Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023


Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Ο Ήλιος εισέρχεται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου σήμερα και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που διαρκεί ένα μήνα, είσαι σε καλή θέση να αναλάβεις τη ζωή σου και να ξεκαθαρίσεις τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Ενώ ο Ερμής παραμένει ανάδρομος σε αυτόν τον τομέα, μπορεί να κοιτάξεις πίσω πριν κοιτάξεις μπροστά, αλλά εξακολουθεί να είναι μια ισχυρή εποχή του χρόνου για να έρθεις σε επαφή με τις φιλοδοξίες σου. Έχεις καλή αίσθηση των έξυπνων κινήσεων και καλύτερη τοποθέτηση. Γνωρίζεις περισσότερο τον αντίκτυπο σου στον κόσμο, πως συνεισφέρεις και το πως σε βλέπουν οι άλλοι.
Ταύρος
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στο τομέα της περιπέτειας και του πνεύματος σου σήμερα, όπου θα παραμείνει έως τις 20/1. Η επιθυμία για κάτι περισσότερο από τη συνηθισμένη ρουτίνα επικρατεί και η αναζήτηση εμπειριών πέρα από το συνηθισμένο μπορεί να γίνει μεγάλο επίκεντρο τις επόμενες εβδομάδες. Αυτός ο κύκλος είναι δυνατός για τη μάθηση, την επέκταση της εμβέλειας σου, την προώθηση, τη δημοσίευση και την αίσθηση νέων ιδεών και πιθανών στόχων. Φέρνει τις ανάγκες σου για εμπειρία ζωής και ενθουσιασμό ή ψυχική ανανέωση στο προσκήνιο.
Δίδυμοι
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του ενός μήνα στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα και η οικεία ή ιδιωτική σου ζωή αποκτά μεγαλύτερη σημασία τον επόμενο μήνα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναπτύξεις τη σχέση σου με τον εαυτό σου ή με ένα ιδιαίτερο άτομο ή έργο στη ζωή σου. Μπορείς να μάθεις πολλά για τις προσκολλήσεις και τα κίνητρα σου τις επόμενες εβδομάδες. Αυτή είναι μια στιγμή που αυτό που βρίσκεται κάτω από την επιφάνια τω πραγμάτων είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό και τραβάς την επίλυση μυστηρίων ή την περαιτέρω διερεύνηση ενός θέματος.
Καρκίνος
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα των συνεργασιών σου σήμερα, φέρνοντας νέα και εστιασμένη κοινωνική ενέργεια στη ζωή σου για τον επόμενο μήνα. Οι σχέσεις με τους άλλους ειδικά αυτές που περιλαμβάνουν επαφή ένας προς έναν εστιάζονται τώρα πιο έντονα. Το κλειδί της επιτυχίας σου κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου είναι να τιμάς τις σχέσεις που έχεις και ίσως να συνεργάζεσαι για να κάνεις κάποια πράγματα ή να δώσεις λίγη περισσότερη προσοχή στα σχόλια. Σήμερα προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτη και να προσαρμοστείς στις αλλαγές γύρω σου, να σχεδιάσεις στρατηγικές αντί να πιέζεις πολύ.
Λέων
Ο Ήλιος κινείται στον τομέα των ρουτινών και των συνηθειών σου σήμερα, ξεκινώντας μια διέλευση ενός μήνα που στρέφει την προσοχή σου στην αυτοφροντίδα, τις καθημερινές ρουτίνες, τα έργα εργασίας και την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Καλή ενέργεια είναι μαζί σου τον επόμενο μήνα για να αναλάβεις τις καθημερινές σου υποθέσεις. Είσαι περισσότερο περήφανη για την εργασία, την υγεία ή τις υπηρεσίες που παρέχεις. Είναι η ιδανική στιγμή για να βάλεις περισσότερη τάξη στη ζωή σου, ξεκινώντας με την οργάνωση των καθημερινών σου υποθέσεων και τη βελτίωση των προσπαθειών και των προγραμμάτων σου για την υγεία και την ευεξία.
Παρθένος
Ο Ήλιος λάμπει στον ηλιακό 5ο οίκο σου από σήμερα και θα παραμείνει εδώ μέχρι τις 20/1. Είναι μια στιγμή που οι δραστηριότητες που αναζητούν ευχαρίστηση έρχονται στο επίκεντρο και τραβούν την προσοχή σου. Αυτή είναι η εποχή του χρόνου που είσαι έτοιμη να εμφανίσεις και να εκφραστεί δημιουργικά. Βρίσκεις έμπνευση σε δημιουργικό και συναισθηματικό επίπεδο τώρα πιο εύκολα γι’ αυτό επωφελήσου. Η αυτοπεποίθηση σου παίρνει μια ευχάριστη ώθηση και είσαι ιδιαίτερα συντονισμένη στις ανάγκες σου για ψυχαγωγία, αυτοέκφραση, ρομαντισμό, χόμπι και δημιουργικές διεξόδους.
Ζυγός
Ο Ήλιος βρίσκεται τώρα στον κατώτερο τομέα του ηλιακού σου χάρτη και θα παραμείνει εδώ έως τις 20/1, αναδεικνύοντας την προσωπική σου ζωή. Είναι καιρός να φροντίσεις τη βάση και τα θεμέλια σε σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Εσωτερικά και προσωπικά θέματα τραβούν μεγάλο μέρος της προσοχής σου. Επικεντρώσου στο να βρεις ικανοποίηση και γαλήνη στο σπίτι και με την οικογένεια τώρα για καλύτερα αποτελέσματα. Αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να βρεις το κέντρο σου, να αναζητήσεις περισσότερη ασφάλεια και να αφήσεις κάποιες ρίζες.
Σκορπιός
Ο Ήλιος κινείται σήμερα στον τομέα της επικοινωνίας σου όπου θα παραμείνει έως τις 20/1. Ο Ερμής είναι ήδη εδώ, διεγείροντας την περιέργεια και την ανάγκη σου για ποικιλία, αν και αυτή τη στιγμή είναι ανάδρομος και κοιτάς πίσω. Αυτός ο κύκλος του Ήλιου είναι ζωηρός και πολυάσχολος. Μπορεί να υπάρξει πολλή δραστηριότητα ή πηγαινοερχόμενη στην καθημερινή σου ζωή, στη γειτονιά και στο άμεσο περιβάλλον σου. θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι ασχολείσαι με περισσότερα έγγραφα ή επικοινωνίες, εκτελείς θελήματα και επικοινωνείς με άλλους πιο συχνά απ’ ότι συνήθως.
Τοξότης
Με τον Ήλιο να ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 2ο οίκο σου, νιώθεις περισσότερη υπερηφάνεια για όσα μπορείς να παράγεις, να χτίσεις και να δημιουργήσεις τις επόμενες εβδομάδες. Είναι ένας καλός κύκλος για να φροντίσεις τα πολύτιμα υπάρχοντα σου, τον τραπεζικό σου λογαριασμό και ειδικά την αυτοεκτίμηση σου. Πέρα από ιδέες και σχέδια σε ενδιαφέρουν περισσότερο οι πρακτικές εφαρμογές σε αυτόν τον κύκλο που διαρκεί έως τις 20/1. Τώρα δίνεις λιγότερη έμφαση στην ανάπτυξη της προσωπικότητας, η οποία ήταν στο επίκεντρο τις τελευταίες τέσσερεις εβδομάδες και περισσότερο στο να μπορέσεις να οικοδομήσεις.
Αιγόκερως
Μέχρι τις 20/1 νιώθεις περισσότερο υπεύθυνη για τη ζωή σου απ’ ότι συνήθως με τη διέλευση του Ήλιου στο ζώδιο σου. Η ανάληψη δράσης έρχεται πιο φυσικά από την απλή αντίδραση στη ζωή. Με όλη την προσοχή που έρχεται στο δρόμο σου, μπορεί να αισθάνεσαι αρκετά παρακινημένη να βελτιώσεις την εικόνα, την εμφάνιση ή τον τρόπο που αντικατοπτρίζεις με μεγαλύτερη ακρίβεια το τρέχον εγώ σου. Είναι καιρός να κάνεις εντύπωση στους άλλους. Το πιο σημαντικό, αισθάνεσαι ότι έχεις περισσότερο τον έλεγχο της ζωής και της μοίρας σου.
Υδροχόος
Ξεκινάς ένα κύκλο σήμερα ενεργό για τον επόμενο μήνα που γενικά ευνοεί κάποια απόσυρση ή καλύτερη προσοχή στην ανάγκη σου για συναισθηματική ανανέωση. Καθώς ο Ήλιος διασχίζει τον τομέα του απορρήτου σου μέχρι τις 20/1, οι στόχοι σου μπορεί να μην είναι προφανείς προς το παρόν και δε χρειάζεται να είναι. Είναι καλύτερο να αξιοποιήσεις τη διαίσθηση σου και να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν από το να βιαστείς να λάβεις αποφάσεις. Είναι μια καλή στιγμή για να τακτοποιήσεις τη ζωή σου σε συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο.
Ιχθύες
Ο Ήλιος ξεκινά μια διέλευση ενός μήνα στον ηλιακό 11ο οίκο σου σήμερα και θα κάνεις περισσότερες γνωριμίες και κοινωνικές σχέσεις τον επόμενο μήνα. Είσαι επίσης πιο ενθουσιασμένη για το μέλλον σου και ειδικά σε επαφή με τα όνειρα και τα ιδανικά σου κατά τη διάρκεια αυτής της ενισχυτικής διέλευσης που διαρκεί έως τις 20/1. Επωφελείσαι περισσότερο όταν αναγνωρίζεις την ανάγκη σου για άλλους ή ένα όνειρο ή στόχο που σε εμπνέει. Αυτή είναι μια περίοδος για τους ανθρώπους που παρακολουθούν, ονειρεύονται, αλληλεπιδρούν και συνδέονται με το επαναστατικό και προοδευτικό σου πνεύμα.
Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Istock


Εχει Δημοσιευθεί :2023-12-21 14:08:03

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button