Γυναίκα

Ποιοι διάσημοι και jet setters του εξωτερικού ήρθαν φέτος για διακοπές στην Ελλάδα

Τις ελληνικές ομορφιές, τις απέραντες παραλίες και την μοναδικότητα του ελληνικού φυσικού τοπίου «ερωτεύονται» κάθε καλοκαίρι, δεκάδες σταρ του εξωτερικού. Τραγουδιστές, ηθοποιοί, επιχειρηματίες, αθλητές, λατρεύουν να περνούν τα καλοκαίρια τους στην Ελλάδα και δεν θα μπορούσε φέτος να μην γίνει προορισμός η χώρα μας και τα νησιά της για δεκάδες rich and famous του εξωτερικού.

Από τις αρχές του καλοκαιριού διάσημοι και jet setters ξεκίνησαν να έρχονται στην Ελλάδα προκειμένου να περάσουν στιγμές χαλάρωσης στα ελληνικά νησιά. Πολλά από τα διάσημα ονόματα που ψήφισαν Ελλάδα για τις διακοπές τους βρέθηκαν και στην Αθήνα επιλέγοντας να δουν την ιστορία του τόπου μέσα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα μας.

Κάποια από τα διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται στα ελληνικά νησιά όπως η Goldie Hawn, ο Kurt Russell και ο Tom Hanks.

Πάμε να δούμε ποιοι διάσημοι έχουν επιλέξει για τις διακοπές τους φέτος την χώρα μας…

Kim Kardashian – Kendall Jenner και Bad Bunny

Ολιγοήμερες διακοπές στις Σπέτσες απήλαυσε τις προηγούμενες ημέρες η Kim Kardashian με την Kendall Jenner και τον σύντροφό της, Bad Bunny.

Η Kim Kardashian και το ζευγάρι πήγε στο νησί με τη θαλαμηγό του Jeff Bezos, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Θάνος Βάγιος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το σκάφος δεν έδεσε στην Ντάπια, ως είθισται αλλά στο παλιό λιμάνι, προφανώς για λόγους δημοσιότητας, αφού η Kim Kardashian και η παρέα της κράτησαν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους.

Το βράδυ της Τετάρτης 26/6, βγήκαν από την θαλαμηγό, ιδιαίτερα καλοντυμένοι και απόλαυσαν το φαγητό τους σε γνωστό εστιατόριο.

Φυσικά, η Kim Kardashian είχε μαζί της την προσωπική της ασφάλεια.

Slimane

Στη Μύκονο βρέθηκε πριν λίγες μέρες για διακοπές ο Slimane. Ο Γάλλος τραγουδιστής που ξεχώρισε με την φωνή του στην φετινή Eurovision απήλαυσε χαλαρές στιγμές στο νησί των Ανέμων πριν ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία του.

Joe Jonas

Στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο και για το Joe Jonas. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Jonas Brothers από την Αθήνα όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει την συναυλία των Coldplay, πήρε το πλοίο της γραμμής και ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων. Ο 36χρονος καλλιτέχνης απαθανατίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV σε βραδινή έξοδό του στα γραφικά δρομάκια της Χώρας.

Lindsay Lohan

Η Lindsay Lohan βρέθηκε προ ημερών για άλλη μια χρονιά στην Μύκονο. Η Χολιγουντιανή σταρ λατρεύει το νησί των Ανέμων και αποφάσισε να το επισκεφθεί και φέτος. Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε στα γραφικά σοκάκια παρέα με τον Άραβα σύζυγό της, Bader Shammas, τον συνεργάτη της, Πάνο Σπέντζο, και ένα φιλικό ζευγάρι.

Η 38χρονη ηθοποιός διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ήταν ήρεμη, λαμπερή, όμορφη και χαμογελαστή και με την συμπεριφορά της έδειξε ότι έχει αφήσει πίσω της την άτακτη ζωή με τους καυγάδες και τα μεθύσια.

Ashley Graham

Η Ashley Graham επέλεξε για τις διακοπές της το Ιόνιο και συγκεκριμένα την  μαγευτική Κεφαλλονιά και την πανέμορφη Κέρκυρα. Το πασίγνωστο plus size μοντέλο βρίσκεται στο νησί μαζί με τον σύζυγό της, Justin Ervin και την παρέα τους.

Η Ashley Graham έκανε γνωστή την παραμονή της στην Ελλάδα, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές της στα Επτάνησα. Το μοντέλο έχει μαγευτεί από τις ομορφιές της χώρας μας!

Izabel Goulart – Kevin Trapp

Η Izabel Goulart και ο Kevin Trapp μετά το τέλος των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων ταξίδεψαν στην Ελλάδα για μια ακόμη φορά και συγκεκριμένα στη Μύκονο, που είναι ένα από τα αγαπημένα τους νησιά.

Η καλλονή και ο τερματοφύλακας, που είναι αρραβωνιασμένοι από το 2018, επισκέπτονται κάθε χρόνο το νησί και απολαμβάνουν τα μπάνια τους, τις βόλτες και το φαγητό, θέλοντας να φορτίσουν τις μπαταρίες τους για τον επόμενο χειμώνα.

Kylie Minogue

Η Kylie Minogue μετά τις ολιγοήμερες διακοπές της στην Αθήνα, ταξίδεψε στη Μύκονο.

Συγκεκριμένα, η κάμερα του Mykonos Live  Tv, την απαθανάτισε να απολαμβάνει τις ελληνικές νοστιμιές σε τοπική ταβέρνα στην περιοχή της Αγίας Άννας.

Η Kylie Minogue συνοδευόταν από τον ατζέντη της και μια φίλη της, και σύμφωνα με πληροφορίες παρήγγειλε και δοκίμασε θαλασσινά.

Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη φορά την τελευταία δεκαετία που η Kylie επισκέπτεται την Μύκονο.

Το 2016 έκανε διακοπές στο νησί μαζί με τον τότε αρραβωνιαστικό της Joshua Sasse ενώ το 2021 βρέθηκε στην Μύκονο στο πλαίσιο των γυρισμάτων του Germany’s Next Top Model, καθώς ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του γερμανικού ριάλιτι.

Goldie Hawn-Kurt Russell-Kate Hudson

Η Goldie Hawn λατρεύει τη Σκιάθο και το αποδεικνύει κάθε καλοκαίρι τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, καθώς την επιλέγει για να περάσει ξέγνοιαστα τις διακοπές της.

Μάλιστα, η Goldie Hawn έχει μεταδώσει την αγάπη της για το νησί των Σποράδων και στην κόρη της, την επίσης διάσημη ηθοποιό, Kate Hudson, η οποία επισκέπτεται κι αυτή κάθε χρόνο τη Σκιάθο, μαζί με την οικογένειά της.

Claudia Schiffer

Η Claudia Schiffer είναι άλλη μία σταρ που έχει ιδιαίτερη αγάπη στην Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια φροντίζει να την επισκέπτεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Πριν δύο εβδομάδες το supermodel των ’90s βρέθηκε στη Σαντορίνη. «Οικογένεια, φίλοι και καλή θέα», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της όπου την βλέπουμε να κάθεται σε μια ξαπλώστρα φορώντας ένα ρομαντικό φλοράλ φόρεμα παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στις επόμενες φωτογραφίες η Claudia Schiffer έβγαλε την υπέροχη θέα από ψηλά, που κοιτά στη θάλασσα του νησιού, με τα χαρακτηριστικά λευκά σπίτια να ξεπροβάλουν.

Ο ποδοσφαιριστής Marcus McGuane

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής της Oxford United Marcus McGuane φαίνεται να περνάει υπέροχα τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο Marcus McGuane, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας που κέρδισε την άνοδο από την EFL League One στην EFL Championship τη σεζόν 2021-22, δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τον έδειχναν να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στη Μύκονο.

Jeff Bezos

Ο δισεκατομμυριούχος Jeff Bezos συνεχίζει τις διακοπές στη χώρα μας μαζί με την σύντροφό του, Lauren Sanchez. Μετά τη Μύκονο, ο ιδρυτής της Amazon και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου ταξίδεψε με την Lauren Sanchez και με τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του στη Ψέριμο.

Travis Scott

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα νησιά του Ιονίου, βρέθηκε τον Μάιο ο πρώην σύντροφός της Kylie Jenner και πατέρας των παιδιών της,  ο ράπερ Travis Scott.

Στα βιντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ο Travis Scott χορεύει υπό τους ήχους ελληνικών δημοτικών τραγουδιών, σε μια αυτοσχέδια, όπως φαίνεται, γιορτή στο Μεγανήσι.

Casey Affleck

Ο μικρότερος αδελφός του Ben Affleck είναι ζευγάρι από το 2021 με την εντυπωσιακή ηθοποιό Caylee Cowan με την οποία ταξίδεψαν μαζί στο νησί των Ανέμων. Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε σε επίσκεψή τους στον φάρο Αρμενιστή.  O 48χρονος Casey Affleck έγινε ευρέως γνωστός και κέρδισε την αγάπη του κοινού με την ερμηνεία του στην ταινία “Manchester by the Sea”, η οποία τού χάρισε το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου το 2017.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-02 15:20:10

Back to top button