Showbiz

Πρεμιέρα για όγδοη χρονιά για το “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” |


Οχτώ χρόνια βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα η εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”, με τον γνωστό δημοσιογράφο να κάνει την πρεμιέρα του χαμογελαστός και μα αρκετή δόση χιούμορ.

Ο Νίκος Μάνεσης έκανε την είσοδο στο πλατό της εκπομπής του λέγοντας ότι “Καλημέρα κυρίες και κύριοι! Όπως λέγαμε και διαδικτυακά πριν από λίγο, ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Τα μετράγαμε, τα μετράγαμε τα χρόνια… 8 μας βγαίνουν! 8 χρόνια, ρε παιδιά, ποτέ δεν το περιμέναμε. Τότε που, καλή του ώρα, ο Βασίλης Παπδρόσος, ο οποίος είναι τώρα στον ΣΚΑΪ, φίλος και εξαίρετος συνάδελφος, είχε μια ιδέα να ζωντανέψουμε τα Σαββατοκύριακα. “Θα κάνεις την εκπομπή;” μου λέει, “θα την κάνω αλλά θα μου δώσεις έναν λόγο, δεν θα παρέμβεις. Το όνομα δικό σου” του είπα. Και βρήκε το πιο άθλιο όνομα. Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση. Ούτε καν με τον Αυτιά, ούτε καν με την Μαυραγάνη, τίποτα” είπε γελώντας ο δημοσιογράφος και συμπλήρωσε με χιούμορ:

“Δεν είναι δυνατόν! Α, και που είσαστε; Για να ξεκινήσουμε σιγά σιγά… οι ειδήσεις αλλιώς και τώρα θα έχουμε και πολιτικό ρεπορτάζ μέσα, τρομάρα μας. Πάμε!”


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 10:50:40

Back to top button