Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023


Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Δυνατή μουσική, πολύ φασαρία και πολύ δράση είναι αυτά που χρειάζεσαι γι’ αυτή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Δε θέλεις να υπάρχει η πλήξη γύρω σου κι αυτό το φροντίζεις εκ των προτέρων. Κανένα Πρωτοχρονιάτικο πάρτι δε γίνεται χωρίς εσένα, γι’ αυτό είσαι προσκεκλημένη παντού. Τι να πρώτο – διαλέξεις. Βέβαια υπάρχει και η εναλλακτική να διοργανώσεις το πάρτι σπίτι σου έτσι ώστε όλα να βρίσκονται υπό έλεγχο. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά, καθώς η αυτοπεποίθηση σου βρίσκεται στα ύψη.
Ταύρος
Συχνά δυσκολεύεσαι να πάρεις σαφείς αποφάσεις. Από τη μια σκέφτεσαι και επιδιώκεις τη συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων, από την άλλη δε είναι άσχημη ιδέα να χουχουλιάσεις στον καναπέ σου. Εάν παλεύεις να πάρεις μια απόφαση, θα πρέπει να ακούσεις το ένστικτο σου και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο. Μη δίνεις τόση σημασία στο τι περιμένουν οι άλλοι από σένα ή τι θα πουν για σένα. Το σημαντικότερο είναι πως ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις, να συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτό ένα εξαιρετικό δείπνο να απολαύσεις.
Δίδυμοι
Φέτος φαίνεται να είσαι εξαιρετικά αναποφάσιστη για το τι θέλεις να κάνεις και στο πως να υποδεχτείς τη νέα χρονιά. Σκέφτεσαι επανειλημμένα τα υπέρ και τα κατά της κάθε πρόσκλησης που έχεις και που δεν είναι και λίγες. Ωστόσο λατρεύεις την ποικιλία και οτιδήποτε μοιάζει με ατμόσφαιρα πάρτι. Φέτος όμως σκέφτεσαι και μια ρομαντική παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον αγαπημένο σου ή τους κοντινούς δικούς σου ανθρώπους. Ότι κι αν επιλέξεις να κάνεις το βέβαιο είναι πως θα περάσεις καλά, θα χορέψεις και θα διασκεδάσεις!
Καρκίνος
Σήμερα έτσι, αύριο αλλιώς. Όλα είναι δυνατά για σένα! Από το πάρτι της διπλανής πόρτας, μια επίσκεψη σε ένα εστιατόριο ή ακόμα και ένα βράδυ στο σπίτι με λίγους και καλούς. Άλλωστε πολλά εξαρτώνται από την τρέχουσα συναισθηματική σου κατάσταση μιας και τα συναισθήματα είναι το παν για σένα. Την αγαπάς αυτή τη μέρα και την προγραμματίζεις από πολύ νωρίς. Μια ολόκληρη γκάμα συναισθημάτων είναι δυνατή, αλλά προσπάθησε να μην ασκείς πίεση στον εαυτό σου. Το θέμα είναι να χαρείς τη βραδιά με όποιο τρόπο εσύ θέλεις!
Λέων
Αγαπάς την πολυτέλεια και το να είσαι το επίκεντρο είναι γνωστό σε όλους! Μια αποκλειστική επίδειξη πυροτεχνημάτων δίπλα σε μια λίμνη ή μια ταράτσα ρετιρέ, θα ήταν το καλύτερο σου για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Τι θα έλεγες ωστόσο για ένα ζεστό, πολυτελές δείπνο στο σπίτι φέτος; Είσαι μοναδική στο να οργανώνεις αξέχαστα πάρτι, να είσαι μια εξαιρετική οικοδέσποινα, παρέχοντας πάντα εξαιρετικά ποτά, νόστιμα φαγητά, εκλεκτά δώρα και καλή μουσική! Ένας συνδυασμός όλων θα ήταν το ιδανικό σου και θα σε έκανε να περάσεις όμορφα!
Παρθένος
Το αγαπημένο σου πράγμα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι το να περάσεις ένα όμορφο, ζεστό βράδυ με φίλους και ατελείωτες συζητήσεις. Σου αρέσουν τα απλά πράγματα, γι’ αυτό φέτος φαίνεσαι αποφασισμένη να ικανοποιήσεις πρώτα τον εαυτό σου. Ως Παρθένος αγαπάς την οργάνωση και την τελειότητα γι’ αυτό και θα προτιμούσες να τα κάνεις όλα μόνη σου! Αυτό φυσικά σου προκαλεί άγχος, το οποίο θα πρέπει να θυμάσαι ότι σε εμποδίζει να περάσεις καλά. Άκουσε άλλες απόψεις σήμερα και ανέθεσε καθήκοντα και σε άλλους! Δε χρειάζεται όλα να είναι τέλεια, το θέμα είναι να βρίσκεσαι με ανθρώπους που αγαπάς και να περνάς καλά!
Ζυγός
Σ’ αρέσει να ντύνεσαι καλά και να βγαίνεις έξω μια βραδιά σαν την αποψινή! Επίσης ένα ευγενές μενού στο σπίτι με αστακό, σολομό και σαμπάνια δε σου κακοπέφτει! Το μυαλό σου είναι γεμάτο από ιδέες και φιλοσοφίες σε κάθε περίπτωση, που μπορείς να μοιραστείς και να γίνεις το επίκεντρο της βραδιάς. Αφού ευχαριστήσεις τους φίλους σου δοκίμασε το να πέσεις στο κρεβάτι με ένα ποτήρι σαμπάνια! Αυτό θα ήταν το κλειδί για να ξυπνήσεις στο 2024 έτοιμη να καταφέρεις τα πάντα!
Σκορπιός
Κάνε κάτι για τον εαυτό σου αυτή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Ένα μυστικό δημιουργικό έργο ή μια κομψή νέα παράπλευρη φασαρία θα σου δώσει μια αίσθηση ικανοποίησης που ενισχύεται σε διαρκή ορμή το 2024! Ωστόσο φέτος προτιμάς να περάσεις μια ήσυχη βραδιά ακόμα και με ένα ζεστό ρόφημα στα χέρια, ζεστά και άνετα ρούχα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα τριγύρω. Αυτό σου φαντάζει πραγματικά τέλειο! Μια γλυκιά και απλή ευχαρίστηση θα αφήσει τον εσωτερικό σου κριτή να ησυχάσει, ώστε το εσωτερικό σου παιδί να μπορεί να μιλήσει και να απολαύσει ελεύθερα!
Τοξότης
Αυτή η παραμονή Πρωτοχρονιάς φέρνει μια καλή τύχη σε σένα και μια φωνούλα μέσα σου στο σιγοψιθυρίζει αυτό! Το πάρτι βρίσκεται όπου βρίσκεσαι εσύ, οπότε γιατί να μη μοιραστείς το μοναδικό δώρο της παρουσίας σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το ταπεραμέντο και η αισιοδοξία είναι οι καλύτερες προϋποθέσεις για ένα υπέροχο ρεβεγιόν κι αυτό το εξασφαλίζεις στον εαυτό σου, αλλά και στα άτομα που σε περιβάλλουν. Γι’ αυτό ότι κι αν αποφασίσεις να κάνεις σήμερα το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά!
Αιγόκερως
Σαν Αιγόκερος είναι γνωστό ότι προτιμάς να γιορτάσεις τη σημερινή μέρα στο σπίτι με την οικογένεια και τους φίλους σου. Αυτό γίνεται χωρίς πολλές φανφάρες, χωρίς ιδιαίτερες προετοιμασίες, τα λίγα και καλά και μόλις τελειώσει το υπέροχο γεύμα, θα ήθελες να βγουν και τα επιτραπέζια παιχνίδια! Σαν ζώδιο της γης σκέφτεσαι ελάχιστα τα σκηνικά και τα υπερβολικά πάρτι. Κρατάς τα πόδια σου στη γη και απολαμβάνεις αυτά που έχεις! Απλά φρόντισε να πατήσεις ένα στοπ στο μυαλό σου για να σταματήσει να σκέφτεται τουλάχιστον απόψε.
Υδροχόος
Μια τέτοια βραδιά σου αρέσει να υποδέχεσαι επισκέπτες. Είσαι εφευρετική και πρωτότυπη. Επινοείς ένα νόστιμο μενού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για τους καλεσμένους σου και μια μεγάλη ποικιλία από κοκτέιλ. Μια αξέχαστη απόλαυση είναι εγγυημένη! Είσαι γνωστό ότι πάντα βρίσκεσαι μπροστά από την εποχή, γι’ αυτό εκπλήσσεις πάντα τους καλεσμένους σου. Η φασαρία και τα τεράστια πάρτι δε σε αντιπροσωπεύουν και σου προκαλούν πονοκέφαλο. Η βραδιά θα είναι τέλεια ωστόσο με την οικογένεια, τους φίλους, το καλό φαγητό και μερικά παιχνίδια που θα σας κάνουν να ξεκαρδιστείτε στα γέλια.
Ιχθύες
Όπως κι αν επιλέξεις να περάσεις τη σημερινή μέρα και την αλλαγή της χρονιάς το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά! Είτε με φίλους στο σπίτι σε δείπνο είτε σε ένα πάρτι, έχεις τη ανάλογη διάθεση και πιστεύοντας στη σημερινή μέρα, υποδέχεσαι το νέο έτος με χαμόγελο, θετική διάθεση και αισιοδοξία. Φέτος ωστόσο φαίνεται να θέλεις να κλείσεις τη χρονιά με ήρεμο και χαλαρό τρόπο . Αυτό περιλαμβάνει κλασικά καλό φαγητό, νόστιμα ποτά, χαλαρές συζητήσεις ή μια καλή ταινία λίγο κάτι, σαν παραμύθι!
Πάρα πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για το τι θα κάνουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Ωστόσο ότι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, υποδεχτείτε το νέο έτος με χαμόγελο και αισιοδοξία! Συχνά δεν παίζει ρόλο το που διασκεδάζεις αλλά με ποιους είσαι και κυρίως δείχνοντας πολύ αγάπη στον εαυτό σου!
Ευτυχισμένο το νέο έτος!!!
Κεντρική φωτογραφία: @carodaur


Εχει Δημοσιευθεί :2023-12-31 10:32:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button