Πολιτική

Πολάκης για εκλογή Ν. Ανδρουλάκη: Δεν συνιστά αλλαγή πορείας

Η διαδικασία ανάδειξης ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ δεν συνιστά αλλαγή πορείας  και βάζει στο αρχείο σενάρια ανακατατάξεων στον χώρο, αναφέρει ο Παύλος Πολάκης, υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο σχόλιό του αναφέρει: «Η ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξης ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, παρά τη μαζικότητα της συμμετοχής, από τη μια δεν συνιστά αλλαγή πορείας εντός της εν γένει προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης, από την άλλη βάζει στο αρχείο ευρύτερα σενάρια και σχέδια ανακατατάξεων στον ευρύτερο πολιτικό χώρο.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, αναδεικνύεται η ανάγκη για έναν ΣΥΡΙΖΑ μεγάλο, με πρόγραμμα και σχέδιο για το αύριο της χώρας, πολιτικό όχημα και κορμό της συμμαχίας εκείνης που θα εγγυηθεί την υλοποίηση του νέου κοινωνικού συμβολαίου της επόμενης δεκαετίας προς όφελος των πολλών. Δηλαδή των δυνάμεων της εργασίας, της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, του αγροτικού κόσμου και της νεολαίας μας.

Με τα μάτια στραμμένα στην κοινωνία, σήμερα για την αντιπολίτευση που έχει ανάγκη ο τόπος και αύριο για τα στιβαρά χέρια που θα κρατούν το τιμόνι της χώρας, προχωράμε στο χτίσιμο του νέου ΣΥΡΙΖΑ, ως ατμομηχανή της αλλαγής που έχει ανάγκη ο λαός… και που είναι προ των πυλών».




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-13 23:46:36

Back to top button