Auto

Πιτσιρίκια στο Ντουμπάι παρτάρουν με Ferrari! (+video)

Ένα πρόσφατο viral βίντεο από το Ντουμπάι δείχνει μια εξωφρενική και αμφιλεγόμενη γιορτή γενεθλίων, όπου μια ομάδα παιδιών χρησιμοποίησε μια Ferrari F8 Tributo, αξίας κοντά στις 300.000 ευρώ, ως καμβά για τη ζωγραφική τους.

Το βίντεο, που τραβήχτηκε στο πάρτι γενεθλίων ενός 6χρονου παιδιού, έχει προκαλέσει συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τον πλούτο, τη σπατάλη και τις επιλογές των γονέων.

Το εορτάζον αγόρι, ο Νόα, και οι φίλοι του εθεάθησαν να ζωγραφίζουν άνετα το πολυτελές σπορ αυτοκίνητο, μετά από ένα πάρτι με θέμα τη Ferrari, με πινακίδες pit stop και το εμβληματικό λογότυπο του όρθιου αλόγου.

Ενώ η μπογιά είναι πιθανότατα εύκολο να καθαριστεί, πολλοί εξέφρασαν δυσφορία, υποστηρίζοντας ότι τέτοιες δραστηριότητες είναι σπάταλες και στέλνουν ένα αρνητικό μήνυμα για την πολυτέλεια και την υπερβολή.

Οι επικριτές επισημαίνουν ότι τα παιδιά θα μπορούσαν να είχαν απολαύσει τη ζωγραφική σε έναν παραδοσιακό καμβά ή τοίχο αντί για ένα ακριβό υπεραυτοκίνητο.

Το βίντεο προστίθεται στην αυξανόμενη συλλογή διαδικτυακού περιεχομένου που παρουσιάζει ασυνήθιστες και συχνά αμφιλεγόμενες χρήσεις πολυτελών οχημάτων, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.

Ενώ κάποιοι το βρίσκουν διασκεδαστικό, άλλοι το θεωρούν ως ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα περιττής σπατάλης, ειδικά σε έναν κόσμο όπου τόσοι πολλοί αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 23:00:48

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button