Auto

Ποιες εταιρείες έχουν κλείσει θέση στην Έκθεση στο Παρίσι;

Αφού παρέδωσαν τα φώτα της δημοσιότητας στις κινεζικές μάρκες, σε πρόσφατες εκθέσεις αυτοκινήτων, κάποιες από τις μεγάλες ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες επανακάμπτουν στο Auto Show Paris 2024 τον προσεχή Οκτώβριο.

Με επικεφαλής τον Όμιλο Renault, το BMW Group και τη Stellantis, η έκθεση στην «Πόλη του Φωτός», δεν θα θα είναι σίγουρα ένα μονοπώλιο των Κινέζων, όπως αντίστοιχα events, τα τελευταία χρόνια, αλλά θα πρέπει να τρέξει ακόμα πολύ νερό στα αυλάκι, για να διατυπωθεί η εκτίμηση ότι επιστρέφουν οι παλιές εποχές αίγλης και κοσμογονίας.

Από τα μέσα Απριλίου, 10 εταιρείες έχουν δεσμευτεί για την έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 14-20 Οκτωβρίου στο Paris Expo Center. Μεταξύ αυτών, οι τρεις μάρκες του Ομίλου Renault, Renault, Dacia και Alpine και οι τρεις γαλλικές μάρκες της Stellantis, Citroen, DS και Peugeot.



Το BMW Group, με την BMW και Mini, θα είναι επίσης παρούσες, όπως και η Kia, σύμφωνα με αναφορές κορυφαίων στελεχών τους. Η μοναδική, μέχρι στιγμής, κινεζική εταιρεία, που έχει δεσμευτεί για την παρουσία της στην έκθεση, είναι η Seres.

Και αυτή τη φορά, βεβαίως, θα υπάρξουν και οι ηχηρές απουσίες,. Όπως αυτές των Mercedes-Benz, των Cupra και Seat του Ομίλου VW, καθώς και των Ford, Hyundai, Jeep, Mitsubishi, Nissan, Suzuki και Geely, Volvo, Polestar και Zeekr.

Με δεδομένο ότι απομένει ένα σεβαστό χρονικό διάστημα, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι τελικές αποφάσεις των… αναποφάσιστων, θα καθορίσουν το ποσοτικό και το ποιοτικό μέγεθος της έκθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-23 17:00:23

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button