο εύκολο να εκφραστούν και εμπνέουν τις δημιουργικές σου ορμές. Είσαι πρόθυμος να δώσεις συμβουλές και να μιλήσεις για προσωπικά σχέδια και στόχους, ακόμα κι αν δεν είναι απολύτως ξεκάθαροι, καθώς απολαμβάνεις τα σχόλια που λαμβάνεις από τους άλλους.
Λέων
Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να σε βοηθήσουν να συζητήσεις ή να σκεφτείς την επίλυση ενός προβλήματος. Οι γύρω σου δείχνουν έτοιμοι να εκφραστούν και να συνεργαστούν τουλάχιστον θεωρητικά. Ωστόσο, η ιδιωτική σου ζωή ή ο χρόνος με τον εαυτό σου είναι ιδιαίτερα σημαντικός και τονώνει την αυτοπεποίθηση σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της προσωπικής σου ζωής σου, ωθώντας σε να πάρεις τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι συνήθως. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά, υπάρχει μια τάση για όχι και τόσο πρακτικές ιδέες και οι γύρω σου τείνουν να ωραιοποιούν τα πράγματα και να αποφεύγουν τις ειλικρινείς απαντήσεις.
Παρθένος
Είναι μια καλή μέρα σήμερα για να κάνεις γόνιμες επαφές και να έρθεις σε συμφωνίες, με τον κυβερνήτη σου Ερμή και την Αφροδίτη στον κοινωνικό σου τομέα. Μπορεί να νιώσεις έμπνευση από ένα ενδιαφέρον άτομο ή ιδέα. Μπορεί επίσης να νιώσεις ενθουσιασμό για σχέδια για το μέλλον. Η συζήτηση για τα δύσκολα ζητήματα και προβλήματα έρχεται πιο εύκολα σήμερα απ’ ότι συνήθως. Φαίνεται ότι είναι καλύτερα να ζητήσεις τη βοήθεια των γύρω σου αντί να προχωρήσεις μόνος σου σήμερα, με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου.
Ζυγός
Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι εξαιρετική για να έρθεις σε επαφή με ένα φίλο ή ακόμα και με ένα θέμα που σε ενδιαφέρει πολύ. Οι ενέργειες είναι καλές για εξέλιξη και ενίσχυση των σχέσεων σου. Είναι καιρός για συνεργασία και για πολλαπλές απόψεις. Αργότερα σήμερα ωστόσο, μπορεί να κουραστείς γρήγορα απ’ οτιδήποτε αισθάνεσαι παράλογο ή στερείτε μαγείας και έμπνευσης. Αν και είναι μια καλή στιγμή για συμμετοχή και συνεργασία με άλλους, ιδιαίτερα με άτομα με τα οποία εργάζεσαι ή με τα οποία περνάς καθημερινά χρόνο μαζί, μπορεί να χρειαστεί να κάνεις τα μαγικά σου και το να οριστικοποιήσεις κάτι είναι μάλλον λάθος υπό αυτές τις συνθήκες.
Σκορπιός
Μπορεί να σου αρέσει να συζητάς ιδέες, πεποιθήσεις, σκέψεις ή ειδικά θέματα σήμερα. Το να μοιράζεσαι τις απόψεις σου και να ακούς τις εμπειρίες των άλλων μπορεί να είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένο και ευχάριστο. Είσαι πρόθυμος να ακολουθήσεις κάτι που σχετίζεται με την καθοδήγηση, τη μάθηση και την επικοινωνία και αυτό είναι κάτι που σου βγαίνει σε καλό. Μπορεί να δημιουργήσεις γέφυρες ή να βρεις δημιουργικούς τρόπους για να συνδυάσεις πιο ανιαρές εργασίες με πιο περιπετειώδεις ή ζωηρές αναζητήσεις. Η τάση να ασχολείσαι υπερβολικά μια κατάσταση είναι ένα πιθανό πρόβλημα.
Τοξότης
Η Σελήνη περνάει σήμερα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου, καθιστώντας ιδανική στιγμή για να απολαύσεις οικείες σχέσεις, ανθρώπους και περιβάλλοντα. Είναι μια περίοδος του μήνα για να χτίσεις την αίσθηση της ασφάλειας, της θαλπωρής και της υποστήριξης. Ωστόσο η εσωτερική ανησυχία μπορεί να είναι ένα πρόβλημα, καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποιες δραματικές σκέψεις και συζητήσεις που αποκαλύπτουν την αλήθεια καθώς προχωρά η μέρα. Απέφυγε να ξοδεύεις πολύ χρόνο αποφασίζοντας την καλύτερη διαδρομή.
Αιγόκερως
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου κεντρίζοντας την περιέργεια σου. Υπάρχει κυρίως καλή ενέργεια για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με κάποιον ειδικό. Μπορεί να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα, αν και οι φήμες είναι πιθανό να είναι λανθασμένες ή υπερβολικές καθώς η μέρα προχωρά. Μπορεί να αναζητάς παρηγοριά από τους άλλους, αλλά η υποστήριξη που λαχταράς μπορεί να μην είναι τόσο πλήρης ή βαθιά όσο θα ήθελες προσωρινά. Ωστόσο η συζήτηση μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερες απαντήσεις.
Υδροχόος
Η σημερινή μέρα είναι καλή για να κάνεις κάτι παραπάνω για τους άλλους ή να αντιμετωπίσεις τυχόν διαφορές που μπορεί να είχες στη δουλειά ή με άτομα με τα οποία μοιράζεσαι τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των οικονομικών σου και η εγκατάσταση και η άνεση είναι πολύ ελκυστικές. Μπορεί να υπάρχουν μεγάλες ιδέες που κυκλοφορούν αργότερα σήμερα, αλλά επειδή υπάρχει μια τάση να φουσκώνουν τα πράγματα δυσανάλογα αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να τις ακούς με κάποιες αμφιβολίες.
Ιχθύες
Οι ερωτικές σχέσεις επωφελούνται από ένα αίσθημα ισορροπίας και αλληλοκατανόησης σήμερα και η προσπάθεια συνεργασίας είναι έντονη. Οι γύρω σου έλκονται από το όραμα σου. Μπορεί να βιώσεις μια έντονη επιθυμία να πρωτοπορήσεις σε ένα νέο έργο ή να ξεκινήσεις από καινούργια βάση με σημαντικό τρόπο. Τα συναισθήματα σου είναι στο επίκεντρο σήμερα. Είναι εύκολο να αφήσεις έξω τις δυσάρεστες λεπτομέρειες και να γοητευτείς από το παρελθόν, αλλά αν παρεμβαίνει στην ευτυχία σου σήμερα, τότε δεν αξίζει τον κόπο.
Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock
 


Εχει Δημοσιευθεί :2024-06-27 07:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button