Αθλητικά

Πλήγμα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με Ταμίρ Μπλατ, αμφίβολος με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Ο Tαμίρ Μπλατ θα απουσιάσει περίπου τρεις εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, στη Euroleague.

Μετά τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις, η Μακάμπι Τελ Αβίβ χάνει με τραυματισμό και τον Ταμίρ Μπλατ. Ο Ισραηλινός γκαρντ θα απουσιάσει για τρεις εβδομάδες από τους αγώνες της ομάδας, με τις εξετάσεις του να δείχνουν ότι υπέστη μερική ρήξη στον μηριαίο (αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη διάρκεια του αγώνα του πρωταθλήματος Ισραήλ κόντρα στη Γκιλμπόα Γκαλίλ).

Μένει πλέον να δουμε εάν ο Μπλατ θα μπορέσει να παίξει στα ματς της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τις δυο ελληνικές ομάδες στη Euroleague. Η ομάδα από το Ισραήλ αντιμετωπίζει στις 12 Νοεμβρίου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ενώ στις 14 του ίδιου μήνα κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι.

Ο 27χρονος Ισραηλινός γκαρντ έχει κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν, μετρώντας 12.8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 9 ασίστ σε 4 παιχνίδια της Euroleague.

To άρθρο Πλήγμα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με Ταμίρ Μπλατ, αμφίβολος με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-21 19:36:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button