Auto

Πουλήθηκε και τρίτη Lamborghini Revuelto στην Ελλάδα

Η κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων πάει πολύ καλά όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα. Το βλέπουμε κάθε μήνα από τις ταξινομήσεις, ενώ το ίδιο καλά πηγαίνουν και κατηγορίες που συναντούμε πολύ ακριβά αυτοκίνητα, ακόμα και supercars.

Πρόσφατα πουλήθηκε ένα ακόμα super car στην Ελλάδα και συγκεκριμένα ένα από πιο ποθητά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο λόγος για την ολοκαίνουργια Lamborghini Revuelto η οποία όπως αποδεικνύεται έχει μεγάλη ζήτηση ακόμα και στη χώρα μας, παρά την τιμή της που σχεδόν αγγίζει τα 700.000 ευρώ.



Σε μαύρο ματ χρώμα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη είναι η τρίτη που διαθέτει σε πελάτη στην χώρα μας η ελληνική αντιπροσωπεία. Όπως θα δείτε και από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του eportal.gr, πρόκειται για μία Revuelto βαμμένη σε μαύρο ματ με αντιθέσεις μόνο το εμπρός λογότυπο της Lamborghini (κίτρινο) και τις πορτοκαλί δαγκάνες των φρένων.

Η Revuelto είναι η πρώτη εξηλεκτρισμένη Lamborghini, καθώς συνδυάζει κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκινητήρα. Εφοδιάζεται με έναν V12 μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 6.5 λίτρων το οποίο συνδυάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες. Αυτό μεταφράζεται σε τεράστια ισχύ που αγγίζει τους 1.015 ίππους και τη ροπή τα 725 Nm.



Επιδόσεις… φωτιά

Στη γλώσσα των αριθμών, το 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 2,5 δευτερόλεπτα, το 0-200 χλμ./ώρα σε 7,0 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα.

Το ιταλικό super car είναι το τελευταίο μοντέλο της ιταλικής φίρμας ενώ όπως γνωρίζουμε οι παραγγελίες για την ελληνική αγορά θα συνεχιστούν και το ερχόμενο χρονικό διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 11:45:23

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button