Auto

Ποια ήταν τα 3 μοντέλα με τα πιο πολλά κυβικά που πουλήθηκαν τον Απρίλιο;

Ο Απρίλιος αποδείχτηκε πολύ καλός για την αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων. Όπως διαβάσατε και σε σχετικό άρθρο του eportal.gr, η ποσοστιαία άνοδος συγκριτικά με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα άγγιξε το 31%, με τις πωλήσεις να φτάνουν τις 13.466 μονάδες.

Τα περισσότερα μοντέλα που ταξινομήθηκαν αφορούν στο segment Β, μία κατηγορία, που συνδυάζει οχήματα προσιτά και χρηστικά σε όσους σκέφτονται την αγορά καινούργιου οχήματος.

Από πλευράς κινητήρων, τα τελευταία χρόνια η επιλογή της συντριπτικής πλειοψηφίας των αγοραστών αφορά σε χαμηλούς κυβισμούς, καθώς η φορολογία λειτουργεί αποτρεπτικά για κάτι… παραπάνω.




Η BMW ALPINA XB7

Δεν επηρεάζονται από την φορολογία…

Δεν λείπουν όμως και οι περιπτώσεις αυτών που έχουν να διαθέσουν πολλά χρήματα και δεν επηρεάζονται από τις φορολογικές εξελίξεις.

Στη σχετική λίστα με τα μοντέλα που έχουν ταξινομηθεί τον Απρίλιο, συναντούμε και αυτοκίνητα που εφοδιάζονται με θηριώδεις κινητήρες πολλών χιλιάδων κυβικών εκατοστών. Ποια είναι αυτά;




Η BMW XM

Ισοβαθμία στα… 4.395 κ.εκ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία στη λίστα με το TOP 3 των αυτοκινήτων που έχουν ταξινομηθεί με κινητήρες πολλών κυβικών βρίσκονται ισάριθμα μοντέλα της BMW.

Στην κορυφή βρίσκεται μία BMW ALPINA XB7 την οποία απέκτησε ιδιώτης στις 2 Απριλίου. Η συγκεκριμένη εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης 4.395 κ.εκ. ενώ με μηχανικό σύνολο ίδιας χωρητικότητας αλλά τεχνολογίας Plug-in hybrid ταξινομήθηκε και μία BMW XM στις 22 Απριλίου.

Τέλος στην τρίτη θέση  αλλά με… ισοβαθμία, συναντούμε άλλο ένα μοντέλο της γερμανικής φίρμας. Πρόκειται για την BMW X5 M Competition που ταξινομήθηκε στις 24 Απριλίου και ο κινητήρας της φτάνει σε χωρητικότητα τα 4.395 κ.εκ.




Η BMW X5 M Competition

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-02 12:00:23

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button