Αστρολογία

Ποιοι ξεφαντώνουν, ποιοι χαλαρώνουν και με ποιους δεν θα ξαναπάς!


Μπήκαμε στον Ιούλιο και μετράμε οι περισσότεροι, αντίστροφα για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Και μετά από έναν βαρύ και δύσκολο χειμώνα, αυτές οι μέρες που “διακόπτουμε” από όλα, είναι η καλύτερη ευκαιρία για ξεκούραση, γέμισμα των μπαταριών και διασκέδαση.
Βέβαια, οι καλοκαιρινές διακοπές είναι διαφορετικές για τον καθένα μας. Γι’ άλλους είναι μια καλή ευκαιρία για ξεφάντωμα, γι’ άλλους για να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν και γι’ άλλους ευκαιρία να γνωρίσουν ένα νέο μέρος, τρέχοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ σε μουσεία, εκθέσεις, ιστορικούς χώρους ή αξιοθέατα.

Όμως, όλοι ξέρουμε πως στις διακοπές το παν είναι η καλή παρέα. Και η σωστή θα συμπληρώναμε, διότι αν πέσεις στη «λάθος» επιλογή, χωριό δεν θα κάνετε….
Αν, λοιπόν, ψάχνεις παρέα για τις διακοπές σου ή έχεις ήδη κλείσει, για να δεις πώς θα περάσεις, ρίξε μια ματιά στο ζώδιο! Ναι, τα άστρα και τα ζώδια παίζουν ρόλο και σε αυτό το κομμάτι. Αν δηλαδή θέλεις να ξεφαντώσεις στις διακοπές σου, με έναν Κριό θα περάσεις σούπερ. Αν θέλεις να νιώσεις πραγματικός τουρίστας, πήγαινε με έναν Δίδυμο, ενώ αν θέλεις πολυτέλεια, ο Λέων είναι ιδανική επιλογή.
Κριός
Ο Κριός πρώτα διαβάζει σχόλια για τη νυχτερινή ζωή και διασκέδαση που έχει ο προορισμός και μετά κλείνει τις διακοπές του. Είναι το ζώδιο της διασκέδασης. Δεν τον νοιάζει να ξεκουραστεί, αλλά να διασκεδάσει, αφού έτσι φορτίζει τις μπαταρίες του. Αν είσαι κι εσύ στο ίδιο πνεύμα, σίγουρα με τον Κριό θα περάσετε καλά στις διακοπές.
Ταύρος
Για τους Ταύρους διακοπές σημαίνει ξεκούραση και χαλάρωση. Επιλέγουν καλά ξενοδοχεία με spa. Δεν τρελαίνονται για beach bars, προτιμούν τα καλά εστιατόρια με καλό φαγητό δίπλα στη θάλασσα και με μία lounge ατμόσφαιρα.

Δίδυμοι
Αν θέλεις να αισθανθείς τουρίστας στον φετινό καλοκαιρινό σου προορισμό, τότε ο Δίδυμος είναι η σωστή επιλογή. Του αρέσει να ανακαλύπτει το μέρος που επισκέπτεται. Θα επισκεφτεί μουσεία, εκθέσεις ιστορικούς χώρους και αξιοθέατα. Θα μιλήσει και θα γνωρίσει κόσμο. Όρεξη να έχεις να τον ακολουθήσεις, μην περιμένεις από έναν Δίδυμο να αράξει σε μια ξαπλώστρα.
Καρκίνος
Αν είσαι τύπος που αμελεί ή ανοργάνωτη, τότε οι διακοπές με έναν Καρκίνο θα είναι οι καλύτερες για εσένα, εφιάλτης για εκείνον. Ο Καρκίνος είναι ιδιαίτερα οργανωτικός. Κλείνει από νωρίς το ξενοδοχείο, έχει βγάλει το πρόγραμμα, ξέρει πού θα πάτε, τι θα χρησιμοποιήσετε, ενώ έχει προνοήσει ακόμα και για τα σνακ που πάρετε μαζί σας στο ταξίδι. Ακόμα και για τη διασκέδαση, το φαγητό ή την παραλία, έχει διαβάσει πρώτα σχόλια και μετά έχει αποφασίσει πού θα πάτε!
Λέων
Αν θέλεις πολυτέλεια στις διακοπές σου, είσαι εδώ. Ο Λέων προτιμά δημοφιλείς και high προορισμούς. Αν του το επιτρέπει η τσέπη, επιλέγει πολυτελείς διακοπές. Ξέρεις ότι θα πάτε στα καλύτερα και δεν θα βάλεις το χέρι σου στην τσέπη, αφού του αρέσει να κερνάει… και να δείχνεται!
Παρθένος
Αν πας διακοπές με Παρθένο, για ένα πράγμα δεν χρειάζεται να ανησυχείς: αν είναι καθαρό το ξενοδοχείο. Πριν κάνουν κράτηση διαβάζουν όλα τα σχόλια που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα και υγιεινή του ξενοδοχείου και είναι το πράγμα που ρωτάνε πρώτα. Αν δούνε, δε, πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική, κάνουν φασαρία. Επίσης, έχουν τσεκάρει πρώτα αν υπάρχει νοσοκομείο ή κέντρο υγείας στην περιοχή και πως θα λειτουργήσουν σε ένα έκτακτο γεγονός. Κατά τα άλλα, θα διασκεδάσετε.

Ζυγός
Και στον Ζυγό αρέσει η πολυτέλεια στις διακοπές. Γι’ αυτό και προτιμά να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη του και να κλείσετε σε ένα πολυτελές κλείσετε σε ένα all-inclusive resort. Άλλωστε, η σκηνή να πίνει κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα, είναι η ιδανική για έναν Ζυγό.
Σκορπιός
Θέλει να ζει την περιπέτεια και στις διακοπές του. Θα κάνει θαλάσσια σπορ, extreme, ξεφαντώνει, του αρέσει να πίνει, να χορεύει, να διασκεδάζει και να φλερτάρει. Αν δεν είσαι της ίδιας φιλοσοφίας και προτιμάς να αράζεις στις διακοπές, με τον Σκορπιό μάλλον δεν θα κάνετε χωριό!
Τοξότης
Η αλήθεια είναι ότι στον Τοξότη δεν αρέσει να κάνει διακοπές, αλλά να ταξιδεύει. Τι σημαίνει αυτό; Αν πάτε πολλές μέρες σε ένα μέρος θα βαρεθεί στο λεπτό. Εκτός και αν προγραμματίσετε να κάνετε μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς. Του αρέσει η διασκέδαση, θα είναι η ψυχή της παρέας, θα γελάσετε πολύ, αλλά αν πάτε σε ένα μέρος που δεν θα του αρέσει, θα βαρεθεί.
Αιγόκερως
Ξεκούραση. Οι διακοπές για έναν Αιγόκερω σημαίνουν αυτό ακριβώς. Γι’ αυτό και προτιμά να κλείνει πολλές μέρες σε ένα μέρος και να φτιάχνει εκεί το πρόγραμμα των διακοπών του, που περιλαμβάνει κολύμπι αλλά και άλλες δραστηριότητες όπως ποδηλασία και χαλαρές βόλτες. Αν θέλεις, λοιπόν, χαλαρές διακοπές, είσαι εδώ.
Υδροχόος
Προτιμούν τα road trips, οπότε δεν αποκλείεται να σου πούνε: «πάμε το γύρο της Πελοποννήσου». Και ο Υδροχόος βαριέται να μένει σε ένα μέρος προτιμώντας τις εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς. Οι διακοπές με τροχόσπιτο είναι οι καλύτερές του. Αν είσαι της ίδια φιλοσοφίας, θα περάσετε φίνα, με εξαίρεση τις ψυχολογικές μεταπτώσεις (εκεί που γελάει, κατεβάζει μούτρα σαν να τον έχεις πειράξει) που θα σε χαλάσουν λίγο.
Ιχθύς
Ιδανικές διακοπές για το ζώδιο αυτό, είναι στην παραλία με τις ώρες με καλή παρέα. Ο Ιχθύς δε μπορεί μακριά από τη θάλασσα. ακόμα και η διασκέδαση πρέπει να είναι ένα μέρος στην παραλία.
Διαβάστε επίσης
Σταύρος Σβήγκος: «Τι πιο ωραίο ένας άνδρας να είναι συμφιλιωμένος με τη γυναίκεια του πλευρά;»
Σοκολατένια brownies χωρίς ζάχαρη – Και μια μπάλα παγωτό για τη… διατροφική αμαρτία
Θέλεις σοβαρή σχέση; Μείνε μακριά από αυτούς τους άνδρες του ζωδιακού κύκλου!


Εχει Δημοσιευθεί :2023-07-07 15:36:48

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button