Γυναίκα

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της – Η επίσημη ανακοίνωση

Η Πριγκίπισσα Βεατρίκη, εγγονή της αείμνηστης Βασίλισσας Ελισάβετ, θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά, όπως ανακοίνωσε χθες, Τρίτη 1/10, το παλάτι.

Η μεγάλη κόρη του Πρίγκιπα Ανδρέα και ο σύζυγός της, Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα το 2020, στο Γουίνδσορ – με λίγους καλεσμένους.

Η 36χρονη και ο 40χρονος είναι ήδη γονείς της Σιέννας Ελισάβετ, η οποία γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021. Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, η οποία αναμένεται να γεννήσει στις αρχές της άνοιξης, είναι επίσης μητριά του γιου του Εντοάρντο, Κρίστοφερ Γούλφ, από προηγούμενη σχέση του.

Το παλάτι έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα δύο νέες φωτογραφίες της πριγκίπισσας και της οικογένειάς της. Στην πρώτη εικόνα, βλέπουμε το ζευγάρι αγκαλιασμένο και στη δεύτερη, τον Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι με τον τον γιο του και τη Σιέννα να κρατιούνται χέρι-χέρι, καθώς απολαμβάνουν μια βόλτα σε ένα γραφικό μονοπάτι μέσα στο δάσος.

«Η Βασιλική Υψηλότατη Πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κ. Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους μαζί στις αρχές του νέου έτους, έναν αδερφό για τον Γούλφι και τη Σιέννα. Η Αυτού Μεγαλειότης Ο Βασιλιάς έχει ενημερωθεί και οι δύο οικογένειες είναι ενθουσιασμένες με την είδηση», γράφει η ανακοίνωση.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-02 23:30:18

Back to top button