Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023


Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Επικεντρώσου σε όσα χρειάζεσαι για να περάσεις καλά τη σημερινή μέρα. Μπορεί να ανησυχείς για το πως θα πάνε οι συζητήσεις με ορισμένα μέλη της οικογένειας ή του κοινωνικού περιβάλλοντος που θα βρεθείς, όμως θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να πάνε όλα καλά. Ίσως να χρειαστεί να ανακατευθύνεις τη συνομιλία κατά τη διάρκεια του δείπνου. Άφησε τα σχόλια ή τις ερωτήσεις να προσπεράσουν αντί να τα εμβαθύνεις. Στο τέλος της ημέρας θα διαπιστώσεις πως όλα πήγαν καλά κι αυτό θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τη διάθεση αλλά και την αυτοπεποίθηση σου.
Ταύρος
Έχε πίστη στις ικανότητες σου να δίνεις και να διαλέγεις δώρα! Το να σε κυβερνά η Αφροδίτη σημαίνει πως είσαι ένας στοχαστικός και ρομαντικός άνθρωπος, γι’ αυτό και μπορείς να εντυπωσιάσεις τους πάντες με τις εκπλήξεις σου. Ωστόσο ο προϋπολογισμός σου μπορεί να είναι περιορισμένος φέτος και να μην κατάφερες να προσφέρεις αυτά που θα ήθελες, αλλά στο τέλος να είσαι βέβαιη πως θα τους ευχαριστήσεις όλους. Η δουλειά πιθανότατα θα είναι ένα καυτό θέμα στο Χριστουγεννιάτικο δείπνο, αλλά όσα λιγότερα μοιραστείς τόσο καλύτερο θα είναι το φινάλε της ημέρας.
Δίδυμοι
Φέτος, τη μέρα των Χριστουγέννων θα είσαι πιο δημοφιλής και από το Αγ. Βασίλη. Παλιοί φίλοι, πρώην εραστές, συνάδελφοι όλοι φαίνεται να σε θυμούνται. Εάν θέλεις να απολαύσεις το οικογενειακό τραπέζι, καλά θα κάνεις να βάλεις το τηλέφωνο σου στο αθόρυβο. Ωστόσο μπορεί να ακούσεις κάτι γύρω από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι που μπορεί να σε ενοχλήσει. Προσπάθησε να μην το αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο. Αποθήκευσε το για μια άλλη μέρα και εστιάσου στην οικογενειακή διασκέδαση!
Καρκίνος
Ξεκινώντας νωρίς το πρωί των Χριστουγέννων μπορεί να αισθάνεσαι ότι αυτές οι γιορτές θα έχουν μια τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα από τις προηγούμενες. Η διαίσθηση σου μπορεί να αρχίσει να λαμβάνει κάτι από τη λίστα των επιθυμιών σου τυλιγμένο κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ή μπορεί να νιώσεις την επιθυμία να επανασυνδεθείς με κάποιον που αγαπάς. Τα θαύματα φυσικά και δε σταματούν εδώ, αφού το απόγευμα θα αναδυθεί ένα βαθύτερο αίσθημα αγάπης και ευγνωμοσύνης. Το να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που αγαπάς θα είναι το κλειδί για να περάσεις μαγικές γιορτές!
Λέων
Στολισμένη με μια μαγνητική προσωπικότητα απολαμβάνεις την ευκαιρία να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής αυτή τη χαρούμενη μέρα. Ελαφριές συζητήσεις, πνευματώδη αστεία και καθηλωτικές συζητήσεις θα συνεχιστούν μέχρι το βράδυ. Η ανταλλαγή των δώρων ίσως να είναι και το καλύτερο σου, αρκεί να μην έχεις χαλάσει μια περιουσία και να περιμένεις να στο ανταποδώσουν. Το παιδί που κρύβεις μέσα σου επιτέλους έρχεται στην επιφάνεια και θέλεις να παίξεις παιχνίδια, να γελάσεις και να γίνεις η ψυχή της παρέας. Εάν κάποιες στιγμές νιώσεις ότι αρχίζουν οι ψιλό -παρεξηγήσεις ίσως αναλάβεις και το ρόλο του ειρηνοποιού.
Παρθένος
Για κάποιους τα Χριστούγεννα είναι η ώρα να ενημερωθούν για όλα τα οικογενειακά νέα και δράματα. Αλλά για σένα, αυτή μπορεί να είναι η στιγμή να καυχηθείς για τα επιτεύγματα σου και να κρατήσεις όλα τα άλλα χαμηλά. Ότι κι αν γίνει, φαίνεται να είσαι αποφασισμένη να περάσεις τη μέρα χωρίς προβλήματα μέχρι τα μεσάνυχτα. Ωστόσο η διάθεση σου μπορεί να αλλάξει μέχρι το δείπνο. Καθώς μαζεύεστε γύρω από το τραπέζι τα μέλη της οικογένειας θα ρωτήσουν για τη ζωή και την καριέρα σου. Διατήρησε χαμηλούς τους τόνους κι αν χρειαστεί αποχώρισε από το τραπέζι και λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο.
Ζυγός
Ο ανάλογος προγραμματισμός σήμερα θα σε βοηθήσει να αποφύγεις το άγχος και να απολαύσεις τη μέρα σου όπως σου ταιριάζει. Κατά τη διάρκεια του δείπνου μπορεί να προκύψουν συναρπαστικές συζητήσεις για την αγάπη και τη δουλειά. Μπορεί ακόμη και να έχεις υπέροχα νέα να μοιραστείς,, όπως το να μιλήσεις για μια νέα ευκαιρία εργασίας, ή να αποκαλύψεις τα επόμενα ερωτικά σου βήματα. Η συζήτηση ωστόσο, μπορεί να ξεφύγει σε κάποια σημεία μέχρι το τέλος της νύχτας, οπότε αυτό μπορεί να είναι το σύνθημα σου για να αλλάξεις παρέα. Άλλωστε παντού σε περιμένουν!
Σκορπιός
Αυτά θα μπορούσαν να είναι τα Χριστούγεννα που θα θυμάσαι για πολλά χρόνια. Κάνε το πρωινό σου μια ιδιωτική υπόθεση εστιάζοντας στη δημιουργία των παραδόσεων. Ανεξάρτητα από το τι κάνεις ή με ποιόν το κάνεις, θα νιώσεις απίστευτη ικανοποίηση προσαρμόζοντας τη μέρα σύμφωνα με τις επιθυμίες. Αν και τα Χριστούγεννα παραδοσιακά κρύβουν κάποιες εντάσεις, εσύ δεν έχεις κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχείς. Όλοι θα έχουν φανταστική διάθεση γύρω σου, καθώς εκφράζουν εγκάρδια συναισθήματα και ανταλλάσσονται στοχαστικά δώρα.
Τοξότης
Κανείς δεν πρέπει να είναι μόνος τα Χριστούγεννα και τα φετινά θα μπορούσες να τα περάσεις με δυο τρόπους, ανάλογα με την κατάσταση της προσωπικής σχέσης σου. Αν είσαι σε σχέση δες τη σημερινή μέρα σαν ευκαιρία να αναθερμάνεις την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Εάν είσαι μόνη, ίσως ελπίζεις ότι το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα θα σου αφήσει μια αδελφή ψυχή κάτω από το δέντρο. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα μπορεί να σε ενθαρρύνουν να επανασυνδεθείς με κάποιον πρώην κατά τη διάρκεια του εορταστικού δείπνου. Έτσι ίσως να νιώσεις λίγο ευάλωτη συναισθηματικά.
Αιγόκερως
Ως σοβαρό ζώδιο της γης συνήθως δεν ξεφεύγεις από τις συνήθεις υγιεινές συνήθειες και ρουτίνες σου. Ωστόσο μπορείς σήμερα να κάνεις μια εξαίρεση και να απολαύσεις τη μέρα των Χριστουγέννων. Είναι η ώρα να συναντήσεις αγαπημένα πρόσωπα, να κάνεις και να λάβεις τα δώρα σου και να χαλαρώσεις. Ποιος μπορεί να αντισταθεί άλλωστε στα γιορτινά ποτά και στη μαγειρική της οικογένειας! Το να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να χαλαρώσει θα μπορούσε να είναι μια θεραπευτική εμπειρία. Αξίζεις να περάσεις καλά και να αφήσεις λίγο το μυαλό σου να ξεκουραστεί!
Υδροχόος
Φέτος θα βρίσκεσαι στη λίστα του Άγιου Βασίλη με πολλά και πρωτότυπα δώρα. Θα υπάρξουν σημάδια και σήματα ότι οι επιθυμίες σου θα εκπληρωθούν. Από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ τα δώρα θα ρέουν και απολαμβάνεις τη φροντίδα και τη σκέψη των άλλων για σένα. Ωστόσο μπορεί να παρατηρήσεις κάποιες από τις γελοιότητες του ανάδρομου Ερμή, γι’ αυτό προσπάθησε να αποφύγεις κάθε κουτσομπολιό. Απόλαυσε το δείπνο και την αστερόσκονη , ξεκουράσου και απόλαυσε τη μέρα με όλη σου την ψυχή.
Ιχθύες
Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για σένα από το να περάσεις ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια σου, ειδικά αν ορισμένα μέλη της οικογένειας μεγαλώνουν. Παρόλο που μπορεί να νιώθεις μια οικονομική πίεση, αυτό μπορεί να ξεχαστεί, καθώς περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που αγαπάς. Θα υπάρξουν τόσα πολλά πράγματα να κάνεις από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ, από την προετοιμασία του φαγητού, την επισκευή της διακόσμησης, την υποδοχή των επισκεπτών και πολλά άλλα. Οι συζητήσεις την ώρα του δείπνου θα πρέπει να πάνε καλά και να τελειώσει η νύχτα με διασκέδαση.
Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Istock


Εχει Δημοσιευθεί :2023-12-25 11:22:16

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button