Σχέσεις

Πολύ πρωινό σεξ: Οι λόγοι που θα σε πείσουν να το ξεκινήσεις

Θα σου είναι πιο εύκολο να το κάνεις τώρα στις διακοπές

Σου ακούγεται τρομακτικό, αντιερωτικό και καθόλου δελεαστικό; Αν δεν είσαι καθόλου fan του πρωινού σεξ, το πιθανότερο είναι ότι το «7 το πρωί» σου ακούγεται σκέτος εφιάλτης.

Είναι πολύ φυσιολογικό. Δεν είσαι πρωινός τύπος και προτιμάς να κοιμηθείς λίγο παραπάνω πριν πας στο γραφείο ή ανησυχείς ότι έχεις δυσάρεστη αναπνοή, πράγμα αναμενόμενο όταν ξυπνάς και δεν προλαβαίνεις να βουρτσίσεις τα δόντια σου. Μήπως όμως έφτασε η ώρα να θυσιάσεις λίγο από τον ύπνο σου και να πεις το ναι στο πρωινό σεξ, που έχει πολλά οφέλη; Ειδικά τώρα που είσαι πιο χαλαρή λόγω καλοκαιριού και διακοπών.

Ερευνητές σε εταιρία για health and fitness παρακολούθησαν τον κιρκάδιο ρυθμό 1000 ανθρώπων, ρωτώντας τους πότε ένιωσαν καλύτερα, ανάλογα με την ώρα που επέλεγαν να φάνε, να αθληθούν και να κάνουν σεξ.

Αντίο άγχος

Ας μην υποτιμάμε το καθημερινό άγχος και το πόσο μάς επηρεάζει σε όλα τα επίπεδα, και όχι μόνο στη διάθεση. Ξεκινάς λοιπόν τη μέρα σου με σεξ, απελευθερώνονται ενδορφίνες και όλες οι ορμόνες της ευτυχίας και σου φαίνονται όλοι πιο συμπαθητικοί στο γραφείο.

Καλύτερες επιδόσεις

Αναφερόμαστε κυρίως στους άντρες, γιατί τα υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης τους παρατηρούνται κυρίως τις πρωινές ώρες. Αν και είναι σημαντικό να έχετε και οι δύο όρεξη, ξέρουμε ότι οι άντρες αποδίδουν περισσότερη ώρα το πρωί. Ας το δοκιμάσουμε.


Δημοσιεύθηκε
2023-08-13 19:00:00

Back to top button