Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 9 Ιουνίου 2024


Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Οι τομείς που χρειάζονται δουλειά στη ζωή σου μπορεί να ξεχωρίσουν νωρίς σήμερα. Το να εστιάζεις σ’ αυτό που είναι καλό για σένα μακροπρόθεσμα, βοηθάει αν και τα πράγματα μπορεί να φαίνονται πως πηγαίνουν αργά προς το παρόν. Η επιθυμία να προσεγγίσεις και να μοιραστείς την ιστορία σου ή να συνδεθείς με άλλους μπορεί να βρει κάποια εμπόδια. Μπορεί να προκύψουν φόβοι ότι θα είσαι πολύ ευάλωτος ή ότι θα αφήσεις τον εαυτό σου έξω απ’ όλο αυτό. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι διελεύσεις έχουν ως αποτέλεσμα την μεγέθυνση προβληματικών περιοχών, κάτι που σε βοηθά να τις εντοπίσεις και να εργαστείς για την επίλυση τους.
Ταύρος
Νωρίς σήμερα υπάρχει κάποια τάση να κρίνουμε λάθος τα πράγματα ή τα εμπόδια να φαίνονται μεγαλύτερα απ’ ότι είναι. Έχοντας αυτό υπόψη μπορεί να παίξεις με ιδέες, αλλά αποφεύγεις να κρίνεις. Οι σημερινές ενέργειες είναι περίπλοκες για τις πρακτικές σου υποθέσεις ή την άνεση σου. Τόσο η κοινωνική αδεξιότητα όσο και η υπερευαισθησία αυξάνονται σήμερα το πρωί, οπότε να είσαι υπομονετικός με τους άλλους και τον εαυτό σου για καλύτερα αποτελέσματα. Καθώς η μέρα προχωρά τα πράγματα γίνονται πιο ομαλά. Επίσης σήμερα περνά στο ζώδιο σου ο Άρης όπου και θα παραμείνει έως τις 20/7.
Δίδυμοι
Οι ενέργειες νωρίς σήμερα σου υπενθυμίζουν την ανάγκη για περισσότερη οργάνωση ή αυτοπειθαρχία. Ωστόσο, καθώς η μέρα προχωρά είσαι σε καλή θέση για να μάθεις κάτι πολύτιμο και ενδυναμωτικό. Μπορεί να συνδεθείς με τους γύρω σου και να περάσετε όμορφα μαζί. Έχεις μια ισχυρή παρουσία αυτή τη στιγμή και οι ιδέες σου είναι πραγματικά πολύτιμες. Ωστόσο η ανάγκη σου για μοναξιά και χρόνο για τον εαυτό σου αυξάνεται, με τον Άρη να διέρχεται στον 12ο οίκο σου. Αυτή η διέλευση αναδεικνύει την ανάγκη για ξεκούραση και ανάκτηση των δυνάμεων σου.
Καρκίνος
Αν φοβάσαι να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα ή δεν μπορείς να δεις το παρελθόν και τη μεγαλύτερη εικόνα, δοκίμασε να αντιμετωπίσεις κάτι μικρό για αρχή. Στόχευσε στο να κάνεις ένα βήμα τη φορά. Για παράδειγμα, εάν σε έχει κατακλύσει η εργασία σου, ξεκίνησε μοιράζοντας τις δουλειές σου σε μικρότερες δόσεις και εστίασε στην ολοκλήρωση ενός στόχου τη φορά. Όσο η μέρα προχωρά θα νιώθεις πιο ικανός και δυνατός. Θυμήσου πως ακόμη και τα μικρά βήματα μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλα επιτεύγματα.
Λέων
Ενώ η μέρα ξεκινά με ένα βαρύτερο αίσθημα ευθύνης, προχωρά με χαλαρά. Στην πραγματικότητα, διαμορφώνεται εξαιρετικά για να απολαύσεις υποστηρικτικές, χρήσιμες συζητήσεις με φίλους ή για μακροπρόθεσμους στόχους. Η συνεργασία με τους άλλους μπορεί να είναι παραγωγική. Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον 10ο οίκο σου σήμερα και θα παραμείνει εκεί έως τις 20/7. Οι φιλοδοξίες αλλάζουν και είσαι ιδιαίτερα πρόθυμος να αποδώσεις καλά, να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου και να αναλάβεις ευθύνες.
Παρθένος
Αν και μπορεί να αισθάνεσαι λίγο επιβαρυμένος νωρίς σήμερα, σκέψου πως οποιαδήποτε φαινομενική καθυστέρηση που συμβαίνει τώρα, είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη που απαιτεί υπομονή. Οι υποχρεώσεις που μπορεί να σου φαίνονται τώρα πιεστικές είναι στην πραγματικότητα σκαλοπάτι για την προσωπική σου εξέλιξη.  Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να ανακαλύψεις νέες πληροφορίες που θα μπορούσαν να σου προσφέρουν πλεονεκτήματα. Μπορεί να υπάρχουν διάφορα κίνητρα μέσα σου, ωθώντας σε να επιδιώξεις τους στόχους σου με περισσότερο πάθος.
Ζυγός
Ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου νωρίς σήμερα, είναι ένα σημάδι για να κάνεις κάτι πιο προσεκτικά πριν προχωρήσεις. Δε χρειάζεται να πας κόντρα στο κύμα. Στόχος είναι να διορθώσεις λάθη ή προβλήματα για καλύτερα αποτελέσματα. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να νιώσεις ανανεωμένος και ανοιχτός στη μάθηση και το θάρρος να κυνηγήσεις τα όνειρα σου. Το κλειδί για ένα ισχυρότερο αίσθημα ενδυνάμωσης είναι να αναζητήσεις τρόπους για να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Επίσης σήμερα ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της οικειότητας και της κοινωνικότητας σου.
Σκορπιός
Νωρίς σήμερα κάποιος μπορεί να αποθαρρύνει την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά σου ή μπορεί να αισθάνεσαι πως δεν έχεις λόγο σε μια σχέση. Αντίθετα, οι προσωρινές αναποδιές μπορεί να σε αποθαρρύνουν τώρα, αλλά θα μπορούσαν επίσης να οδηγήσουν σε μεγαλύτερη επιτυχία αργότερα, γι’ αυτό να είσαι όσο το δυνατόν πιο υπομονετικός. Η όψη του τετραγώνου Ήλιου – Κρόνου αφορά την φροντίδα του μελλοντικού σου εαυτού, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα θυσιάσεις κάποια από τα επίπεδα άνεσης σου προς το παρόν.
Τοξότης
Μια επιστροφή στη πραγματικότητα νωρίς σήμερα, μπορεί να σε κάνει να χαμηλώσεις τους ρυθμούς και να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου. Η υπομονή έχει τα καλά της με τη μορφή μακροπρόθεσμων οφελών. Εάν επενδύσεις σε ένα σχέδιο ενίσχυσης και ανοικοδόμησης υπομονετικά και μεθοδικά, θα εξοικονομήσεις πολύ χρόνο και ενέργεια. Καθώς η μέρα προχωρά, νιώθεις πιο ισχυρός προσωπικά όταν δίνεις προτεραιότητα στις σχέσεις. Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες είναι εξαιρετικές. Ο Άρης ξεκινά σήμερα τη διέλευση του στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, φέρνοντας δυναμική ενέργεια στην καθημερινότητα σου μέχρι τις 20/7.
Αιγόκερως
Η προσαρμογή των προσδοκιών είναι σημαντική νωρίς σήμερα, αν η σύγκριση αυτού που θέλεις να πετύχεις με την πραγματικότητα είναι αποθαρρυντική. Με ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου είναι σημαντικό να είσαι υπομονετικός. Είσαι περισσότερο ενήμερος ή ευαίσθητος στα όρια και τους περιορισμούς. Ωστόσο, υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι αφιερώνοντας το χρόνο σου για να τελειοποιήσεις κάτι θα είναι πιο ικανοποιητικό μακροπρόθεσμα. Καλές συμβουλές για την εργασία ή την υγεία και τις συνήθειες σου μπορούν να βρεθούν μπροστά σου καθώς προχωρά η μέρα.
Υδροχόος
Ενώ οι ενέργειες είναι λίγο βαριές νωρίς σήμερα, αρχίζεις να βλέπεις ευκαιρίες. Μπορεί να αισθάνεσαι προστατευτικός ή κτητικός απέναντι σε ένα πάθος ή δημιουργική εργασία, αλλά θα διαπιστώσεις ότι η συζήτηση ή η σκέψη μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις αρκετά αυτή την τάση, για να απολαύσεις τον εαυτό σου πιο διεξοδικά. Μπορεί επίσης να σε παρακινήσει να πιέσεις περισσότερο κάτι που μπορεί να εκτιμήσεις. Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου μέχρι της 20/7. Αυτή η διέλευση φέρνει πολλή ενέργεια στην προσωπική σου ζωή.
Ιχθύες
Το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου νωρίς σήμερα, δίνει ένα πιο σοβαρό τόνο στον κόσμο σου. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά, η σκέψη γύρω από προβλήματα σου δίνει μια ισχυρή αίσθηση ότι έχεις καλύτερο έλεγχο της ζωής σου, ενώ η οικογένεια μπορεί παίξει ένα ρόλο σε αυτό. Όταν πρόκειται για προσωπικές ανησυχίες και προσωπικά θέματα είσαι ιδιαίτερα αποτελεσματικός επικοινωνιακά. Επίσης σήμερα, ο Άρης εισέρχεται στον 3ο οίκο σου όπου θα παραμείνει έως τις 20/7. Κατά τη διάρκεια αυτού του ενδυναμωτικού κύκλου μπορείς να νιώσεις μεγαλύτερο κίνητρο.
Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!Κεντρική φωτογραφία: iStock


Εχει Δημοσιευθεί :2024-06-09 00:32:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button