Αθλητικά

Πλήγμα στη Ρεάλ Μαδρίτης με Ροντρίγκο – Χάνει Μπαρτσελόνα, Μίλαν και άλλα δυο ματς

Ο Ροντρίγκο έδειξε να έχει πρόβλημα, στη φάση που ήρθε το τρίτο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Ντόρτμουντ και αμέσως μετά έγινε αλλαγή. Τα νέα για τον Βραζιλιάνο επιθετικό δεν είναι καλά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ροντρίγκο υπέστη μυϊκό τραυματισμό στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για τις επόμενες 15 με 20 ημέρες.

Ο Βραζιλιάνος έδειξε να τραυματίζεται σε προσπάθεια να προλάβει την μπάλα, πριν την δώσει στον Λούκας Βάσκεθ και σημειωθεί το τρίτο από τα πέντε γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Ντόρτμουντ, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League (αμέσως μετά την πάσα, έπιασε το πόδι του και έμεινε στη γραμμή του πλαγίου).

Ο τραυματισμός αυτός σημαίνει ότι ο Ροντρίγκο θα χάσει σίγουρα το «clasico» με την Μπαρτσελόνα το ερχόμενο Σάββατο (26.10.2024), όπως και τα παιχνίδια με Βαλένθια, Μίλαν (Ch. L.) και Οσασούνα που ακολουθούν.

To άρθρο Πλήγμα στη Ρεάλ Μαδρίτης με Ροντρίγκο – Χάνει Μπαρτσελόνα, Μίλαν και άλλα δυο ματς δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-24 13:47:00

Back to top button