Auto

Ποιος θέλει πιο σπορ εμφάνιση για το Hyundai Tucson του;

Πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε δει σπορ SUV να μεταμορφώνονται, αποκτώντας ένα ακόμα πιο δυναμικό αμάξωμα από το εργοστασιακό, χάρη σε βελτιωτικούς οίκους.

Ωστόσο, σπορ SUV σίγουρα δεν είναι το Hyundai Tucson. Αλλά αυτό δε σταμάτησε την Prior Design από το να πάρει την ιδέα που είχε η κορεάτική εταιρεία το 2021 για ένα πιο δυναμικό Tucson και να την κάνει πραγματικότητα.



Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό με τα φτερά να έχουν αποκτήσει ένα πιο αιχμηρό λουκ, την ώρα που η μάσκα έχει πρόσθετα στοιχεία, όπως η εξέχουσα αεροτομή χαμηλά.

Τα μαρσπιέ επίσης είναι ενισχυμένα, αλλά το πίσω μέρος κλέβει την παράσταση χάρη στον μεγάλο διαχύτη και τις δύο αεροτομές.

Η ομοιομορφία επιτυγχάνεται άριστα χάρη στο ότι το σύνολο στέκεται σε μεγάλες, πολυάκτινες ζάντες σε γυαλιστερή μαύρη απόχρωση, την ώρα που το αμάξωμα χαρακτηρίζεται από ένα ματ γκρι. Το σπορ λουκ ολοκληρώνεται από τα φωτιστικά σώματα με σκούρο κρύσταλλο.



Στην Ελλάδα, το νέο Hyundai Tucson διατίθεται με τέσσερα διαφορετικά συστήματα πρόωσης: Ήπια υβριδικοί turbo 48V, ήπια υβριδικοί diesel 48V, Full Hybrid και Plug-in Hybrid.

Η Prior Design διαθέτει ήδη τα μέρη από το κιτ αμαξώματος μέσω της ιστοσελίδας της, είτε ξεχωριστά, είτε όλα μαζί. Αλλά εννοείται ότι βασική προϋπόθεση είναι να έχεις ήδη στην κατοχή σου ένα Tucson. Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, ουκ ολίγοι το έχουν αποκτήσει στη χώρα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-12 19:00:40

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button